evet arkadaslar geceden beri hiç bir kanalimda ışıklar yanmiyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet arkadaslar geceden beri hiç bir kanalimda ışıklar yanmiyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar güncelleme normal kanallarada an itibariyle gelmiş bulunmakta videoları toplu bir şekilde para kazanmaya açmaya çalıştığımızda anında açılmadığı gibi açılanlarda önce 10 dakikalık bir incelemeye giriyor daha sonra para kazanmaya uygunsa $ işareti etkinleşiyor.Düzenleme kısmından para kazanmaya açmaya çalıştığınızda da hata veriyor.
hadi buyur burdan yak![]()
Artık 1000 videolu bir kanal oluşturmak için 3000 video yüklememiz gerekecek anlaşılan attığım 100 videodan sadece 30 tanesinde para kazanma etkinleşti.
yeşil ışıkları genellikle saat 18:00 ile 21:00 arasında açıyorum.
en çok verim aldığım zamanlar o zamanlar.
isterseniz deneyiniz.
hatta gün içinde ? alan videolarımı tekrardan kapatıyorum para kazanmasını
akşam ismini değiştirip(etiket ve açıklamaları silip) kaydediyorum hemen ardından parayı aktif ediyorum. listeme sayfasında 20-30 kere F5 yapıyorum yeşile dönüyor. zaten onda da dönmüyorsa sil gitsin
hocam 3-5 video degil ki hangi biri ile ugrasayim
Ben dün gece 60 videolu özgün bir kanalın ışıklarını yakmaya calıştım.
Videolar kendi çekimimiz olmasına rağmen sıkıntı yaşandı. Tek tek aktif etmek zorunda kaldık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.