İşitme okulunda dayak skandalı

silentspy

Kayıtlı Üye
Sosyal medyada takılan varsa elbet görmüştür arkadaşlar.

İşitme engelliler okulunda skandal görüntüler | Gündem Haberleri

Buyrun. Reklam falan yapmıyorum site zaten haberturk yani.

Not : eleştirel yorum gelicekse tek cevabım var ; sabrın yoksa öğretmenlik yapmıcaksın abicim atanmayı bekleyen binlerce insan var.

Edicek küfür bulamadım ben arkadaşlar, bulan var mı ?

Ne olursa olsun Engelli bir insana vurulmamalı. Zaten sevgiye ihtiyaçları var.

sanki o öğretmen bedava çalışıyor
o kadar para alıyorsun
engelli hocasısın diye o kadar para alıyorsun
teknik taktik bir şey anlatmıyorsun
sayısal sözel zekan sıfır

ve sadece sana diyorlarki şu çocukları idare et belli bir seviyede eğitim ver

ve sen bedava kazandığın tek yapman gereken idare ve idameyi arkana bırakıp engelli çocuklara vuruyorsun Allah müstehakını versin ne denirki ...

bunları bile bile okuyorsunuz öğretmen oluyorsunuz gidin normal öğretmenlik yapın 2 kat fazla maaş alıcaz diye okuyorsunuz ziyan etmeyin yazık günah allah vicdan nasip eylesin böylelerine

şöyle şeyler paylaşmayın allah aşkına. gece gece sinirlerim zıplıyor. uyuyamıyorum. olamaz böyle bişey ya. allah belasını versin...

Televizyonda izledim bu haberi var ya ne kadar sinirlendim ya, yazık günah diyecek laf bulamıyorum.

İnsanda her şeyden önce ahlak olmalı gerisi olmasa da olur.

tipik lanet olası öğretmenler. ben 1. sınıfta başladım dayak yemeye hem de özürlü olmadığım halde hatta okul dışında.. gıdım sevmiyorum şunları

sanki o öğretmen bedava çalışıyor
o kadar para alıyorsun
engelli hocasısın diye o kadar para alıyorsun
teknik taktik bir şey anlatmıyorsun
sayısal sözel zekan sıfır

ve sadece sana diyorlarki şu çocukları idare et belli bir seviyede eğitim ver

ve sen bedava kazandığın tek yapman gereken idare ve idameyi arkana bırakıp engelli çocuklara vuruyorsun Allah müstehakını versin ne denirki ...

Allah büyük hocam, elbet bir yakınından çıkarır..

sen kimsin lan?, öğretmenim diye egosu tavan yapıyor, bu öğretmenin eğitim , insalık dersi alması gerek, lan yüregin yiyorsa engelsiz bir öğrenciye yap?

ben okul hayatım, hocalara kendimi ezdirmedim. Beni küçümseyen, dalga geçen hocalara sövdüm. Arkadan değil yüzüne karşı (Kendim Haklı durumda) iken

Engelli diye değil, insan olduğu için vurmaması gerek. Tamam şimdiki nesil çok çok aşağılık düzeyde, ama madem öyle şikayetini edersin, çocuğu uzaklaştırırsın siciline işletirsin mahkemeye verirsin vs.

Görevden atılsın Türkiye'ye rezil etsinler bak bakiyim bir daha yapan oluyor mu

Engelli öğrencisini hamile bıraktı - Yaşam Haberleri

Engelli öğrencisini hamile bıraktı - Milliyet.com.tr

Daha nice it var bu şekilde.. Konya da bir kaç yıl önce olan bir olay engelli kız öğrenci öğretmeni tarafından hamile kalıyor. Karnı büyüyor ama kilolu olduğu için ilk etapta farkedilmiyor daha sonra farkına varıyorlar ama iş işten geçiyor.. Haberde rehabilitasyon merkezinin ismini vermemişler ama bence onlarında kabahati var. Kapatılması gerekirken hala açık ve çalışıyor.
Sahte fizyoterapist kullanan bir kurumu da gittiğim sırada farkettim şikayet ettim. Takip etmesem ceza bile vermeyeceklerdi. Formalite icabı kurum 15 gün kapatıldı. Düşünün ne kadar adaletli bir ülkede yaşıyoruz.

vay be adamın içi cız ediyor o an orda olmak vardı ki

Anne terliği yemeyen var mı içimizde bilemem ama bu kadın tipik eski jenerasyon bir Türk annesi, kadın sinirlenmiş bağırıp çağırıyor, fiziksel olarak zarar verme amacı yok gibi. Ha doğru mu yapıyor, hayır tabii, zaten videoda kadını tutan gencin "doğru değil hocam" savunması yeni kuşağın artık bazı şeyleri kabul etmediğini gösteriyor, bu da güzel bir gelişme.

Geçmişinde yaşadıklarına bakarak ve bu terbiyesizligi yaşatan kadını da örnek vererek ,tüm öğretmenleri lanetleyen zihniyetler de var aramızda,bunu report ettiğim halde ciddiye almayan bir mod! Mesaj alıntı yapsak tartışma yaptık diye banlanacaz kolay gelsin. ..

özür dileyerek yazıyorum , öle bir eğitim sistemi içindeyizki okula Gönderen anne babada çocuğundan bir beklentisi yok . BAŞINDAn sağma için okula gönderiyorlar çocuklarını . Yüzlerce çocuğun kahrını çekmek kolay birşey değil.Öğretmen anne Baba'nın vermediği terbiyeyi zor verir hatta veremez bile . Yazdıklarımı yanlış anlamayın,bu konu için yazmadım.öğretmenlerden çok Öğrencilerden endişem var gelecek nesil.

Son düzenleme:
Belli ki kadını delirtmişler saygı desen sıfır kadın o kadar bağırıyor ama bunlar ciddiye bile almıyorlar yani mağdur oldukları psikolojilerinin bozulduğu bir durum yok öğretmeni taktıkları da yok o yüzden ben öğretmende suç bulmuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri