İrem Derici 80 Milyon Saçmalığı??

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yeğen sen niye ateşlendin bir anda? 2 tane yorum atmışsın 2side tersleyici cevaplar?

Çünkü çok boş sorular.yahu şarkı güzel.yaz sezonu düğünlere getirdiler.duygusal şarkı.sonra meraklısı çok.üstüste hergün dinleyen çok.eşek olayı.sonrası dislike için hitler arttı.kafanızı boşa kullanıyorsunuz.bunları algılamakta güçlük çekiyorsanız birşey diyemem.sadede boş konulara yorumum bu.rahatsız oluyorsan şikayet et.hakaret yoksa sorun yok yeğenin değilim.

ben en az 100 kez ytden dinlemişimdir
daha sonra cılgın esekleri gecmesin diye pcye indirdim öyle dinliyorum artık
ama 80 milyonun hepsinin organik olduğunu sanmıyor bir hile var :)

Neyse yiğenim ben uyuyorum kendine cici bak sıkma canını.bahaaar sensin banaaaa gülüşün cenneeet.bu şarkı kalbimin teq sayibineee

m8QRQ2.jpg

şimdi bu resme iyi bakın. Acunun kanalı tv8 çıkıyo bu dizi. Ne zaman yeni bölümü atılsa anasayfaya düşüyo bu dizi önce başka kanalda çıktı tutmadı yayından kalktı sonra acunun kanalda çıkmaya başladı vs vs. uzar gider. Kurtlar vadisi bu kadar görüntülenme almıyor be. İşin yanisi zamanında muyap tada sahte izlenim muhabbeti vardı gene var.

siz hala düğünlerde çalıyor deyin birader ne diyim size :D bu adamlar(bakın kadın demiyorum) sahte izlenimle ünlü oldu ekmeğini yiyorlar bir kişi ünlü olmadan asla bu rakamlara ulaşamaz.Murat boz,Tarkan falan düşünün milyonlarca hayranları var bu rakamların 4de birine anca ulaşıyorlar oda 2 senede falan.

siz belki bilmiyor olabilirsiniz 2 sene önceki şarkısı bir anda 20 milyon olmuştu videonun altında sürekli f5 yapın bu videoyu 10 milyon yapacaz gibi laflar dönüyordu ve şarkı 2 ayda 10 milyon olmuştu kadın sadece o seste şarkı söyleyip elenmişti.

Ben de hile sanıyordum fakat değil arkadaşlar hile muhabbeti Hande Yener ile ortaya atılmıştı,Youtube ile bir şeyler yapabileceklerini gören yapımcılar,kendi kanallarını oluşturup yola devam etmeye başladılar Muyap da(yt kanalı) bu sayede ortadan kalktı...
Herkes kendi kanalını oluşturma peşinde geçende çok tanınan birisi benimle itribata geçti kanalımı yt onaylatmak istiyorum diye bu pazar gidicektim yanına işten fırsat olmadı,yt sahte izlenimleri ortaya çıkarır anında ama bu videolar gerçekten izleniyor...

Burda yazanların aksine Tüm Ergenler TV'de oturup, Dizi izlemiyor artık, Youtube'da zaten Medcezir gibi ergen dizilerinin hepsinin kanalı var, oturup sabahtan akşama izliyorlar, gidip okulda da goygoy yapıyorlar.

Biz Lisede Kurtlar Vadisi, Oynat Uğurcum geyikleri döndürürdük şimdiki nesilde Yaman-Mira geyiği döndürüyor.
İş bu kadar basit.

Sadece Türkiye'de Türk yok bunu da dikkate alalım ve şarkı güzel defalarca dinleyenler var 80 milyon olması anormal birşey değil.

İzlenimler sahte değildir fakat şu şarkıyı 80 milyona getirmek garip bir durum. Şahsen tiksiniyorum bu şarkıyı duymaktan. Dinleyenin tercihi ve zevkidir ancak ben tiksiniyorum. 1 kişi youtube'u açıp en az 100 defa dinlemiştir adamlar tekrar butonunu otomatiğe alıp akşama kadar dinliyorlar böyle olunca 100 milyonu bile bulur 1 sene içinde.

Zaten bunun için youtube zirvede aslında çok da eleştirilecek bir durum yok ve hepimiz bu sebeplerden ötürü kazanç sağlıyoruz.

olur niye olmasın 80 de olur 100 de olur. tarkan fln olmadı diye bu da olmayacak diye bişey yok ya

İzlenimler sahte değildir fakat şu şarkıyı 80 milyona getirmek garip bir durum. Şahsen tiksiniyorum bu şarkıyı duymaktan. Dinleyenin tercihi ve zevkidir ancak ben tiksiniyorum. 1 kişi youtube'u açıp en az 100 defa dinlemiştir adamlar tekrar butonunu otomatiğe alıp akşama kadar dinliyorlar böyle olunca 100 milyonu bile bulur 1 sene içinde.

Zaten bunun için youtube zirvede aslında çok da eleştirilecek bir durum yok ve hepimiz bu sebeplerden ötürü kazanç sağlıyoruz.

bütün şarkılar böyledir aslında herkes girer sıkılana patlayana kadar girer izler hatta bende hoşuma giden şarkını 10 defa izlerim farkı aralıklarla ama bir süre sonra midem bulanır artık izleyemem..Zaten mesele milletin izleyip izlememesi değil bu kadını 2 sene önceden biliyorum bi anda sahte izlenimle 20 milyona ulaşmıştı sonra muyap kapandı kadın yeni şarkısı bi anda şöhret olunca ve buralara gelince hayret ettim..

Ayrıca bu şarkıyı sadece 1 kere dinledim hoşuma gitmedi orasıda ayrı mesele.

Deli gibi heryerde çalıyorlar diyoruz, Tüm Ergenler dinliyor diyoruz adamlar 7/24 pc başında oturuyorlar, dinlenmez diye Fetva veriyorlar.
:D

Forumdaki kitle neyin kafasını yaşıyor bende çözemedim.

Ben bu yaz düğün salonunda çalıştım 100 düğünden 90 nında bu şarkı bence çok normal

Ne kadar kolay demi iftira atmak emin olmadan insanları yargılıyorsunuz bu nasıl bir zihniyet?

Deli gibi heryerde çalıyorlar diyoruz, Tüm Ergenler dinliyor diyoruz adamlar 7/24 pc başında oturuyorlar, dinlenmez diye Fetva veriyorlar.

Forumdaki kitle neyin kafasını yaşıyor bende çözemedim.

sanki ilk defa bir şarkı her yerde çalınıyor ve bütün ergenler izliyor ;)

sanki ilk defa bir şarkı her yerde çalınıyor ve bütün ergenler izliyor ;)

Şimdi sen Ünide misin?
Yoksa boşta mısın?
Liseyi bitireli kaç sene oldu?
Askeremi gitceksin yada gittin geldin mi vs. . .
Hayatında kaç tane böyle hit şarkı gördün?
90'lar pop dönemini bilir misin?
Tarkan - Kıl oldum abi desem suratıma bakarsın.
Mustafa Sandal - Bu kız beni görmeli desem ne diyon diye bakarsın.
Bak hadi yine iyisin, dönemim hit parçalarından örnekler verdim.
Hea hadi yine iyisin derken, bir Tayfun Duygulu vardı - Hadi Yine İyisin diye bir parça, sen onuda bilmezsin ama.

Sen burdan İZLENMEZZZ YEAHHHHHHH diye Fetva vermeye devam et.
:cool:

Şimdi sen Ünide misin?
Yoksa boşta mısın?
Liseyi bitireli kaç sene oldu?
Askeremi gitceksin yada gittin geldin mi vs. . .
Hayatında kaç tane böyle hit şarkı gördün?
90'lar pop dönemini bilir misin?
Tarkan - Kıl oldum abi desem suratıma bakarsın.
Mustafa Sandal - Bu kız beni görmeli desem ne diyon diye bakarsın.
Bak hadi yine iyisin, dönemim hit parçalarından örnekler verdim.
Hea hadi yine iyisin derken, bir Tayfun Duygulu vardı - Hadi Yine İyisin diye bir parça, sen onuda bilmezsin ama.

Sen burdan İZLENMEZZZ YEAHHHHHHH diye Fetva vermeye devam et.
:cool:

yaşın kaçtan sonra alt tarafa bakmaya bile gerek yok çünkü youtube 2006 yılında kuruldu ;)

birader sen neyin kafasını yaşıyorsun üstte bana yazmışsın aynısını :) askerlik,lise ne alaka bunları nerden çıkartın şimdi ulan hiç güleceğim yoktu gece gece bi insanı savunmak için bu kadar çirkinleşmeyin ya..Tamam izlenmiştir 80 milyon zaten fanatiklere hiç bir şey anlatamazsın bu ülkede

Son düzenleme:
yaşın kaçtan sonra alt tarafa bakmaya bile gerek yok çünkü youtube 2006 yılında kuruldu ;)

Sen dedin ya hangi şarkılar hitti diye, bak sana 90'lar poptan örnekler verdim, Sus-Pus oldun.
O zamanlar net vardıda insanlar netemi girmedi?
Peki TR'de ilk kez net ne zaman kullanıldı birde onu araştır.
Cidden komiksin.

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] İrem Derici düşmanlığın mı var?Kadın en azından kliplerinde bir yerlerini açıp ünlü olmaya kalkmıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri