iş arıyorum...

Biraz sıkıntılarım var onları atlatayım inşaallah bi site kurup denemeyi düşünüyorum formda bi kaç arkadaşım daha bahsetmişti ama işte ha deyince olmuyor durumları biraz toparlarsam site işi ufakta olsa maliyeti biraz var zamanla birazda kendimi geliştirip uğraşmayı düşünüyorum hepinizden allah razı olsun güzel fikirler söylediniz hepsi aklımda işte biyerlerden ufak ufak başlıcam nasip olursa ...

Başta bi blogspot açmanı öneririm abi :)
Güzel ayarlarla bazı webmaster forumlarındada 10-20 tl harcayarak seo backlink paketi alırsın düzgünde makale girersen 10-15 güne onaylarlar zaten siteni adsense olmasa bile çok reklam firması var :)
Bir de makale bulmak için webmaster r10 gibi sitelere üye olabilirsin daha çok iş gücü olur..

İşte burda insanlara ön yargı ile nasıl yaklaşılır onu görüyoruz sanırım arkadaş başlığı görür görmez ön plana çıkmak için yapıştırmış cevabı. Birader bir dur oku adam ne demiş ne söylemiş, ama yok anca sigortalı iş bul peeh.

Hocam sizce inşallah bir an önce istediğiniz kazancı elde edersiniz güvenlik görevlisi olmanız büyük şans dediğiniz gibi vaktiniz oluyodur. Kategori konusunda yardımcı olurlarsa iyi kazanç elde edebileceğinize inanıyorum. Kolay gelsin.
Teşekkürler saolun herşey için arkadaşlar bekliyorum umarım olumlu birbirimize faydalı olabileceğim arkadaşlar çıkar hepiniz saolun.
duygusal -adam isimli arkadaşımda galiba başta yanlış anladı sağlık olsun sorun değil önemli olan kalp kırmamak herkes burda sonuçta sanalda olsa bi topluluk arkadaşlık üzerine burda hepimiz zamanla hatalar yapıyoz allah daha beterinden saklasın ...

Hocam editörlük yapabilirsin, r10 üzerinde konu açarsanız kesinlikle bir kişi çıkıp size maaşlı iş bağlayacaktır.r10 üzerinde bir sürü haber-oyun sitesi sahibi arkadaşımız mevcut standart bir şekilde çalışacak kişilere ihtiyaçları var.Kendinizi doğru bir şekilde ifade edebilirseniz bildiklerinizi ve tecrübelerinizi konunuzda güzelce gösterebilirseniz eminim iş çıkacaktır.Allah yardımcımız olsun.

Hocam editörlük yapabilirsin, r10 üzerinde konu açarsanız kesinlikle bir kişi çıkıp size maaşlı iş bağlayacaktır.r10 üzerinde bir sürü haber-oyun sitesi sahibi arkadaşımız mevcut standart bir şekilde çalışacak kişilere ihtiyaçları var.Kendinizi doğru bir şekilde ifade edebilirseniz bildiklerinizi ve tecrübelerinizi konunuzda güzelce gösterebilirseniz eminim iş çıkacaktır.Allah yardımcımız olsun.
tşk saolasın üyeliğe başvuru yapayım orayada hemen..

R10 da refsiz uye olmak parali hocam benimde uyelik vardi sebebini bilmedigim halde giris yapamıyorum uzun zaman girmedigimden kapattilar heralde
valla az önce bende denedim üyelik alımı yok yazdı bi numara verdi ama şuan telefon durumum müsait değil arayamadım sonra deneyece3ğim tekrar napalım

Sana önerim youtube işini bırakma makale yazmakla falan o paraya ulaşabileceğini sanmıyorum yani youtube kadar paradan bahsediyorum tabi bilgim yok kazanan arkadaşlar vardır. Şimdi benim durumumu söyliyim 2 hafta önce başladım bu işe videoyap.com botu aldım 25tl ye inan o kadar zor verdim ki onu öğrenciyim çünkü 200tl kart borcum var erteleyip duruyorum neyse sana da bunu tavsiye ediyorum tabi kart borcundan bahsetmiyorum :) Neyse 25tl lik bir yatırım yap videoyap.com botu satın al 2-3 kanal aç spam haber kanalı olsun bide tek bir kategoriye özgün 1-2 kanalın daha olsun bağla bota günlük çok değil 50-100 video at her birine şu an ben iki günde bir 50 video falan atıyorum 2 haftada günlük 13+tl fix kazanca ulaştım istersen tüm sorularını öm at cevaplayabilirim umarım sen de bu işte çok iyi paralar kazanırsın bol kazançlar :)

bot sahibi olan kişileri bu konuya davet ediyorum hayrına 1 aylık bot verilmesini öneriyorum.. hocam bir bot alıp fransızca ve rusça kanallar aç en çok izlenen kategorileri bulup her kanala 1 kategori gelecep şekilde günde 20-30 video çek en az... kanal izlenmeye başlayınca 3-4 gün sonra adsense bağla günlük en az 5-10 TL yi geçersin.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Bu tarz konuları okuyarak kendini geliştirebilirsin hocam.. Allah kolaylık versin..
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...youtube-ile-para-kazanma-detayli-anlatim.html

bot sahibi olan kişileri bu konuya davet ediyorum hayrına 1 aylık bot verilmesini öneriyorum.. hocam bir bot alıp fransızca ve rusça kanallar aç en çok izlenen kategorileri bulup her kanala 1 kategori gelecep şekilde günde 20-30 video çek en az... kanal izlenmeye başlayınca 3-4 gün sonra adsense bağla günlük en az 5-10 TL yi geçersin.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Bu tarz konuları okuyarak kendini geliştirebilirsin hocam.. Allah kolaylık versin..
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...youtube-ile-para-kazanma-detayli-anlatim.html
saolun hocam teşekkür ederim herkesten allah razı olsun ...

arkadaşa 30 günlük bot verdim inş kazanırsın

arkadaşa 30 günlük bot verdim inş kazanırsın
saolasın aragon kardeş allah razı olsun gerçekten yardımlarınız için bu formun herşeyi bırak bu milliyetçi yaklaşımı için zaten inanın bu youtubeden pes etmedim hepiniz ilgilendiniz hakkınızı helal edin inşaallah daha fazlasını verir rabbim herkese kalbine göre versin ..

merhabalar hocam ilgilenirmisiniz bilmem ama size bir teklifim var xyz ile ilgili ilgilenirseniz pm atınız..

saolasın aragon kardeş allah razı olsun gerçekten yardımlarınız için bu formun herşeyi bırak bu milliyetçi yaklaşımı için zaten inanın bu youtubeden pes etmedim hepiniz ilgilendiniz hakkınızı helal edin inşaallah daha fazlasını verir rabbim herkese kalbine göre versin ..

Merhabalar Hocam,

Durumunuzu okudum. Gönül ister ki herkes çalışsın kazansın. Günümüz şartları dediğiniz gibi zor ve asgari ücretle geçiyor.

Hocam ek olarak sizlere özelden bir link paylaşacağım. Bir bakınız belki sizi cezbeder. Gönderceğim iş imkanına kefilmiyim, bende yapacağım için ancak bu şekilde bir kefiillik gösterebilirim. O yüzden bir araştırın derim.

Saygılarımla

Hocam pm atıyorum kategori konusunda belki yardımcı olur
mesajı aldım saolasın gerçekten herkes vermez böyle bilgileri inşaallah bu yardımlarınız karşılıksız kalmaz çok saolsun herkes

---------- Mesaj saat 16:24:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:54 civarında gönderildi. ----------

Merhabalar Hocam,

Durumunuzu okudum. Gönül ister ki herkes çalışsın kazansın. Günümüz şartları dediğiniz gibi zor ve asgari ücretle geçiyor.

Hocam ek olarak sizlere özelden bir link paylaşacağım. Bir bakınız belki sizi cezbeder. Gönderceğim iş imkanına kefilmiyim, bende yapacağım için ancak bu şekilde bir kefiillik gösterebilirim. O yüzden bir araştırın derim.

Saygılarımla
saolun hocam yinede kendi bilginizi çalışma alanınızı paylaşmışınız daha ne olsun hemen bakıyorum hocam saolun...

mesajı aldım saolasın gerçekten herkes vermez böyle bilgileri inşaallah bu yardımlarınız karşılıksız kalmaz çok saolsun herkes

Valla hocam yanlış anlama, gelip burada hakkınla bir iş yapmak istediğini söylemişsin. Zaten sana yardım etmemek bizim ayıbımız olur.
Bol kazançlar.
Allah çocuklarınıza sağlıklı ,mutlu bir hayat nasip eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri