işleme girdiği halde ödeme almayan var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
ayrı konu açmak zorunda kaldım bu çok önemli benim içim , 1 adsensemin ödeme işleme girdiği halde para yatmadı arkadaşlar bu nasıl iş ? napabilirim elim kolum bağlı bekliyorum , en son işleme girmişti ama ödeme maili ve son ödenen kısmı güncellenmemişti. adsense spamda da değil ban da yemedi. ilk ödemesi de değil. bugün alman bankalarda mı bi yavaşlık sorun var acaba ya .

Son düzenleme:
Alman DKB bankasi banada bir defasında 1 gün gecikmeli yatirdiydi. Yarın hesapta olur diye düşünüyorum. Almanya banka islerinde yavas genelde :)

Son düzenleme:
Alman DKB bankasi banada bir defasında 1 gün gecikmeli yatirdiydi. Yarın hesapta olur diye düşünüyorum. Almanya banka islerinde yavas genelde :)

İnş dediğin gibi olur hocam acayio gerginim

Berliner sparkasse benim banka

Son düzenleme:
Ayni durum bende de var. 21 i cumaya geldiginden böyle oldu.Yarina en gec carsamba yatar merak etme.Almanlar da böyle

Bugün Teb'deki hesapların hepsine ödemeyi sabah aldım, bir hesabın ödemesi 16-16.30 gibi geldi. 300 tl gibi bir rakamdı.

Yarın da gelmezse o zaman endişelenirsin, şu an çok anormal bi durum değil oluyor arada.

Brom daha once odeme aldigin bir adsense ise adsense maili uzerinden [email protected] adresine odeme ayrintisindaki fatura bilgisi ile mail at durumu acikla. Eger googledan cikmissa bi islem EFT numarasi verirler onunla bankadan sorgulatirsin.

Edit alman hesabi sanirim. Ben tr olarak yazmistim kardesim :(

Abi ilk kez böyle oldu ya 3.ödeme bu. Seninde mi bu ay ödeme gelmedi ?
Evet bende de ayni. Ama bence normal, Alman bankalarin da islemler cok yavas.Ebay dan bir sey alip ödeme yapiyorum,Saticiya en erken 3 günde ulasiyor.Tr de ayni gün hesaba geciyor

Ücretli danışmanlık hizmeti ile profesyonel destek hizmeti verebilirim.

Son düzenleme:
Benim sadece payoneer ödemesi payoneer hesabıma geçmedi diğer tüm adsense'ler normal bir şekilde geçti. Önceden böyle olmazdı yani mesela bu gün payoneer hesabına geçmiş olması gerekirdi umarım normal bir durumdur.

Ödeme maili yokki hocam hangi ayrıntı ?

Odeme isleme girdi dedin. Otomatik odeme tamamlandiginda o ksiimda mavi bir link cikiyor ya onu kast ettim. Onu ekran goruntusu olarak at iste.

Ama madem almanya hesabi, diger arkadaslarin deidigi gibi bir gun daha beklemen en mantiklisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri