ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Ağustos'ta attıklarım yanmadı
2'sinde attıklarım yanmadı ;

Bugün attım deneme amaçlı 2 video 1.30 saat geçti onlar da yanmadı.
#raporverildi :)

30 Temmuzda attıklarım yanmıyor millet 1 Ağustosta atmış yanıyor :)

sırasıyla yanıyor demekki ben açayım bekliyeyim korkuyodum kırmızı ünlem işaretine dönüşür diye bakalım ne olacak

ünleme dönüşme ile alakası yok.

Ünleme dönüşme geç gelen 3.taraf içeriği gibi birşey ondan dolayı veriyor. Senden kanıt istiyor.

Her denilene inanmayın.

Şimdi 1-2 gün önce attığım videolara baktım yanmış hepsi

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] şimdi ben bekletiyodum ışıkları yakıymmı hepsini

Böylece yanmayan sadece benim ışıklar kaldı, neyse bugün de bekleyeyim napalım :)

bende hala beklemedeyim iyice canım sıkıldı valla

whb221.jpg

zarar başka hiçbişey deil bu videolar 2gündür bekliyor :(

ünleme dönüşme ile alakası yok.

Ünleme dönüşme geç gelen 3.taraf içeriği gibi birşey ondan dolayı veriyor. Senden kanıt istiyor.

Her denilene inanmayın.

evet her denilene inanmayın arkadaşlar. "3.taraf eşleşmesi gibi bir şey" olmasa da 2-3 gün aradan sonra ışık yanmadıysa senden o videoya ait olduğunu ispatlayan bir belge istiyor. eğer o belgeyi atarsanız dolar ışığını yakacağım diyor. bundan dolayı şahsım adına ışık 2 gün yanmadıysa bir kaç saatliğini kapatıp tekrar aktif ediyorum. kırmızı ünleme düşmesin diye

aynen bende yüklemiyorum. koskoca youtube sanki bilmiyorlar bu sorunları. çalışıyorum ama kusura bakmasınlar amelede değilim. günde 1 tane yükleyip deneyeceğim sürekli veya buradan takip edeceğim. insanı kızdırıyorlar artık ya heves kalmıyor

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] şimdi ben bekletiyodum ışıkları yakıymmı hepsini

aç para kazanmalarını ünlem falan çıktığı yok 3 gün açık kaldı benim para kazanma yanmadan, ünlem falan çıkmadı

---------- Mesaj saat 11:30:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:08 civarında gönderildi. ----------

1 saat önce denemelik 5 video attım para kazanmalarını açtım test ediyorum bakalım kaç saat veya kaç gün sonra yanacak ona göre yüklemeye başlayabilirim tekrar video

[MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] hocam nerden bilicen üzülme be :) dengesiz youtube için

---------- Mesaj saat 11:49:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:46 civarında gönderildi. ----------

@Alex Eyvallah kardeşim yaktım bakalım dursun durabildiği kadar zaten güncel videolar ünlem çıksada çıkmasada hayır gelmicek en azından denemiş oluruz

aynen bende yüklemiyorum. koskoca youtube sanki bilmiyorlar bu sorunları. çalışıyorum ama kusura bakmasınlar amelede değilim. günde 1 tane yükleyip deneyeceğim sürekli veya buradan takip edeceğim. insanı kızdırıyorlar artık ya heves kalmıyor

bence hata edersin video yükle ışıkların yanmasını bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri