İşlem gerekiyor: Google Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakıldı

• Kullanıcı d1d3m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

d1d3m

Kayıtlı Üye
arkadaslar adsense ye girerken tel onayı istedi ben de banlandı herhalde dedim neyse tel ile dogrulama yaptım adsenseye girdi.gmaile baktım noluyo diye ordada böle mail gelmiş:İşlem gerekiyor: Google Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakıldı başlıklı (
Merhaba,

Google, ......... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com Hesabınızı Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için askıya aldı.
Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için bir web tarayıcısını kullanarak en kısa sürede herhangi bir Google hizmetinde veya hesabınızda oturum açın.

bu noluyo şimdi spama mı düştü adsense.

muhtemelen spama düştü. kanallar kapanmadıysa hemen kaçır kanalları 24 saat içinde kapanacak :) bunlar cok sık olmaya basladı bu ay geçen seneyi hatırlattı :(

muhtemelen spama düştü. kanallar kapanmadıysa hemen kaçır kanalları 24 saat içinde kapanacak :) bunlar cok sık olmaya basladı bu ay geçen seneyi hatırlattı :(
tesekkur ederim hocam.aynen spama düşmüş youtube girmiyor Allahtan kanal baglı degildi

benmde kanallarım bu sekilde kapandi. bugun 1 tane daha aynı sekilde kapandı

google politika değişikliğine gitti. artık kural ihlali yapan hesaplar otomatik kapanıyor. ama bunu çok keskin olarak uyguladıklarını söyleyemem. Hesap tel onay yapıldıktan sonra tekrar açılıyor.

hocma hemen tsıyın kanalları adsnsennde degısebılıosnz maılını degsn yonetıcıyı.. ben gecktm askıya alınnca kanallarda gıttı adsensede:(

Beyler aynı durumu bende yaşadım bi adsensede günlük 10 lira getiren kanal baglıydı bilerek dokunmadım 3 gün oldu hala sorun yok . adsense girerken tel no istemişti yani birde askıya alındı maili gelmişti.

Rica etsem kanallarınızı kimden aldıgınızı bana pm atarmısınız ben sürümden gittiğimizi düşünüyorum yani aynı satıcıdan aldığımızı

Adsenseye ait maile bu mesaj geldi... İşleme giren ücret dün yattı...

4 kanal vardı 1 hafta içinde 2 tanesi kapandı.. Daha sonra bu mail geldi...
Kalan 2 kanalı partnere taşıdım şuan sorun yok gibi...

Şimdi bu adsensenin durumu tam olarak nedir...?

Adsenseye giriyorum bir sorun yok gibi...

benimde bu şekilde kapandı ne telif ne topluluk. marka tescil filan diyordu.
adsense de bu yüzden kapandı muhtemelen.

Beyler aynı durumu bende yaşadım bi adsensede günlük 10 lira getiren kanal baglıydı bilerek dokunmadım 3 gün oldu hala sorun yok . adsense girerken tel no istemişti yani birde askıya alındı maili gelmişti.

Rica etsem kanallarınızı kimden aldıgınızı bana pm atarmısınız ben sürümden gittiğimizi düşünüyorum yani aynı satıcıdan aldığımızı

Pm atan arkadaşlara teşekkür ederim. benim teori tutmadı pm atan herkes farklı farklı kişilerden almış :D

google politika değişikliğine gitti. artık kural ihlali yapan hesaplar otomatik kapanıyor. ama bunu çok keskin olarak uyguladıklarını söyleyemem. Hesap tel onay yapıldıktan sonra tekrar açılıyor.

beyler arkadaşımısın dediği doğrumu kendisi cevap vermemişte bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın ???

Ben hangisini gerçek tel ile onaylasamda, kanalları açmadılar.
Geri mail atsamda, cevap aynı kararımız değişmeyecek diyorlar.
Yine de farklı yönlendirmek istemem, başıma gelenler bunlar.

bende degişik bir durum var. adsenseye bağlı boş kanal askıya alınmış. aynı maile ait adsense duruyor. kanallarda bağlı. ne olacaksa olur. çok ta şey etmemek lazım.

bende degişik bir durum var. adsenseye bağlı boş kanal askıya alınmış. aynı maile ait adsense duruyor. kanallarda bağlı. ne olacaksa olur. çok ta şey etmemek lazım.
Benimde ayni mailde bulunan adsense açık ama adwords youtube geçici olarak askıya alındı yazıyor adsenseye bağlı dier kanalda reklam çıkıyor Kısaca adsense mailindeki adwords ve kanal banlanmıs adsense de bir sorun yok gözüküyor Bu ay ban olursa kesın banlanır

Benimde başıma geldi bu olay..ilginç olan youtube hesabım kapalı ama gmail açık..adsense hesabından da aynı şey geçerli ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri