F
fth
Guest
la havle vela kuvvete illa billah [MENTION=10960]fth[/MENTION] neyse
tövbe töbe [MENTION=13292]astalawista[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
la havle vela kuvvete illa billah [MENTION=10960]fth[/MENTION] neyse
aynen usta bende öyle düşündüm bian gerildim sona dedimki tayland iyidirtövbe töbe [MENTION=13292]astalawista[/MENTION]Gitsin bırak taylanta gitsin bırak
![]()
aynen usta bende öyle düşündüm bian gerildim sona dedimki tayland iyidir:
![]()
:
USTA sen acayip bi adamsın yaw o konulara girmeYok Taylanda bende gidicem o kesin. Bi ora kalmıştı zaten.arap emirlikleri tamam Beyaz Rusya ve Tayland Puket taktım kanka.. Kesin gidicem.. Ama ne olursa olsun yine buraya dönücem.. Buda kapak olsun ona buna.. Ne gerek var ulan oraya buraya gitmeye. Geçen sene Çine gitmedim 4k dolara gemi inşaatı teknikeriyim bilirsin.. Gitmedim.. Bu ülke gibi güzeli varmı? Diğer ülkeler anca 1 -2 haftalık gezi için..
hocam bence size 8-9 bin dolar biriktirin... sonra gidin Vietnama Gidin Kübaya3 bin doları yol + vize filan gitse 5 bin dolarada gidersiniz iş kurarsınız
Dostum bulgar turku diye bi cumle yoktur.bulgar (hristiyan) vardir, turk (musluman) vardir.bulgaristan gocmeniyim ben.dikkatli konus.Abim sen neyaptın ya yazmadan edemedim valla, 6 senedir Viyana'da yaşıyorum, bunum bir senesinde çek cumhuriyeti-Brno şehrinde yaşadım, öğrenci olarak geldik , okul felan hak getire evlendik çakıldık kaldık buraya, ama aman diyeyim o paralarla 8-9 binlere Vietnam'a falan macera aramaya gidilmez,hayattan memnun musun desen memnun olanı daha görmedimama kafası biraz çalışan adam için avrupanın hala gideri var gibi, vizeyi fln da dert etme zaten gelince sende yavaş yavaş öğreneceksin, tavsiye etmemekle birlikte, avrupada da olsa bizimkiler herseyi birşekilde kitabına uyduruyor
Bulgar pasp, kimlik belgesiyle beraber 3 bine Bebek gibi yeniden doğuyorsun, sıkıştığın yerdede bulgar Türküyüm bea
diye bi bagırdınmı senelerce Mutlu Mesut yaşayabilirsin
![]()
Yeni üye oldum ilk bu konuyu gördüm, bende kaçıp kurtulmak istiyorum maalesef bu ülkeden. Bu ülke son yıllarını yaşıyor bence, ortadoğunun en kötü ülkesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Suriyeliler, hırsızlar, pkk gibi unsurlar bu ülkeyi mahfediyor. O yüzden bu internet işlerine asılıyorum düzenli 2-3k $ gelirim olsun durmam bu ülkede, makedonya, çek cumhuriyeti, tayland, kamboçya, güney amerika ülkelerini araştıyorum. Aşçılık yaptığım için abd ye gitme durumum var 2 yıllık şuan onu kovalıyorum ciddi ciddi.
tarihi biraz karistir.ne kdr bilincsizce yaziyosun dusunuyosun.sen8n gibi cahillere sinirlenmemek elde degil.neyse banlanmak istemiyorum simdi.yazdiklarina dikkat et.Abim sen neyaptın ya yazmadan edemedim valla, 6 senedir Viyana'da yaşıyorum, bunum bir senesinde çek cumhuriyeti-Brno şehrinde yaşadım, öğrenci olarak geldik , okul felan hak getire evlendik çakıldık kaldık buraya, ama aman diyeyim o paralarla 8-9 binlere Vietnam'a falan macera aramaya gidilmez,hayattan memnun musun desen memnun olanı daha görmedimama kafası biraz çalışan adam için avrupanın hala gideri var gibi, vizeyi fln da dert etme zaten gelince sende yavaş yavaş öğreneceksin, tavsiye etmemekle birlikte, avrupada da olsa bizimkiler herseyi birşekilde kitabına uyduruyor
Bulgar pasp, kimlik belgesiyle beraber 3 bine Bebek gibi yeniden doğuyorsun, sıkıştığın yerdede bulgar Türküyüm bea
diye bi bagırdınmı senelerce Mutlu Mesut yaşayabilirsin
![]()
Dostum bulgar turku diye bi cumle yoktur.bulgar (hristiyan) vardir, turk (musluman) vardir.bulgaristan gocmeniyim ben.dikkatli konus.
adam doğru söylemiş darılmaca gücenmece yok. ama Amerikaya gidemezsin kardeşim amerika yalnız evlilik ve greencard yoluyla işçi alıyor yada 500k dolar yatırım. sana tavsiyem yeni zellendaya git hayat şartları dünyada en iyi olan ülke. vasıfsız işçiler bile çuvalla para kazanabiliyor. kendi işini kurarsan milyoner olarak geri gelirsin. ben de düşünüyorum bu yıl.
hocam söylediğin şeyler arık çok zor. amerikada kaçak olarak kalırken hastaneye gidemiyorsun. çalışma kağıdın yok seni bedavaya çalıştırıyorlar. yakandın mı sınır dışı ediliyorsun. ve 5 yıl kaldıktan sonra artık vatandaş olman garanti değil. ama çalışma iznin varsa amerika cennet hiç bizim ülke cennet falan değil katılmıyorum.Önce meksikaya gidiyorsun ordan adam bulup kaçak abd geçiyorsun.Tabi vizeylede gidebilir sonra kaçak olarak kalırsın.Sonra can güvenliğim yok türkiyede diyip sığınma talep edebilirsin çoğu kaçak aha bunu yapıyor.Bir seçenekde evlenmek bildiğim küçük yerlerinde kızlar daha saf bul evlen önce oturma izni alırsın 5 yıl içinde de tam vatandaş olursun miss. Ha abd gitmeden unutmayın türkiye cennet, en basitinden sağlık hizmeti bedava uzman doktora bile gidiyorsun abd her şey parayla.Hayat zor.
Mobil olarak gönderildi.
tarihi biraz karistir.ne kdr bilincsizce yaziyosun dusunuyosun.sen8n gibi cahillere sinirlenmemek elde degil.neyse banlanmak istemiyorum simdi.yazdiklarina dikkat et.
hocam söylediğin şeyler arık çok zor. amerikada kaçak olarak kalırken hastaneye gidemiyorsun. çalışma kağıdın yok seni bedavaya çalıştırıyorlar. yakandın mı sınır dışı ediliyorsun. ve 5 yıl kaldıktan sonra artık vatandaş olman garanti değil. ama çalışma iznin varsa amerika cennet hiç bizim ülke cennet falan değil katılmıyorum.
Konuda bir mesajini daha okudum, ikisinde de cok yanlis bilgiler vermissin.
Amerika'da birisi hastaneye gittiginde onun dunyavi durumuna bakilmaksizin olanaklar dogrultusunda en iyi tedaviyi gorur.
Aksi bir durumda hastayi kabul etmeyen hastanenin kapisina kilit, muayene etmeyen doktora muebbet cezasini giydirirler.
Sadece bu kadarini soyleyeyim.
Moğolistanda 6 kadına 1 erkek düşüyormuş. Moğolca öğrenip Moğolistana ilhak olmayı düşünüyorum.
Konuda bir mesajini daha okudum, ikisinde de cok yanlis bilgiler vermissin.
Amerika'da birisi hastaneye gittiginde onun dunyavi durumuna bakilmaksizin olanaklar dogrultusunda en iyi tedaviyi gorur.
Aksi bir durumda hastayi kabul etmeyen hastanenin kapisina kilit, muayene etmeyen doktora muebbet cezasini giydirirler.
Sadece bu kadarini soyleyeyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.