işin erbabları bakabilir mi (vds)

palipleten

Kayıtlı Üye
arkadaslar selamlar:
-ben dün akşamüzeri bi firmadan vds aldım amacım kotam harcanmadan youtubeye video yüklemekti.ama işler sandığım gibi gitmedi
vdsyi xp kurdurttum. vds ye girdiğim anda bir ... olduğunu anladım. actığım sayfalar dona dona acılıyordu.video izlemek istiyordum ama videolar donuyordu.sonra ıkına ıkına bir video indirdim ve youtubeye yükledim.sonra vdsden cıktım kendi pcme geldim kotamı sorgulattım ve inanamadım 1gbden fazla kotam gitmişti.
arkadaslar sormak istediklerim
-vds kullanırken kendi kotamızda tükenir mi
-vds ile nette gezerken sayfalar donar mı

KAZIKLANDIM MI?

vds de ekran kartı yok kardes videolar felan ondan donuyo. 2.side kotanı kullanır sonuçta uzaktan pcye baglanıyosun kotadan yersin

kazıklandığınız falan yok vds böyledir hem kasar biraz hemde sürekli video izliyor gibi vds nin ekran görüntüsü sizin pc nize yüklendiği için maalesef aşırı kota harcar.

Arkadaşlar vermiş cevabı zaten biraz teknik bahsedeyim ilaveten
Vds,vps yada dedicated serverlar sadece işlem yapmak için kullanılan makinalardır.Onboard ekran kartları vardır görüntüyü oynatmak ta sorun olmaz aslında ama uzak masa üstü ile bağlanınca sen onun üstündeki görüntüyü alamaya çalışıyorsun kendi bağlantın yavaşsa onu donukmuş gibi görürsün.
Kota soruna gelince kota daha az değil daha fazla harcar :D maalesef çünkü sen kendi pc'den video izlerken video izlediğin zaman sadece kota kullanıyorsun ama vps'yi açtığın anda aktarım başlar istersen masa üstünü göstersin yani Kazıklanmadın bilgisiz davrandın sadece

cevaplariniz icin tesekkur ederim
peki vpsye gecis yapsam kotadam yermiyim gene
vpsden youtubeye kotam tukenmeden video atabilir miyim

Vds,vps yada dedicated server ne alırsan al işleyiş aynıdır kotandan kullanmadan internette işlem yapamazsın

evet ben de kotamin gidecegini biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum yaklasik iki saat vdsde kaldim yuz mb dosya indirdim yukledim 1gb kendi kotam gitti vps veya vds ile uzaktan masaustune baglanmadan yt ye video yukleyemez miyiz

upload scriptleri ile yaparsın onu ancak forumda 2-3 tane var aylık 15 lira gibi bir fiyatla video izlemezsin içerik ne bilmeden şansa atarsın o zaman kotan gitmez. Ama benim sana tavsiyem önce biraz internet hakkında kendini geliştirmen gerekmekte internetten para kazanacaksan ilk kural kotasız adsl hatta bölgen uygunsa fiber internet kotalı internet ile upload yapamazsın. upload yaparsın ama videoyu kendin çekeresen

internetim kotasiz zaten ama adslnin adil kullanim hakki dedigi birsey var onu gecince internet acaip yavasliyor

neyse boyle idare edecegiz artik

ilgin icin sonsuz tskurler ustad

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri