İşleme Girmeyen Adsense

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Biran önce partnere geçir hocam yoksa kanallar çöp olucak.

yirmiye yakın kanalım var ve hepsi ya topluluk ihtarı ya da telifli..hiçbirinide silmedim kaç aydır da onlardan kazanıyorum..büyük ihtimalle girdiğiniz etiketlerler ilgili hocam telifle toplulukla ilgisi yok

hayır biri annem diğeri babam adına.kardeşim adına olanda işleme girmedi adresler vs farklıydı hepsinin.hepsine aynı pcden modeme res atarak giriyordum her biri için farklı tarayıcı kullanıyordum

hocam android telefon kullanıyorsan benim olayı anladığım kadarı ile şöyle oluyor:

şimdi sen pc temizliyorsun ip değiştiriyorsun ve adsense ye kardeşin adına giriyorsun sonra aynı işlemi yapıp babanın hesabına giriyorsun sonra annenin adsense hesabına giriyorsun buraya kadar güzel ama o anda telindeki wifi bağlı android hesabındaki gmail 3ünde ortak çalışmış oluyor ve yakalıyor benimde 2 hesabım banlandı sonunda artık evde asla wifi ile girmiyorum girsemde adsense açmıyorum kimseye de açtırmıyorum ve sonunda bu ay işleme girdi sorunsuz

ben böyle düşünüyorum belki gözümde çok büyüttüm ama işleme girmesini başardım

bence diyelim paylaşalım...

Aralık ayında toplam 6 Adsense hesabım banlandı. En çok para getiren kanallarımın izlenmesi iyice arttı. Beyinsiz ve ihmalden partnere sokmadım kanalları. Belki kesinleşir diye, ne yazıkki hepsinin para kazanmaları kapatıldı. Şimdi arada denk geliyorum kanallarıma, 1-2 video izleyip kapatıyorum :( Sanki kanal benim değilmiş gibi.

Hemen şu saniye bütün kanallarını Quiz'e bağla

Dün toplam 11 kanal Multi yakalandı ve hepsi askıya alındı Google+ ve gmail leri temizledim fakat artık kanallara dokundurtmuyor müdehale edemiyorsun ve kendide silmiyor.Bugün adsense işleme girdi sıkıntı çıkmadı.Banlanma ve işleme girmeme olayının telif topluluk vss ile alakası yok. Neyin sebeb olduğunu çözen adsense den parayı vurur onu bilir onu söylerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri