İşleme Girenler ve Girmeyenler Anketi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

İşleme Girdimi Girmedimi

• Haziran 25'den Önce İşleme Girdi

Oy: 20 11,6%
  • Haziran 25'den Sonra İşleme Girdi

Oy: 1 0,6%
  • Hala İşleme Girmedi

Oy: 152 87,9%

• Kullanılan toplam oy
    173
  • Anket kapatılmış .
yine mi sorun varmış bu ay takip edememiştim çok fazla, benimkisi işleme girmişti işaretledim. umarım herkes parasını alır arkadaşlar..

Beyler birisi adminleri etiketlesin. Konu duyuralara eklendin herkes gorsun. Mobilim.

Doğrulama ödemesi / pin yeni girilen adsenselerden 22 sinden sonra işleme girenler oldu hocam ama düzenli ödeme alan adsenseler ya 22 sinde işleme girdi ya da hiç girmedi

Hmm anladım hocam . Benimde adsense işleme girmedi, anket açılınca bende işleme girmeyen adsenseler işleme girmeye başladı sandım

Geçen ay tam bu saatte ödeme gondermislerdi 24.05.2015 19.11.51 işallah yine aynı olur

Geçen ay tam bu saatte ödeme gondermislerdi 24.05.2015 19.11.51 işallah yine aynı olur

hocam haftasonu işleme girmiyor.

En iyi ihtimal sabaha karşı işleme girmesi. Sorun olmadığı zamanlar 22'si hafta sonuna denk gelirse pazartesi sabahı 5 gibi girerdi işleme.

İçimde ciddi bir his var, bu sabah mutlu açıcaz gözlerimizi.

Ramazanın yüzü suyu hürmetine alıcaz inş. Ama bu bize bi ders olsun, bundan sonra adsense'ten gelecek paraya asla bel bağlamayalım.

konuyu üstte cıkaralım :D ıftara gelenler'de oy kullansın durumu ınceleyelım bakalım :D

3 hesabımda sırasıyla 3 anket şıkkına uygun şekilde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri