Işid'in Yeni Tehdit Videosu

ataozkan

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bir kaç saat içerisinde başta youtube ve haber siteleri olmak üzere internete düşen bu video dikkatimi çekti. Işid, daha önce yaptığı terör saldırılarının görüntülerini ve İstanbul'da gezip çektiği görüntüleri bir tehdit videosu olarak internete sürmüş. Ekşisözlük'teki ve haber sitelerinde ki linkler kaldırılmış ama youtube'da halen izlenim çekmek adına devamlı farklı kanallardan yüklenen yeni versiyonları var ve yenileri eklenip duruyor.
Renderlanmış bir çok videoya denk geldim.

Belki forumdan da bunu yapan, durumu idrak edemeyen genç arkadaşlar varsa diye söylemek istedim, bu tarz videoların yayılması, bunu daha çok insanın izlemesi ya da bu tarz yayınların daha çok insana ulaşabilir olması ışid ve pkk başta olmak üzere bütün terörden beslenen yapıların ekmeğine yağ sürer arkadaşlar. 3 5 kuruş kazanırım hevesiyle ya da telifsizdir vs diye aman böyle şeyler yapmayın. Hem hukuken yaptırımları ağır olur, hem de terör örgütlerinin hedefledikleri korkuyu salmalarına yardımcı olursunuz, bir nevi teröre hizmet etmiş olursunuz.

Forumdaki üyeler gözlemlediğim kadarıyla hep sağduyulu ve birlik bütünlüğümüze zeval getirecek konularda oldukça bilinçliler. Ama herkes ekmek parası derdine düşmüş malumunuz, genç yeni arkadaşlar katılıyor aramıza devamlı, heves edip ne yaptıklarının farkında olmayabilirler diye bir konu açayım dedim. Herkese iyi geceler, bol kazançlar, terörsüz ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Reina katili şerefsz o.ç yakalanmış .Bu gece biraz rahat uyuruz

Şeref yoksunu itin suratındaki soğukluğu gördünüz mü tipten belli zaten müslüman olmadığı

Reina katili şerefsz o.ç yakalanmış .Bu gece biraz rahat uyuruz

Sevindirici bir haber hocam, ülkemiz hatta gezegenimiz şu terör belasından kurtulsa, tüm dünya ülkeleri dostluk içerisinde yaşasa, daha çok üretim ve hayatımızı kolaylaştıracak yenilikler için çalışsak ne kadar güzel olur!

Bu tarz olayları her gördüğümde aklıma "Savaş Tanrısı" filmi geliyor. Tuvaletini yapmayı dahi bilmeyen bu adamlar bu kadar mühimmatı nereden buluyor? Büyük, küçük bir çok ülkenin terörü toplumları kontrol etme mekanizması olarak kullanmaları çok acımasızca. Hep beraber dostluk içerisinde yaşayalım arkadaş bu neden bu kadar zor değil mi? Teröre lanet olsun!!!

Bu iti biraz dağıtmışlar. Allah razı olsun yapandan bunlara acımıyacaksın.

Dağılmamış halinde de meymenet yoktu zaten.

Aslında bunlara idam ödül olur. İfadesi sorgusu tamamlandıktan sonra periyodik olarak haftada 1, belli sayıda adamın arasına vereceksin bunu sağlam dayak atacaklar ölmeyecek şekilde.

Hem de polislerin yanından geçerken de falan çekmişler ********ler.
"Çok yakınınızdayız" algısını tehditkar biçimde aşılamaya çalışıyorlar.
Ben de bu videoların yayılması tarafı değilim, zaten link kayıtlı da değil pm istemeyiniz.

Bugünün en iyi haberiydi Mit sadece bunu ********i değil yandaşlarınıda yakaladı oda çok iyi oldu.İşkence ede ede arkadasında bağlantılar herşey öğrenilmeli detaylı şekilde.Ağzını burnunuda kırmışlar ********in diğer ********i ayaklar altına almışlar o foto çok anlamlı devlet öle kafasını ezer bunun gibi ********lerin.

çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun :)
istedikleri kadar korkutmaya çalışsınlar, inan patlamalar olduktan sonra daha fazla dısarı cıkar oldum.

Aslında bunlara idam ödül olur. İfadesi sorgusu tamamlandıktan sonra periyodik olarak haftada 1, belli sayıda adamın arasına vereceksin bunu sağlam dayak atacaklar ölmeyecek şekilde.

Benim bu konuda farklı bir düşüncem var. Tıp alanında bir çok çalışma yapılsa da kobay olarak fare, sinek, maymun ve benzeri bir çok hayvan üzerinde deneyler yapılıp insanlar üzerinde deneme yapılamadığından ötürü gelişmeler çok yavaş ilerliyor. Bu tarz adamları, tecavüzcüler, teröristleri ve toplumun arasına karışamayacak derecede suç işlemiş insanları tıp deneylerinde kullanacaksın. Hiç yoktan öleceklerse de insanlığa bir faydaları olarak ölecekler.

Yapılan deneylerin, kullanılan ilaçların yan etkilerini gözlemleyerek bir çok hastalığın çaresi daha kolay bulunacak. Bence çok mantıklı ve kesinlikle düşünülmeli.

Benim bu konuda farklı bir düşüncem var. Tıp alanında bir çok çalışma yapılsa da kobay olarak fare, sinek, maymun ve benzeri bir çok hayvan üzerinde deneyler yapılıp insanlar üzerinde deneme yapılamadığından ötürü gelişmeler çok yavaş ilerliyor. Bu tarz adamları, tecavüzcüler, teröristleri ve toplumun arasına karışamayacak derecede suç işlemiş insanları tıp deneylerinde kullanacaksın. Hiç yoktan öleceklerse de insanlığa bir faydaları olarak ölecekler.

Yapılan deneylerin, kullanılan ilaçların yan etkilerini gözlemleyerek bir çok hastalığın çaresi daha kolay bulunacak. Bence çok mantıklı ve kesinlikle düşünülmeli.

Güzel fikir lâkin bu şerefszlerin kanları bozuk, deneylerde etkiye farklı tepki verir bilimi de yanlış yönlendirir bunlar

Düşüncelerime tercüman olmuşsun idam konusu siyasi tartışmaya dönüşür diye söylemek istemedim.

boşverin idamı midamıda bana şu forumda mertce cevap verebilcek biri varmı..
Aranızda
İŞİD suruçda ankarada gaziantepde kısaca kürt ve Komünistleri öldürürken içinden bile olsa helal olsun diyeniniz oldumu???

video atında izleyelim. izlemedim ben.

video atında izleyelim. izlemedim ben.

Şahsen ben izlemedim. Yorumları okudum. Yorumların çoğu da kesinlikle izlemeyin şeklindeydi. Videonun özellikle bir yarısı tahmin edileceği üzere bu overlokçu çocuklarının yaptıkları eylemlerden mide bulandırıcı kesitler içeriyormuş. Diğer yarısında da istanbul'dan görüntüler içeren tehditler varmış.

Amaçları korku salmak. Halkın ruh halini bozmak. Duyarsız da kalınmamalı ama bu görüntüler de yayılmamalı. Yoksa bir nevi amaçlarına ulaşmış oluyorlar.

Tek güvendikleri belli bir mekanları yok. Yerleri yurtları belli olmayan, ne zaman hangi kanalizasyon çukurundan çıkacağı belli olmayan lağım fareleri. Kalleş sürüsü.

izlemeyin beyler fena bir video mideniz kaldırmaz .. Allahsız ********ler hepsinin Allah belasını versin..

Ben de bunu anlamıyorum ekşisözlükte mesela sayfalarca izlemeyin yazmıslar şöyle korkunçlu video böyle korkunçlu video offf çok korktum falan.Mesajlar hep bu yönde.Şimdi videoyu neden izlememeliyiz? Terör örgütünün ekmeğine yağ sürmeyelim diye.Bi nevi propagandasını yapıp halkın moralini bozmamak için.Ee o zaman bu yorumlar ne.İzledim işte sultanahmeti gösteriyolar boğaz kesiyolar işte bombalamakla tehdit ediyolar.Ha videoyu izlettirmişssin ha bu mesajları yazmışsın.İkisi arasında ne fark var ben hala çözemedim.

Ben de bunu anlamıyorum ekşisözlükte mesela sayfalarca izlemeyin yazmıslar şöyle korkunçlu video böyle korkunçlu video offf çok korktum falan.Mesajlar hep bu yönde.Şimdi videoyu neden izlememeliyiz? Terör örgütünün ekmeğine yağ sürmeyelim diye.Bi nevi propagandasını yapıp halkın moralini bozmamak için.Ee o zaman bu yorumlar ne.İzledim işte sultanahmeti gösteriyolar boğaz kesiyolar işte bombalamakla tehdit ediyolar.Ha videoyu izlettirmişssin ha bu mesajları yazmışsın.İkisi arasında ne fark var ben hala çözemedim.

Mesajı okumakla izlemek arasında çok fark oluyor be kardeşim.
Bir önceki videoda kendim test etmiş oldum. Gece 11 sıralarında servis edilmişti o. Sabah 6'ya kadar uyuyamadım izlemedim sabrettim. Sonra sabah izlemiş bulundum. İzledikten sonra çok farklı bir ruh hali oluyor. Akşama kadar da uyuyamamıştım.

Tabi diğer yandan izlemeyin diyenlerin çoğu da izlemeyin uyarısını görüp dayanamayıp izleyenler. Bu da insanın fıtratında var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri