İş Arıyorum. Günde Bir Miktar Boş Zamanımı Değerlendirmek İstiyorum

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, gün içinde boş zamanım mevcut. Bunu dizi, film vs ile geçiriyorum genelde ama birikim yapmaya karar verdim ve gerçekten anlayışlı birisi ile çalışmak istiyorum. Forumda beni referans ve ya örnek gösterebilecek birisi yok çünkü tanıdık yok burada.
İlgilendiğim Alanlar;

- Onaylı, onaysız kanal açabilirim yalnız ufak tefek sıkıntı yaşıyorum bu aralar kanal açmada ve bu alanda düşünen arkadaşlar yardımcı olursa isteği üzerine istediği şekilde kaliteli bir şekilde hesaplar açıp gece 12 de tarafına ulaştırırım.

- Yt to yt artık pek tercih edilmese de gene çalışacağım kişinin i,steği üzerine kopyalayabileceği kanal bulabilirim.

- İsteğiniz üzerine Adsense ve ya partner hesabınıza vereceğiniz kanalları sokup, bunlara istediğiniz videoları (renderlı ve ya rendersız ekleyebilirim). Adsense için kanalları bende ayarlayabilirim. ( Çalışacağım kişi vds temin etmeli.)

-Videoyap ve ya herhangi botunuza kanal token işlemini yapabilirim çok titiz bir şekilde bu da kanal kapanma riskinizi baya azaltır.

Son olarak da dertlerinizi dinleyebilirim malum çok şey yaşandı :). Kendimi övmeyi pek sevmem yalnız bana iyi niyetli ve mantıklı yaklaştığınız sürece, benimle kesinlikle her konuda anlaşabilirsiniz ve sorun yaşamassınız. Çok anlayışlı ve sabırlıyımdır bu tür konular da. Ve işinize kesinlikle siz ne kadar titizlik gösteriyor iseniz ben de o kadar titiz olurum hatta sizden daha titizde çalışabilirim. Çalışmalarımız kesinlikle çalışan ve patron dışına çıkmaz.
Eğer size yardım edebileceğim bir konu varsa lütfen bana ulaşın.

Pm atabilirsiniz veya konu altına skype adresinizi belirtirseniz size ulaşabilirim.

Hocam dertlerinizi dinleyebilirim derken bunu da iş olarak mı görüyorsun yoksa arkadaş olalım manasında sosyal bir görev mi üstleniyorsun?

biraz daha fazla kanal yap boş vaktinde, ama olmuyor günün her saatide kanal yaparak geçmiyor can sıkılıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri