- Web sitesi
- merceksoft.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bulunduğun bölgedeki ticaret odasına yada belediyenin sosyal hizmetler bölümüne başvur bunu bir proje haline getir eğitimini al sertifika sahibi olduğun andan itibaren kosgebe başvur projenin onayı halinde 35 Bin TL hibe yapacağın işin büyüklüğüne göre 450 Bin TL ye kadar faizsiz destek veriyorlar
Projeyi web sitesinde ürün sayışı ile destekle
Ya Allah Bismillah...
hocam evet okuldaki hocalarım da kosgeb mevzusundan bahsetti. yarın bir gideceğim kurs merkezlerine 19unda başlayan bir eğitimleri varmış yer var mı yok mu geç kaldım mı kalmadım mı bir bakayım. öneri için teşekkür ediyorum![]()
sen bu hırsla o yazıcıda uzay mekiği tasarlayıp marsa göç edersin. tebrikler.
Ben 2 farklı proje için ticaret odasından sertifika aldım
O yüzden başvur en azından sertifikanı al
Bu işler için ( proje hazırlama noktasında) danışmanlık hizmeti veren firmalar var
Onlardan destek al
kesinlikle ihmal etme
Düşünme faslini bitirip aksiyon kısmına girdiysen o iş olacak.ustune gitmeye devam et net adımlar at.
Bir arkadaş mini heykel yapıyor şu an. suratının resmini cekiyor minik heykele çeviriyor ve satıyor. (3d sistem) bir çok alternatif mevcut.
mobil mesaj
Yarın ogrenirim hocam.iyi gecelerHocam hangi teknolojiyi hangi makinayi kullandigini ogrenme sansimiz var midir?
Yarın ogrenirim hocam.iyi geceler
mobil mesaj
İnstagram miniheykel de kullandığı makinenin görseli var ben samimi olmadığım için detay sormadım görseller belki fikir verebilirTesekkur ederim hocam iyi geceler![]()
hocam fiyatlarını araştırdınız mı 5 bin liraya 3D yazıcı alınabiliyor mu onlar baya pahalı cihazlar diye biliyorum ben ama?
İnstagram miniheykel de kullandığı makinenin görseli var ben samimi olmadığım için detay sormadım görseller belki fikir verebilir
mobil mesaj
bende baya pahalı olduklarını duymuştum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.