İrlandalı turist tüm esnafı dövdü!

Birbirinden güç alan, it sürüsü kalabalık. Tam bir yobazlık, medeniyetin girmediği yerlerden biri daha.

Küçük ateşi söndürür esen rüzgârlar...
Büyük ateş rüzgâr vurdukça parlar..

rezillik diye valla izlerken utandım.Hem turistleri yolunacak kaz olarak görün hem dövün

Bir kişiye 20 kişi dalmak. Su yere düşünce direk sopa ile adamın yanına gitmek. Türkiye'de bu tür olaylar kimlerin başının altından çıktığı bellidir.

Dişi dökülen ve hayata küsen vatandaşa hala gülüyorum.:)

Medeniyetlikten bir gram birşey almamış insanlar.Ordaki genç esnaflar da mahallenin abisiyim ayaklarına yatarlar kendinden küçükleri döverler böyle durumlarda da birlik olup insanlara saldırırlar.Sonrada delikanlıyız ayaklarına yatarlar:) Yazılacak o kadar çok şey var ama öyle sorunlarımız var ki bu durumlara sıra gelirse ülke olarak çok yol katetmiş oluruz.

Ülkeye tursit gelecek diye herseye sesiz kalamayiz. Helal olsun esnafa. Gördügüm dayanisma beni mutlu etti.

ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun ? İroni mi yapıyorsun yoksa

Son düzenleme:
Ulan sanki hayvan kesiyorlar gibi sopa ve sandalye kullanıp, 20 kişi adamı tutmaya çalışıyorlar. Tipik Aksaray insanları.

Adam profesyonel boksör değil ama sağlammış bu irlandalılar harbi kral adamlar

irlandalı iyi yamultmuş esnafım diye geçinen bir kaç yobazı

hepsi kameradan tespit edilip alırlar içeri :D kesin bilgi abim söledi bittiler ordakiler işte ülkenin hali 1-20 nedir ya yazık sonra ülke neden gelişmiyor adam daha ciddi derecede boksör olsaydı baya birinciliği vs olan alanında iyi hepsi yerinden kalkamazdı

[MENTION=9384]Nihat[/MENTION] Gerçekten diyecek birşey bulamıyorum size , adam sadece suyu devirdi diye kavga çıkartmak ve tek kişiye bu kadar kişi dövmeye çalışmak için dayanışma içine girmek hep adamlık değil hemde rezilliktir.

yazık be, adamın kalıbı öyle belki dolabın sıkı olduğunu ona göre dolabı açmak istemiş sular devrilmiş ne yani? hepsinin toplamı olsun 100TL bunun için sopayla adamamı dalınır ?

yazık valla, adama helal olsun hepsini devirmiş.

çok şey yazardımda neyse..yazıklar olsun ordaki herkese adam iyiki kimvurduya gitmemiş.. başka birşey demiyorum...

İnsanlık hali herkesın başına gelebılır adam yüzde yüz bilerek yapmadı fırsat vermiş olasalar belkıde zararı ödeyecektı Hemen sopayla gelip dalmak ne oluyor ya Ben esnaf ve sanatkarlar birliğinin yerınde olsam o herıfın dükkanını kapattırıdım Böyle çürükleri temizlemesseniz bindiğiniz dalı kesersınız gitgide turıst gelmez yerlı turistlerden başka Denıze gıttığım en son tatıl yöresınde 4 sene önce turıstten geçilmiyordu Bu yaz gıttığimde yabancı turıstler bir elın parmağını geçmez çunku yabancı turist çok çok az idi Turismin milli ekonomıye katkısının ne kadar yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri