işleme girmeyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenleaf54

Yasaklanmış
arkadaşlar benim 2. defa yeni adsense de yine işleme girmedi.allah belqasını versın bu adsense in

özgün olup işleme giren var mı?

BİLGİLENDİRME: r10'da okuduğuma göre yalnız web site adsenseleri işleme girmiş ödemeler dahi alınmış. Web site+youtube adsenselerinde ise işleme giren de var girmeyen de var. Youtube adsenseleri %95 oranda işleme girmemiş. yanlış anlaşılmasın durumu belirtmek için yazdım.

Son düzenleme:
başlığı değiştir işleme girenleri sor daha az kişiler:d kimsenin hemen hemen işleme girmedi hacı abi

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

neyse abartı oldu ama bekliyoruz hocam

Arkadaşlar bi sakin olun forumun %90'ı girmedi bu ne telaş direk felaket tellallığı yapıyorsunuz. Biraz sabırlı olun lütfen.

bende sizdeki bu rahatı anlamıyorum insanlar bir ay öncesinden para yatırıyor emek veriyor para kazanıyor bir bakiye elde ediyor bu bakiyenin alıp almamasını dün anlamamız gerekiyordu bu insanlara nasıl sakin olun dersiniz hayır yüzde 90 yatmadı diye yatıcak garantisimi var herşeyi bukadar hafife almayın arkadas dediğin adam 31 yaşında sen 21 yasındasın spam veya youtubun garantisi yok belki bu konuda haklısınızda insanların 55 günlük bir sabır noktasından sonra işler olumlu gitmeyince telaşlanması sabredememesi kendi gibi düşünen belkide onlara moral verip geçicide olsa yüzünü güldürcek birilerini aramak bulmak için konu açmasıda çok normal hocam ayrıca bu site bunun için yeni taktik bulunca paylasmayın diyenler oluyor hadi bir ölçüde eyvallah diyoruz ödeme zamanı ödeme konusuna yazmayın deniyor onuda anladık diyelimde 10 bin küsür üye nereye yazıp çizicek bu kadarda resmi bir site değil burası forum sonucda bırakın insanlar bu şekilde rahatlıyorsa küfür etmeden kavga çıkarmadan dile getirsinler kendilerini

o nasıl bir özgünlük hocam merak ettim valla...

Nasıl yani hocam anlamadım :D Miktarlar mı ufak yoksa 2 adsense özgün sayılmaz mı demek istediniz :)

Bu arada konuya anket eklenirse güzel olur, işleme girdi girmedi özgün girdi spam girdi vs şeklinde

Son düzenleme:
bende de 4 adsense yatmadı eger yatmazsa mevzu büyük :D ama biz ailecek bu mevzuya hazırız...

birincisi konunun başlığını değiştir dostum işleme giren var mı yazmalıydın :D ikincisi benim 2 adsensemde işleme girmedi ama sorun değil çünkü forumun %90 işleme girmedi demekki genel bi sorun var bu kadar kişinin adsensesi banlanacak değilya :) %90 işleme girme benim girmeseydi işte o zaman korkardım inş. girecek herkesin bekleyin sabr

kanaldaki fikirlerini merak ettim.
bir fikir bir kaç kanal mı?
bir kaç fikir mi?
özgüne göre güzel kazançlar.takdir ettim.

Teşekkürler hocam. Bir fikir 2-3 kanal gibi hocam. Asıl kanalım 1 yıllık. Diğerleri küçük. Küçükleri büyütmeye çalışıyorum onları eşime açtığım Adsense'e bağladım ona harçlık olsun diye :) Normalde bunun en az 2 katını alıyordum ama son zamanlarda izlenim düştü anlayamadıgım şekilde. Özellikle elektrik kesilmesi ve Youtube kapandığı günden sonra düşmeye başladı. Kısmet

bende sizdeki bu rahatı anlamıyorum insanlar bir ay öncesinden para yatırıyor emek veriyor para kazanıyor bir bakiye elde ediyor bu bakiyenin alıp almamasını dün anlamamız gerekiyordu bu insanlara nasıl sakin olun dersiniz hayır yüzde 90 yatmadı diye yatıcak garantisimi var herşeyi bukadar hafife almayın arkadas dediğin adam 31 yaşında sen 21 yasındasın spam veya youtubun garantisi yok belki bu konuda haklısınızda insanların 55 günlük bir sabır noktasından sonra işler olumlu gitmeyince telaşlanması sabredememesi kendi gibi düşünen belkide onlara moral verip geçicide olsa yüzünü güldürcek birilerini aramak bulmak için konu açmasıda çok normal hocam ayrıca bu site bunun için yeni taktik bulunca paylasmayın diyenler oluyor hadi bir ölçüde eyvallah diyoruz ödeme zamanı ödeme konusuna yazmayın deniyor onuda anladık diyelimde 10 bin küsür üye nereye yazıp çizicek bu kadarda resmi bir site değil burası forum sonucda bırakın insanlar bu şekilde rahatlıyorsa küfür etmeden kavga çıkarmadan dile getirsinler kendilerini

Ben genelde elimde olan şeyler için telaşlanırım nasıl yaparım nasıl ederim bu işi diye, ama bu durum farklı biz çalıştık belli bişeyler kazandık ama bu saatten sonra elimizden gelecek bişey var mı herşey googlenin insafına kalmış, benim kontrolümden çıkmış şey için panik yapmam

Şu şekilde oldugunda işleme girmiş mi oluyor anlamadım :) ???

Quizi çözdüm de , Şu adsense bi kafam almadı ya !!!

DMdZll.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri