İşleme girmeyenler 22.05.2015

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

İşleme girdimi?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
işleme girmeyen adsense hesaplarını sakın silmeyin, gün gelir paranızı yatırırlar. eğer hesaplar banlanmazsa..

38 kişi olmuş.
Forumda kıyım olacak nisan mayıs gibi diye diye büyük kıyımı çağırdılar.
:D
Piyangodan nasibimizi aldık bizde.

isleme girmeyenlerin ortak ozelligi nedir? Onu konussak.
Mesela benim isleme girmeyen odemem 5k tl idi.

isleme girmeyenlerin ortak ozelligi nedir? Onu konussak.
Mesela benim isleme girmeyen odemem 5k tl idi.

benim bi kanalım bugda kalmış çözemedim değişik bi sorun onla alakalı diye düşünüyorum. çalışma stilim kanala videoları atarm adsenseye bağlarım o kanala daha hiç bakmam belki bunlada alakalı olabilir yani telifli videoları silmediğim için diyede düşünüyorum

benim bi kanalım bugda kalmış çözemedim değişik bi sorun onla alakalı diye düşünüyorum. çalışma stilim kanala videoları atarm adsenseye bağlarım o kanala daha hiç bakmam belki bunlada alakalı olabilir yani telifli videoları silmediğim için diyede düşünüyorum

Bende senin gibi çalışırım telifli kanalı filan silmem ama adsenseler işleme giriyor.

Arkadaşlar, hemen tüm kanallarınızı quize taşıyın adsenselerde tek bitane dahi kanal bırakmayın ve bence artık yeni adsense açma ile uğraşmayın, şimdi kalkıp yeni adsense açsanız en az 2 ay sonra ödeme alıcaksınız, bence bu saatten sonra full quiz çalışın
daha doğrusu ben sizin yerinizde olsaydım böyle yapardım

ve mevcut adsenselerinizide silmeyin, belki önümüzdeki ay ödemeleri yapılır

Arkadaşlar bugün hesabımı kontrol ettim ve adsense ödemesinin gelmediğini gördüm. Kesinleşmiş kazançlar kısmında baktığımda bir önceki ay ödeme eşiğini geçmişim fakat bu ay yatması gereken miktar yatmamış.

Konu hakkında mail atabileceğim iletişim adresi var mıdır yoksa diğer ay yatar mı ya da hiç yatmaz mı :). Daha önce tecrübe eden bir arkadaş yazabilir mi?

genel bi sorun var büyük ihtimal. 3 haneli bile işleme girmiyo nasıl iş anlamadım.

benim 2 adsense ninde ödeme maili geldi.Ama ikisindede hiçbir işlem yok yazıyor.1 tanesi bankaya yattı ama diğeri hala yatmadı

Benimde henüz işleme girmedi bu ay tam 1 senemi doldurdum. Birinci yıl sürprizi yaptı google bana her zaman düzenli aldım ve tek adsense kullanıyorum .

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar yt işi gittikce sorun cıkarıyor şu havuz olayı yaşayan arkadaşlar bankalardan bilgi alsın bence. Ödenek bekletme olayi olabilir .
gün geçtikçe adsenseye olan güvencımı kaybedıyorum yavaş yavaş alternatif partner kanallar oluşturmak mantıklı geliyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar, inşallah bir an önce ödemelerinizi alırsınız.

Konunun takipçisiyim, bu arada naçizane bir önerim olabilir; enpara ve cepteteb bankalarını kullanmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Umut kırmak gibi olmasın ama daha da girmez boşa kasmayın.
Yol yakınken partnerlere yönelin derim.

Bu saatten sonra bişey değişmez galiba bizim adsense ler çöp mü oldu hala işleme girmedi.

Kanalları partnere taşıyıp ayın 22-23'ünü bekleyin arkadaşlar, ümidinizi kesmeyin halen daha kesinleşme imkanı var.

Bu arada işleme girmeyen adsenseler kaç haneli ne zamandır açıklar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri