iş bankası yıllık nekadar hesap ucretı kesıyor

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar iş bankası bankamatık kullanlar vardır muhakkak yıllık nekadar hesap ucreti kesıyor,garantı 66tl kestı de :(

dostum pekıı hesapta para bırakmazsan gun ıcerısınde hemen cekersen kesılmıyo galıba :)

ne zaman kesecegi belli olmuyor sanırım,ben hesapda hiç para bırakmıyorum çünkü hesapda para varken yakalarsa gitti 100tl üzeri para :D geçen gün 9 kuruş kalmıştı,onu çekmişler.iyiki bigün önce,yakalanmadan çektim parayı.arada bakıyor hesaba,para bulursa çekiyor yoksa gidiyor heralde.

120 yıllık 6 aylık 60

ayyy maşallah

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

ne zaman kesecegi belli olmuyor sanırım,ben hesapda hiç para bırakmıyorum çünkü hesapda para varken yakalarsa gitti 100tl üzeri para :D geçen gün 9 kuruş kalmıştı,onu çekmişler.iyiki bigün önce,yakalanmadan çektim parayı.

aynen bende oyle dusunuyorum valdenın iş bankası kartını kullanıyorum para gelır gelmez cekıyorum

garantıde veznedekı bayana sordum, para gelınce ya hemen cekın yada vadelı hesap açın ınternetten ona aktarın, vadeli hesaba elleyemez kımse dedi. :D

dostum pekıı hesapta para bırakmazsan gun ıcerısınde hemen cekersen kesılmıyo galıba :)

Bendede iş bankası var 2-3 senedir hesap işletim ücreti kesemiyorlar deli oluyorlardır :D bir keresinde kestiler öğrenci belgesiyle aldım parayı ama uğraştırdı ondan sonra para yattığı gün çekiyorum parayı kesemiyorlar ama 2-3 gün kalsa kesiceklerini biliyorum.

60 tl diyolardı ama 2 yıldır hiç kesmediler benden üniversitede de okumuyorum

zaten vadeli vardı ama subeden oldugu ıcın para aktarımı sadece subeden oluyor
parayı ıstedıgın zaman cekmek ıcın ınternet uzerınden vadelı acman lazım

dostum kusura bakma vadelı konusunda fazla bılgım yokta,
pekıı vadelı hesaba aktarılan parayı ıstedıgın zaman vadeli hesaptan ceke bılıyormusun

Benden en son 50 tl kesi bıraktım.Kuveyt en para varken diğer bankalar çalışmam mükemel ötesi kuveyt.İş akbank ziraatten hiçbir farkı yok.

Benden en son 50 tl kesi bıraktım.Kuveyt en para varken diğer bankalar çalışmam mükemel ötesi kuveyt.İş akbank ziraatten hiçbir farkı yok.

en para bendede var ama bı tuhafya adsenye ona baglamaya tırsıyorum,sube falan bellı degıl

dostum kusura bakma vadelı konusunda fazla bılgım yokta,
pekıı vadelı hesaba aktarılan parayı ıstedıgın zaman vadeli hesaptan ceke bılıyormusun

evet
ama veznedekı kız(genelde genç oluyor)
napcaksınız parayı gibi saçma sapan sorular soruyorlar

2 kere aldılar 2 kere dilekçe yazdım 2 kere iade aldım 2 kere daha aldılar bankaya gittim itiraz ettim yaşın geçmiş dediler. Neymiş, 28 sonmuş. Sanki 27 den 30 a atladım. Geçen yıllarda ne diye iade ediyorsun. Söve döve gidiyorum bana otomatik ödeme talimatı ver iade edelim diyor. Ziraatten hesap açacam, iş bank havaleden bile para kesiyor.lanet olsun

Valla ogrenci belgesi goturdum almadilar ama insafsizlar havaleye 5 lira aliyolar :D

Telefondan gönderildi...

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Soyle bir sey vardi hesapta 5-10 tl para oldu mu onu cektiklerinde ucret alindi olarak gorunuyormus galiba ne kadar dogru bilmiyorum :D

Telefondan gönderildi...

Kuveyt Turkden niye acmiyorsunuz? Hiçbir ücret alınmıyor.. Işletim ücreti, Aylık ,Yılık vs. para almıyorlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri