Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ağustosların hepsi yandı-diğerlerinde yanan yok
sırasıyla yanıyor demekki ben açayım bekliyeyim korkuyodum kırmızı ünlem işaretine dönüşür diye bakalım ne olacak
sırasıyla yanıyor demekki ben açayım bekliyeyim korkuyodum kırmızı ünlem işaretine dönüşür diye bakalım ne olacak
1 Saat önce 7 video attım 7 si yandı 1 'i spot ile ilgiliydi o hale inceleniyor o hariç diğerleri yandı
ünleme dönüşme ile alakası yok.
Ünleme dönüşme geç gelen 3.taraf içeriği gibi birşey ondan dolayı veriyor. Senden kanıt istiyor.
Her denilene inanmayın.
bende hala beklemedeyim iyice canım sıkıldı valla
![]()
zarar başka hiçbişey deil bu videolar 2gündür bekliyor![]()
dizi mi hocam bunlar ?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] şimdi ben bekletiyodum ışıkları yakıymmı hepsini
aç para kazanmalarını ünlem falan çıktığı yok 3 gün açık kaldı benim para kazanma yanmadan, ünlem falan çıkmadı
aynen bende yüklemiyorum. koskoca youtube sanki bilmiyorlar bu sorunları. çalışıyorum ama kusura bakmasınlar amelede değilim. günde 1 tane yükleyip deneyeceğim sürekli veya buradan takip edeceğim. insanı kızdırıyorlar artık ya heves kalmıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.