İşleme girmeyenler 22.05.2015

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

İşleme girdimi?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
Beyler benimde iki adsensem işleme girmemişti bugun bakayım dedim bir tanesi işleme girmiş inşallah ödeme alırım herkesin ki nin girmesini umut ederim.

Beyler benimde iki adsensem işleme girmemişti bugun bakayım dedim bir tanesi işleme girmiş inşallah ödeme alırım herkesin ki nin girmesini umut ederim.

Bugünmü işleme girdi hocam?Çok ilginç yenimi pinlediniz yoksa bugünlerde işleme girmez genelde.

Valla kardes dün girmiş bende şaşırdım bugün bakmistim yani inşallah ödeme yine yaparlar banka hesabina baktım ödeme yok şuanda ama biraz olsun umutlandim.

allaah bennkide işleme girmiş şükütler olsn yaaa

Hepinizin adına çok sevindim arkadaşlar :) adsense tarihinde bir ilk sanırım böyle işleme girmesi arıza vardı onarıp işleme sokmuşlar hesapları demek.

kardeş ilaç gibi geldi allah razı olsun. girmeyenler de girer inşallah. şimdi sorun şu bu işleme giren hesapların ödemesini ne zaman alacağız ?

Bense onu merakla bekliyorum çünkü çok ihtiyacım vardı. Birazda yüklü bir meblağdı böyle olunca hanima dedimki helva yap yasım var dedim oda şaşırdı benim adsense öldü dedim tabiki anlamadı :)

Ödemesi işleme girmeyenler kontrol etsin.
Ödeme işleme girmiş.
Herkesin inşallah birdahaki aylarda sıkıntısız işleme girer.
Konuyu yukarı taşıyalım herkes görsün.
46 kişiyiz sonuçta.

1 Haziranda işleme girdi. 5 dk önce ödendi :)

Adsense politika değişikliği yapacağız deyip duruyordu acaba yeni güncelleme ile artık her ay başında mı ödeme yapacak.

Garanti yattı.
Bu ayı sıkıntılı geçirdik ama işleme girdi ve paramız yattı.
Görmeyen arkadaşlar görsün konuyu, işleme girmeler ay başına sarkmış olabilir bazılarımız.

Beyler müjdeli haberi ben verdim ama benimki yatmadı arkadaş bekliyorum sabirsizlikla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri