ışıklar yanmiyor

makroserver

Kayıtlı Üye
evet arkadaslar geceden beri hiç bir kanalimda ışıklar yanmiyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?

para kazanmayı bende aktif yapamıyorum.ayarlarınız kaydedilemedi,sunucu hatası diyor.

bende de aynı para kazanmayı etkinleştiremiyorum

edit: soru işareti çıkıp daha sonradan etkinleştirdiğimiz gibi yaparsak,
isim değiştirip para kazanmayı kapatıp sora aktifleştirirsek oluyor
düzenle ' kısmından yapıyorum yine kaydedilmedi diyor ama çıkıp baktığımda
yeşil ışığı görebiliyorum..

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar güncelleme normal kanallarada an itibariyle gelmiş bulunmakta videoları toplu bir şekilde para kazanmaya açmaya çalıştığımızda anında açılmadığı gibi açılanlarda önce 10 dakikalık bir incelemeye giriyor daha sonra para kazanmaya uygunsa $ işareti etkinleşiyor.Düzenleme kısmından para kazanmaya açmaya çalıştığınızda da hata veriyor.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar güncelleme normal kanallarada an itibariyle gelmiş bulunmakta videoları toplu bir şekilde para kazanmaya açmaya çalıştığımızda anında açılmadığı gibi açılanlarda önce 10 dakikalık bir incelemeye giriyor daha sonra para kazanmaya uygunsa $ işareti etkinleşiyor.Düzenleme kısmından para kazanmaya açmaya çalıştığınızda da hata veriyor.

hadi buyur burdan yak :(

gece 1 de attigim videolarin ışıklarını az once yaktim sabah actigim kanal ise beklemede incelemeye dahi almiyor para kazsnma aktiflestirilmeden o şekilde bekliyor

evet arkadaslar geceden beri hiç bir kanalimda ışıklar yanmiyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?

yeşil ışıkları genellikle saat 18:00 ile 21:00 arasında açıyorum.
en çok verim aldığım zamanlar o zamanlar.
isterseniz deneyiniz.
hatta gün içinde ? alan videolarımı tekrardan kapatıyorum para kazanmasını
akşam ismini değiştirip(etiket ve açıklamaları silip) kaydediyorum hemen ardından parayı aktif ediyorum. listeme sayfasında 20-30 kere F5 yapıyorum yeşile dönüyor. zaten onda da dönmüyorsa sil gitsin

---------- Mesaj saat 12:43:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:42:11 civarında gönderildi. ----------

Artık 1000 videolu bir kanal oluşturmak için 3000 video yüklememiz gerekecek anlaşılan attığım 100 videodan sadece 30 tanesinde para kazanma etkinleşti.

neden bu kadar işimizi zorlaştırdılar artık :(
walla soğumamak elde değil. illa spam yap diyor :D

yeşil ışıkları genellikle saat 18:00 ile 21:00 arasında açıyorum.
en çok verim aldığım zamanlar o zamanlar.
isterseniz deneyiniz.
hatta gün içinde ? alan videolarımı tekrardan kapatıyorum para kazanmasını
akşam ismini değiştirip(etiket ve açıklamaları silip) kaydediyorum hemen ardından parayı aktif ediyorum. listeme sayfasında 20-30 kere F5 yapıyorum yeşile dönüyor. zaten onda da dönmüyorsa sil gitsin

hocam 3-5 video degil ki hangi biri ile ugrasayim

herhangi bir problem yok hocam . ışıklar yanıyor evde şaka şaka

hocam problem belki sizlik belkide attığınız videolardan kaynaklanmaktadır 68/68 yaptım daha 2gün once hiç problem yok

Ben dün gece 60 videolu özgün bir kanalın ışıklarını yakmaya calıştım.
Videolar kendi çekimimiz olmasına rağmen sıkıntı yaşandı. Tek tek aktif etmek zorunda kaldık.

Ben dün gece 60 videolu özgün bir kanalın ışıklarını yakmaya calıştım.
Videolar kendi çekimimiz olmasına rağmen sıkıntı yaşandı. Tek tek aktif etmek zorunda kaldık.

adsensi kanallari gectim , partner kanalinda zor yaniyor isiklar , 5 video attim 4 u zar zor yandi 1 i yanmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri