İş Aranır

• Kullanıcı TwoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar

TwoS

Yasaklanmış
edit \\ //

Son düzenleme:
merhaba

Hayırlı İşLER hocam

Son düzenleme:
Merhabalar bu işte yeniyim vds almak için para toplamam lazım o yüzden bu konuyu açıyorum hatam olursa affola..

Öncekile bu konu yazılım ile alakalıdır çok ileri derecede olmasa bile php,html,vb.net,vb6 dillerini biliyorum. Hertürlü yazımlımlarınız ister web sitede ister masaüstü programcılığında sourcesi ile birlikte teslim edilir.

Yapacağım örnek uygulamalar ; İster web ister masa üstünde kanal takip , video takip , bilgi oluşturucu ve kaydedici [mail,isim,kategori,numara,k.maili vs.vs.] veya istediğiniz VİDEO İNDİREMEDİĞİNİZ siteye özel yazılım yazarım video indirebilirsiniz hedef siteden..

Edit : yapacağım şeyde birşey olursa kabuldur direk yapabilirsem ne olursa olsun fiyat direk 20 tl :) ne aşşağı ne yukarı :)

İrtibat kurun ücretsiz VDS sağlayacağım.

yazılımdan anlıyorsan özl mesaj atar mısın ? istediğim yazılımı yazarsan gayet güzel bi miktar verebilirim.

VDS'ye ihtiyacım olursa bu davranışından ötürü Damla Hosting'den alıcam karar verdim.

edit //

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri