İşimden atıldım :(

Geçmiş olsun kardeşim. Bir kapıyı kapayan başka kapıyı açar. Sana düşen sabretmek ve tevekkül etmek. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Geçmiş olsun hemen iş bakmalısın kardeşim.İnternetten gazete ilanlarından iş araştır Kafanada takma neyin hayırlı neyin hayırsız olucağını bilemeyiz

Kardeşim işsizlik olayını yaşamış biri olarak seni anlayabiliyorum.Bu youtube işi gerçekten umudun olabilir.Keşke benim işsiz kaldığım dönemde de bu youtube işinden haberim olmuş olsaydı.Sana tavsiyem bıkıp usanmadan youtube olayına yüklenmen.Tabi iyileştikten sonra maaşlı bir iş de bul derim.Youtube işinde tavsiyem az ama öz video yükle.Video kaynaklarını iyice tara bir günde ne idüğü belirsiz 1000 video atacağına arayıp tarayıp 3-5 video atman daha hayırlı olacaktır.

destek olucamiz yt hakkinda takildiginiz birsey varsa soyleyin seve seve yardim ederiz hocam
dunya hali hersey geliyor insanin basina zamanla hersey yoluna girer (tecrube)

Geçmiş olsun hocam, Allah yolunuzu bir an önce açar inş'Allah.

Yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen çekinmeyin.

Geçmiş olsun. Bir kapıyı kapatan Allah (c.c) diğer kapıyı açar. Bu bir imtihan o yüzden sabır ve şükür edin. Forumdan da bol bol yararlanın, YouTube'un elinden tutun. Böylesi daha hayırlı olacaktır.

hocam geçmiş olsun. benimde bir ara işte ayağımdan sorun olmuştu 1.5 ay gidememiştim vs.vs. çalıştığın yerde sigortan varsa ve hastaneden raporunu aldıysan işten atamazlar Raporun olduğu halde atıldıysan hakkını aramanı tavsiye ederim süründürürsün firmayı

meslek hastalığı sonucu çalışamaz durumda isen işten atamazlar. işkur vasıtası ile iş mahkemesine dava açarsan çalışmadığın sürenin bile ödemesini alabilirsin. hakkını doğru yerde arayarak çözüm bulabilirsin.

evet meslek hastalığı sonucu hastalanırsan işten atılamazsınız. eğer sigortasız çalışıyorsanız iş verenininiz çok büyük ceza alır. işinizi geri alabilirsiniz, gerekli mercilere başvurup.

geçmiş olsun hocam, isyan etme bir kapı açılacaktır.

Geçmiş olsun hocam. Ayriyetten ; Allah , patronunuza akıl fikir ihsan eylesin. Bunun vebalini nasıl alabilir.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Aslında bu dağın sadece görünen yüzü.Babam olacak adam evimizi 2 ay önce terketti, borçlarınıda biz ödemek zorundayız.Anneme ve kardeşime ben bakmak zorundayım.
4 yıldır süren ilişkim de gece itibari ile karşılıklı olarak bitti.

Herşey üst üste geliyor.Sabretmeye çalışıyorum ama nereye kadar hiç bilmiyorum.
Hocam bol bol İnşirah Suresini oku.Rabbim inşaAllah kalbini huzura erdirir.
Selam ve dua ile

İnşirah Suresi ve faziletleri(içi daralanlar,selamete çıkmak isteyenler,dileği olanlar)

İnşirah Suresi:

Bismillahirrahmanirrahim.

Elem neşrahleke sadrak.Ve veda’na anke vizrak ellezi engada zahrak.Ve refa’na leke zikrak.Feinne mea’l-usri yüsra.İnne mea’l-usri yüsra.Feiza ferağte fe’nsab ve ila Rabbike fergab.

“biz senin için(mutluluğu) gögsünü açmadıkmı?.Senden yükünü indirmedikmi? O senin sırtını ezen yükü.Senin şanını yüceltmedik mi?.Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık vardır.Evet,zorlukla beraber bir kolaylık vardır.O halde boş kaldın mı yine kalk(başka bir iş ve ibadetle)yorul.Ancak Rabbine yönel”

İnşirah suresi ve faziletleri.

Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler

Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler

İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler

Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir

Kim bu sureyi beş vakit namazlardan sonra okumaya devam ederse,Cenab-ı Hak işlerinde ona kolaylık verir ve rızkını çoğaltır,sıkıntısını giderir,ummadığı yerden rızıklandırır

Bu sureyi her gün duha vaktinde ikiyüzer defa okumaya devam eden kimse bazı esrarı ilahiyyeye vakıf olur

Dilek için ise;2 rekat hacet namazi kil Besmele ile 152 kere elem neşrah leke sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür.

kusura bakmayında her gün 1 kişi duygu sömürüsü konusu açıyor yardım etsinler diye Muslera06 konularını inceleseniz yeterli kazanç için veya yukarıda abone ol reklamı var YTP ordaki videoları incelen yeter + olarak o hemşire bedelini öder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri