İşlem hızının banlanmaya etkisi & iMacros kullananlar dikkat !

• Kullanıcı roser137
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

roser137

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bi olayı anlatayım istedim.

youtube kanal açma işinde farklı bir taktik izliyorum. önce hesap satan arkadaşlardan sadece gmail alıyorum, bekletiyorum biraz. sonra kendim kanal açıyorum, biraz daha bekleyip yüklemeye öyle başlıyorum. kanal açma, şifre değiştirme işini imacros ile yapıyorum.

sürekli iş yaptığım arkadaşlar var, biliyorum maillerde sorun yok. iki gün önce sorunsuzca açıyordum kanalları imacrosla hızlı bir şekilde şifre vs. değiştiriyordum sorun olmuyordu. son iki gündür kanal açarken patlamaya, telefon istemeye başladı, hesaplar zaten telefon onaylı yani şüpheli harekete düştü hesaplar. bugün daha da abartılıp daha youtube'a login olurken dahi patlamaya başladı. 2-3 gün önce böyle bir durum kesinlikle yoktu. şimdi iMacros'ta aralara bekleme kodu koydum. sorun çözüldü. aynı arkadaştan aldığım toplu hesaplarda deniyorum bunu yani açılma tekniği vs. gibi bir durum yok. bir haftalık gözlemin sonucu bu.

bence artık youtube işlem hızımıza göre de önlem alıyor. bu zaten gmail açarken hep vardı. eğer formu hızlı doldurursanız kesinlikle telefon istiyordu, yavaş doldurursak telefon onayı istemeden de gmail açabiliyorduk. yani hızlı işlem sıkıntılı gözüküyordu gmail açarken. şimdi anladığım kadarıyla bunu youtube a da yapmaya çalışıyor google.

cidden can sıkıcı olaylar, çember daralıyora bağlayabiliriz :confused: , eskiden 500 üstü video atıyorduk sıkıntı olmuyordu, şimdi toplu hesap alıp 300 altı atmaya çalışıyorum yine de patlıyor. bir de bu işlem hızı olayı başımıza çıktı. :mad::mad:

benzer şeyler yaşayan başka arkadaşlar var mı ?

vds olduğu zaman anlıyorlar saniyede bir saatlik video yüklüyoruz yani adamlar saf değil neticede o yüzden manuele devam

vds olduğu zaman anlıyorlar saniyede bir saatlik video yüklüyoruz yani adamlar saf değil neticede o yüzden manuele devam

Vds'nin kapanmasıyla ne alakası var.Şimdi biri hızlı bir internet kullanarak yükleme yaptı diye kanal kapanır mı hiç

yt yakalar bu yüzden vds spam olarak algılanabilir dikkat edin

hızlı video atınca kananıyor aslında kanal ben videolar arası bayağı bekletiyorum sorun olmaması için de bu konunun o durumla alakası yok. diyorum ki daha kanal açarken patlıyor hızlı bir şekilde macro ile kanal açtığım için. 2-3 gün önce yoktu böyle bir şey. gmail aldım bir arkadaştan 100 tane. 50-60 tanesinin kanallarını geçtiğimiz hafta macro ile hızlı hızlı açtım hiç bir sorun olmadı. şimdi 2-3 gündür kanal açarken patlamaya başladı. en son bugün daha login olurken patladı hesaplar. aralara bekleme koydum macroda. sorun çözüldü. youtube artık işlem hızına göre de ban atıyor. sadece video atarken değil.

Hala kapanmaların neden olduğu asıl şeyi tahmin edemiyorsunuz....

Çok basit bir şey den fakat bunu bulmanız çok zor...

Hocam soyle de herkes faydalansin yada sat taktigini.

boşver boş boş egolarını böyle sözlerle tatmin etsinler.illa çözüm lazımsa ben söylyim.tek kanalı yavaş yavaş özenle aç.kendi evindeki netle ve program kullanmadan orjinal telefonla aç.tek tek download upload et ve kendi içeriğini koy bak bakalım kapanıyor mu

Hala kapanmaların neden olduğu asıl şeyi tahmin edemiyorsunuz....

Çok basit bir şey den fakat bunu bulmanız çok zor...

eski üye olarak bari sen yapma arkadaş ya forum bir şey söyleyip geri çekilenlerle doldu anlamış değilim amacınız ne

yahu ne yöntemi konu nerelere gitmiş. olay belli arkadaşlar işte diyorum. seri işlem yaptı mı şüpheliye düştü diye. aynı kodun arasına bekleme ekledim şimdi çatır çatır açıyorum hiçbir sorun yok. yok vds bitti, yöntem var ama çözemezsiniz vs. neyin tribi anlamadım. ben on numara devam ediyorum. gizli teknik vs. de yok. insanların moralini bozmak için mi yazılıyor böyle şeyler anlamıyorum.

benim yaptığım olay şu, kimsenin gizli tekniğine ihtiyacım vs. de yok. gmail açıyorum, 3-4 gün sonra kanal açıyorum. az video atıyorum. sonra atacağım kadar atıyorum. video atarken arada 1-2 dk bekletiyorum. şuan 70 saniye bekletiyorum tam olarak ama garanti olsun diyosanız 2dk bekletin çok seri atınca sorun oluyor. bu şekilde çalışınca spama vs fazla düşmüyor. tabi ünlem mevzusu farklı. işin gizemli yanı o diyosanız bilemiyorum ama bu tutum doğru değil bence.

Yt de bazı kanalları takip ediyorum.1k video atıyor 2 k atıyor, 2 günde 10 k atmış
kapanma,telif vs. hiç bir şey yok.O yüzden spam yapmayı bilmek gerekiyor.

Kanallarımı imacros ile kontrol ediyorum süreleri random verdiriyorum

SET !VAR1 EVAL("var randomNumber=Math.floor(Math.random()*4.1 + 1.2); randomNumber;")
SET !VAR2 EVAL("var randomNumber=Math.floor(Math.random()*10 + 5); randomNumber;")
SET !VAR3 EVAL("var randomNumber=Math.floor(Math.random()*6.3 + 2.4); randomNumber;")
SET !VAR4 EVAL("var randomNumber=Math.floor(Math.random()*7.3 + 2.4); randomNumber;")

Randomdada hiç bir sıkıntı çıkmıyor :) Random sayı vermediklerimdede bir sıkıntı iş cookieslerde arkadaşlar :)

CLEAR
SET !FILESTOPWATCH mydata.csv
STOPWATCH ID=total

kuukies ♥

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri