İş Kuruyoruz! Haydi Arkadaşlar!

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba :D Dünkü psikopat konuyu açan ben, yine gece oldu ve güzel bir fikirler karşınıza geldim :D Ama bu sefer kazancı garanti ve analizlerine kadar hesapladığım bir iş kuruyoruz. 500 kişilik bir ekip oluşturuyoruz arkadaşlar. Herkes 1.000 lira veriyor ve 500.000 lira ile inşaat yaptırıyoruz. Öncelikle 5 daire yaptırıyoruz.

1.yıl 2 inşaat

1 daire Masrafı: 100.000 ( Lüks )
1 daire Satış Fiyatı:150.000
İnşaat bitiş süresi: 6 ay
1 yıl ve 2 inşaat
Toplam harcanan masraf: 500.000
Toplam kazanç: 1.000.000
Toplam kar: 500.000

2.yıl 4 inşaat

Masraf, fiyat ve inşaat sayısını arttırıyoruz, toplam karı 750.000 yapıyoruz

Piramidal şekilde genişleyen bir kolla senede 9-10 ve artarak giden bir proje.

Yaklaşık 10 yıl sonra kişi başı kazanç senelik 50.000-75.000 TL arasını bulmaktadır.

Ne diyorsunuz? :D 10 yıl sonra bugün, zenginliğe adım atmış kocaman bir inşaat firması olmaya var mıyız? :D Ağaoğlunu filan geçmeye? Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar :D

Ayrıca zamanla galeri, altın, alım satım işlerine de geçiyoruz? :D

_img18.zoom82.jpg

Alt%C4%B1n-Teknik-Analiz.jpg

Herkes para kazanabilir, insanların para kazanırken önem verdiği şey, yorucu ve sorumluluklarının az olması böyle bir işe yatırımla girilir ortak sayısı ne kadar artarsa kafa ağrısı bir o kadar artar.

İş başka aşk başka diye boşa dememişler.

Arkadaşlar merhaba :D Dünkü psikopat konuyu açan ben, yine gece oldu ve güzel bir fikirler karşınıza geldim :D Ama bu sefer kazancı garanti ve analizlerine kadar hesapladığım bir iş kuruyoruz. 500 kişilik bir ekip oluşturuyoruz arkadaşlar. Herkes 1.000 lira veriyor ve 500.000 lira ile inşaat yaptırıyoruz. Öncelikle 5 daire yaptırıyoruz.

1.yıl 2 inşaat

1 yıl ve 2 inşaat

2.yıl 4 inşaat

Yaklaşık 10 yıl sonra kişi başı kazanç senelik 50.000-75.000 TL arasını bulmaktadır.

Ne diyorsunuz? :D 10 yıl sonra bugün, zenginliğe adım atmış kocaman bir inşaat firması olmaya var mıyız? :D Ağaoğlunu filan geçmeye? Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar :D

_img18.zoom82.jpg

Valla Kardeşim Fikirlerin Çok Güzel ama Sana Nedense Bu Kafayla Fazla Yaşamazsın Demek Geldi içimden :D

Para varsa bende deli projeler var :)

10 sene sonra katar emirine 1 binayı satmak hedefin varsa ben varım, ama Ağaoğlu 70 lerden beri var, ve devamlı sirkülasyon içinde adam, bunu nasıl yapacaz :D

Biz 500.000 TL sermaye ile yola çıkarken adam allah bilir kaç milyon $ sermaye ile büyümeye devam ediyor :)

Bir kanaldan günlük 10 tl kazanıyorum 1000 kanalım olsa 10 000 tl kazanırım demek gibi hocam reelde iş yaptınız mı bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun diyorum kendinize dikkat edin...

10 sene sonra katar emirine 1 binayı satmak hedefin varsa ben varım, ama Ağaoğlu 70 lerden beri var, ve devamlı sirkülasyon içinde adam, bunu nasıl yapacaz :D

Biz 500.000 TL sermaye ile yola çıkarken adam allah bilir kaç milyon $ sermaye ile büyümeye devam ediyor :)

Olsun çok yaşlandı o :D

Sontorun sandım yanılmışım gidiyorum :D

Olsun çok yaşlandı o :D

Yaşlandı da, benim götürmem gereken hatunları o götürüyor, sen hayalleri biraz düşür, kırıldığı zaman dağılmayalım, kooperatif sistemde çalışırsak elektrik ve mekanik tesisatlarını ben yönetirim mesela, ama Ali ağaoğlu gibi olmayı hedeflemek, üstelik bu kadar ortakla. Doğa üstü bi olay.

Şantiyelerde tesisatçılık yapıyordum, birebir mahalleden arkadaşım ikitelli ağaoğlunda teknik elemandı, o anlatırdı, adam sana binayı komple satıyor, sonra senin yerine kiraya veriyor, ve bu işlem için kazancını her ay tekrar senden alıyor.. Sattığı kişilerede blok blok satıyor, Sen bu adama rakip olmayımı düşünüyon :D

Yaşlandı da, benim götürmem gereken hatunları o götürüyor, sen hayalleri biraz düşür, kırıldığı zaman dağılmayalım, kooperatif sistemde çalışırsak elektrik ve mekanik tesisatlarını ben yönetirim mesela, ama Ali ağaoğlu gibi olmayı hedeflemek, üstelik bu kadar ortakla. Doğa üstü bi olay.

Şantiyelerde tesisatçılık yapıyordum, birebir mahalleden arkadaşım ikitelli ağaoğlunda teknik elemandı, o anlatırdı, adam sana binayı komple satıyor, sonra senin yerine kiraya veriyor, ve bu işlem için kazancını her ay tekrar senden alıyor.. Sattığı kişilerede blok blok satıyor, Sen bu adama rakip olmayımı düşünüyon :D

138593880333760.jpg

Yimpaş ve Kombassan Holdingleri vardı. Sanırım arkadaşın dayısınındı...

Kardeşim çok güzel fikirler ile geliyorsun yarın daha iyisini bekliyorum. :D :)

Adam resmen hayatta bug ariyor helal olsun :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.yıl 2 inşaat

1 yıl ve 2 inşaat

2.yıl 4 inşaat

_img18.zoom82.jpg

dw2gh.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri