İşitsel ve Görsel bilgi gerekli :) önemli konu mutlaka okuyun.

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Evet arkadaşlar bu konu benim için çok önemli bir konu size faydası olacağını düşünerek açtım konuyu.

Hatırlarsanız bir iki hafta önce bu konuyu açmıştım http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/4567-gelde-aglama.html

Ençok izlenen iki videomda aşağıda gördüğünüz gibi para kazanma devre dışı kalmıştı

Gmail hesabımı kontrol ettim başka bir videom içinde aynı şey oldu ve gelen mesajda bir link vardı oraya tıklayarak para kazanması devre dışı kalan videolarımı tek tek bu linkten google ilettim.
Mesajı biraz abarttım işte bu videolar benim üniversitemde canon fotoğraf makinasıyla falan çekilmiştir diye faydası olacağını hiç sanmıyordum taki bugün kanalıma girip kontrol ettim iki videodada işaret kalkmış ve para kazanmayı hemen açtım. yani anlayacağınınız google yine yaptı iyiliğini :) Resimde görüldüğü gibi :)

Koyunu açmanın nedenine gelince aynı durumda olan arkadaşlar vardır büyük ihtimalle onlara tavsiyem aşağıdaki linkten para kazanması devre dışı kalan videolarını düzgün ve inandırıcı bir açıklama ile googlela iletmesi açıklama yaparken biraz yaratıcı düşününün mutlaka açılacaktır. https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?

Saygılarımla. [MENTION=725]yumi[/MENTION]
[MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] sanırım senin videolarındada para kazanma devre dışı kaldı göz at derim :)

Sana seviyorum Google amca :)

Tebrikler dostum, keşke izlenim o kadar olmadan açılsaydı. Süper olurdu.

sağol. zaten biri 199 binde kapandı diğeri 99 binde kapandı :) 1 hafta sonra açıldı biraz kayıp oldu ama sağlık olsun google amca sağolsun :)

---------- Mesaj saat 03:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:04 civarında gönderildi. ----------

İşin peşine yapışman iyi olmuş :)

birazda abartınca google amca kıyamadı bana :)

Kardeşim sen ne üzerine çalışıyorsun bana söyleyebilir misin?

Ortaya karışık diyelim :) bir iki kanalım kategori şeklinde haber ve teknoloji diğerleri karışık.

izlenme oranların müthiş (maşallah)... ben en fazla 50 bin gördüm :( bu izlenim oranlarını yakalamam için yapabileceğim özel birşey varmı tavsiye edebileceğin

peki bu kanaldan ne kadar para oldu adsende de?... ben 15-20 gündür uğraşıyorum 70 dolar civarı birikti

Mayısta yaklaşık 530 tl aldım fakat işler yolunda gitmedim yukarıdada görüldüğü gibi bir çok videomda para kazanma devre dışı kaldı 3. taraf geldi bir çok videomu sildim sildiğim videolarda aynı şekil 100 bin 200 bin izlenmişti. haziran kazancımda 148 dolar olarak kesinleşti. okullar bitti bir aydır baya bi çalışıyorum faydasını görüyorum inşallah zamanla artar.

Mayısta yaklaşık 530 tl aldım fakat işler yolunda gitmedim yukarıdada görüldüğü gibi bir çok videomda para kazanma devre dışı kaldı 3. taraf geldi bir çok videomu sildim sildiğim videolarda aynı şekil 100 bin 200 bin izlenmişti. haziran kazancımda 148 dolar olarak kesinleşti. okullar bitti bir aydır baya bi çalışıyorum faydasını görüyorum inşallah zamanla artar.
inş. hocamm bnde özgün video yapmaya başladımm ama onlarında ışığını yakamadım bir türlü... senin dediğin gibi 1 günlük kapattımm yarın tekrar açacağım umarım açılır

inş. hocamm bnde özgün video yapmaya başladımm ama onlarında ışığını yakamadım bir türlü... senin dediğin gibi 1 günlük kapattımm yarın tekrar açacağım umarım açılır

İnşallah. ben yeni attığım videolarda açtığım konudaki yöntemi uyguluyorum anında açılıyor umarım açılır senin videolarında.

googleye 1 videom için 4-5 kere kanıtlama maili attım kanıtlıyamadım sanırım arada sadece teşekkür mesajı attılar sonra belge istediler bende üstlerine gitmedim ancak dün bakma istegi dogdu :D videoya baktıgımda para kazanma uyarısı gitmiş sönük dolardı aktif ettim açıldı şuan sorunsuz

sanırım youtube hatasından döndü biz yine kanıtlıyamadık :D

mesajla bi alakası olduğunu sanmıyorum benim video da açılmış zaten videolarda 4 5 günlük sorunun olduğu gün gitmişti benim sorun bitince açtılar demekki

Baştan pes etmiştim sonraki gün gelen mesajda bir link gördüm direk yapıştırdım :)

Aynı dertten bende müzdaripim.

Geri dönüşde https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=VideoİD

Sanırım yukarıdaki adresten dönüş yaptın.

Geri dönüşde hangi dilde mesajı yazdın. Türkçemi / İngilizcemi

Ben aynı mesajta hem türkçe hemde ingilizce derdimi anlattım bana ingilizce geri dönüş yapmışlardı tabi olumsuz.

Birde o metni bana gönderirsen çok sevinirim.

googleye 1 videom için 4-5 kere kanıtlama maili attım kanıtlıyamadım sanırım arada sadece teşekkür mesajı attılar sonra belge istediler bende üstlerine gitmedim ancak dün bakma istegi dogdu :D videoya baktıgımda para kazanma uyarısı gitmiş sönük dolardı aktif ettim açıldı şuan sorunsuz

sanırım youtube hatasından döndü biz yine kanıtlıyamadık :D

google imana geldi desene ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri