İrem Derici 80 Milyon Saçmalığı??

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bojan54

Kayıtlı Üye
Herkesin atladığı bir konu var..Adamlar youtube hilesini bulmuş bu sayede ünlü oldu paraları götürüyor :) :)

6 ayda 80 milyon gibi bir rakam imkansız bence.Bu kadının hatırlıyorum 2 sene önce bi şarkısı daha vardı oda bi anda 20 milyon olmuştu hiç bir şeye benzemiyordu bide şarkı üstelik ünlü olmadan bu rakama ulaşmıştı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Konu youtube olmasa hiç umrumda olmaz böyle şeyler ama internet kullanan Türkiyede 20 milyon kişi olsa ortalama 4 kere mi izledi herkes bu videoyu? saçma geliyor.

Bende gerçek olduğunu düşünmüyorum sahte izlenım çekıyordur ytparadan :D

Tüm düğünlerde bu şarkı çaldığını varsayarsak Bir kisi 10 defa bile dinlemiş olabilir.

kullandığı siteyi bulmak lazım :D

Bence de bi isler dönüyor gibi geliyor bana ya hadi hayırlısı kaç senelik videonun kaldırılması, bu şarkının hiç olmadık şekilde izlenim alması pek tesadüf gelmiyor bana

dünyada yaklaşık 300milyon Türk var belki bundan olabilir

Bence hile değil bu şarkı herkesin dilinde yav :D Yani benim çevremde öyle :D Ama 80 milyon biraz şaşırtıcı hakketten :D

Bence onun to %100 falan.inanma addmefest izlenim kasıyor f5 yapıyor.bırakın hilesi varsa yapsın anaaa milleti.düşüeceğinize kanal açsanız sizde kasarsınız o sayıyı

Gerçek olduğuna inanıyorum neden derseniz 10 tane sevgiliden 5'in şarkısı bu arkadaşlar.

Sözleri kesinlikle güzel şarkının hakkını yemeyelim.

Hatta beyler gangam stayl uzaylılar tarafından iki milyar hite ulaştı.üllümünatu bunlar.

youtube senin her yenilemeni saymıyormu? günde 100 defa izleyen olsa bile o sayılır gösterimde + mobilden herdefasında girdiğinde farklı ip farklı gösterim oluyor+ günde milyonlarca kişi ip adresi değişerek youtube'ye girer + bir çok proxy bir çok bir çok değişik yurt içi yurt dışı ip fark etmez herkes izler

bukadar anlıyorsunuz işte algoritmadan bide gelmiş hilesini bulmuş diyorsunuz yaw hadi kadını taş atıyorsunda izlenen videoya neden taş atarsın anlamıyorum

İzlenir neden izlenmesin?
Ben bile 3-4 kez dinlemişimdir farklı zaman dilimlerinde.
Ama numberOne BalıkesirinÇılgın eşşekleri.

Biraz pc başından kalkıp sosyalleşseniz bu şarkının dinlendiğini bilirsiniz.
Tüm internet kafeler-çay bahçeleri-kafelerde çalan şarkı bu şarkıdır.
TR'de şu anda Orta okullular-Ergenler-Liseliler ve yeni yetme aşıkların 2 şarkısı var.

1 - İrem Derici - Kalbimin - Tek Sahibine ( 6 ay önce
•79.670.667 görüntüleme )
2 - Karlos & Yaren Düeti - Yanarım ( 4 ay önce
•32.860.229 görüntüleme )

Rakamların ikiside gerçek.

Bu şarkı tüm mekanlarda çalıyor. Bu zamana kadar farklı günlerde 50 defa dinlemişimdir. Benim gibi dinleyen 1,5 milyon kişi olsa bu sayıya ulaşır. Onu da geçtim sırf neden bu kadar yükseldi muhabbeti yüzünden kontrol etmek için sayfaya girenlerin sayısı da az değil. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri