hocam o konuyu da düşündüm, evi ofis olarak gösterip şahıs şirketi kurarım en kötü ihtimalle daha planlamaya başlamadım adımları da. iş ciddiye binince bunları da halledeceğim tabi ki her şeyi kuralına göre yapmak lazım kendi işimi kuracaksam illegal hiçbir şeyin olmaması gerekiyor. düşünceniz için teşekkür ederim. genel olarak fikir nasıl oluru var mıdır?
Hocam evet makina yabancı marka olacak ama türkiye distribütöründen alacağım ben makinaları. garantisi ve teknik servisinin olacağını düşünüyorum. en az 1 yıl garantili oluyor bu makinalar. ama güzel bir noktaya parmak basmışsınız ben bu konuyu hiç düşünmemiştim. garantiden sonra da bir şey olursa işim gereği ben tecrübesiz olsam da tecrübeli abilerime hallettirebilirim belki. bu konuyu düşünmem gerek. teşekkürler.
yurt dışı şirketlerin neler yaptığına üstün körü şöyle bir baktım, bayramdan sonra daha detaylı bir araştırma yapacağım. hangi ürünleri ne kadar sattığı, hangisinin ne kadar kar bıraktığı vs gibi şeylere. dediğiniz gibi bu çok önemli. makinayı aldığımda "eee şimdi nereden başlayacağım" dememek için en önemli noktalardan bir tanesi de bu.
açıkçası ben de öyle düşünüyorum yani hani yapsam da tutmasa da 10bine bana mal olsa makinalar en kötü ihtimalle 7-8 bin liraya satar denedim olmadı derim. kendim adına müthiş bir tecrübe olur. bu tecrübeyi edinebilmek için tutturamasam da kaybedeceğim 3-4 bin lira bana koymaz. düşünceleriniz için yazdığınız için çok teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------
Çok teşekkür ederim hocam. Bakalım bir kaç aya girişeceğim heralde iyice araştırıp.
İşte bu forumu bu yüzden çok seviyorum. Ben 40 yıl düşünsem kafama böyle bir plan gelmezdi. Mükemmel bir fikir üretmişsiniz resmen. Her yerden kazanç kapısı çıkıyor

Böyle fikirlere de açım işte. Hocam eğer bu işe girişebilirsem özgün çalışacaksanız oyuncak vs bu konuda yardımcı olabilirim bu fikrinize karşılık olarak çünkü cidden çok hoşuma gitti. İyi bayramlar