İrem Derici 80 Milyon Saçmalığı??

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sen dedin ya hangi şarkılar hitti diye, bak sana 90'lar poptan örnekler verdim, Sus-Pus oldun.
O zamanlar net vardıda insanlar netemi girmedi?
Peki TR'de ilk kez net ne zaman kullanıldı birde onu araştır.
Cidden komiksin.
:D

ben komikmiğim bilmiyorum da sen niye böyle itici cevaplar veriyorsun onu anlamadım? yaşın kaç 30 yada 40 olabilir ama karşındakine böyle cevaplar vermek hiç yakışmıyor üstelik ergen falanda değilsin böyle aşalayıcı cevaplara hiç gerek yok.

Neyse kısaca kadının bu şarkısı hiç umrumda değil. 2 sene önce bunların sahte izlenim yaparak bi anda 20 milyona ulaştığını biliyorum tahminim bu şarkıdada aynısını yaptılar bi anda popüler olunca zaten herkes dinlemeye başladı..

İrem derici koxp açmış izlenimi dupelemiş kankalar.bu son yorumum uyuyorum

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] İrem Derici düşmanlığın mı var?Kadın en azından kliplerinde bir yerlerini açıp ünlü olmaya kalkmıyor :D

kadın umrumda değil ya :) 80 milyon imkansız geliyor bu kadar kısa sürede 6 ayda hemde :) zaten hayatımda ilk defa bir ünlüyle alakalı böyle bir şey düşündüm..Justin Biebera bile bu kadar takmamıştım :D

Tamam beyler İrem Derici fake izlenim kasmış, kesin bilgidir yayalım.

Bazı atarlı üyelerin kalbi kırılmasın yeterki.
:cool:

Tamam beyler İrem Derici fake izlenim kasmış, kesin bilgidir yayalım.

Bazı atarlı üyelerin kalbi kırılmasın yeterki.
:cool:

youtube hakkında bölümüne açtım konuyu dikkat edersen. Magazin bölümüne açmadım zaten umrumda olmaz ünlülerin hayatı en nefret ettiğim olay..Niye böyle aşalayıcı cevaplar veriyorsun anlamıyorum hayret :cool:

7 yasında yegenim var her geldiğinde bu şarkıyı açarım ona :D oda replay tusuna basar basar dinler .. peder abiler,kardeşler aynı şekilde dinliyor

Her yerde bu şarkı çalıyor hocam işleri güçleri yok sahte izlenim mi çekecekler.
Bencede şarkı birşeye benzemiyor orası ayrı.
Emsi belalı çocuklar milyon izlenim alıyor bu memlekette, normaldir.

atlanılan en önemli şey bence şahan'ın bu şarkıyı kendince komik bir üslupla coverlamasıdır. çoğu kişinin de ordan duyup izlediğine adım gibi eminim. mesela o şahanın videosu yüzlerce farklı hesaptan yüklenmiş. onlar bile milyonlarca izlenim almış ki bu da gayet normal. ben mesela irem derici kimdir nedir bilmem? bir kere oturup şarkısını da dinlememişimdir. zira yaptığı müzik benim tarzım değil. ama recep ivedik film serisi bu ülke de en fazla gişe yapan filmler. şahan reytingi yüksek bir insan. bence onun etkisi de büyük, bu şarkının bu kadar popi olmasında. eyyorlamam bu kadar.

Doğaldır yahu , gözümüzün önünde 20 milyon 30 milyon izlenmiş spam içerikler varken şarkının 80 milyon izlenime ulaşması çok da extrem bir durum değil bana kalırsa.

Hile filan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü, YouTube'da kendi video'm özelde olduğu halde, tekrar izlemem sonucunda 1 ise 2 oluyor. Yani ben de en az bi 30, 40 kere dinlemişimdir :). Hile, hurda olduğuna inanmıyorum doğrusu.

Bir dizinin bir bölümü 1 haftada 600 700 k izlenirken bir şarkının 80m izlenmesinde neden sıkıntı görüyorsunuzki?Ben şarkı dinlemeyi pek sevmem ama bu Şarkıyı belki 100defa dinlemişimdir.

adamların fan kitlesi var 1 tane fanı günde 100 kere dinliyodur merak etmeyin gerçek.

balıkesirin çılgın eşeklerine rakip olarak yayına girdi bu video.

nasıl izlendi bilmemde ben bu şarkıya sahte izlenim atmaya bile utanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri