İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
samet142 işte senin gibiler yüzünden kimseye yardım edesim gelmiyor burada insanlar ödeme bekliyor stresli gergin herkes 17 yaşında değil bunu unutma burda ev geçindirenler, hastasına bakmakla uğraşan insanlar var geçen ayda bu sorunları yaşadık ve o tarihlerde birçok kişinin ödemesini gerçekleştirdi gelmiş burda bana bilmiş bilmiş konuşma

hocam arkadaşı yanlış anlamışsınız bence arkadaş bir nebze olsun rahatlatmak istemiş anladığım kadarıyla:)

samet142 işte senin gibiler yüzünden kimseye yardım edesim gelmiyor burada insanlar ödeme bekliyor stresli gergin herkes 17 yaşında değil bunu unutma burda ev geçindirenler, hastasına bakmakla uğraşan insanlar var geçen ayda bu sorunları yaşadık ve o tarihlerde birçok kişinin ödemesini gerçekleştirdi gelmiş burda bana bilmiş bilmiş konuşma
Ediiiiiitt

Son düzenleme:
[MENTION=9721]samet142[/MENTION] forumda sana ilk mesajımı az önce yazdım bana daha önce 17 yaşında oldugunu söylediğim bi yorum gösterirmisin?

Arkadaşlar [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocamla 50 defa söyledik yarın yada 3 ünde işleme girecek rahat olun

beklenen açıklama geldi.. herkesler raad olsun arkadaşlar.... :) :D
JYmG5Y.jpg

Son düzenleme:
ulan adsense yüzünden millet birbirine döner bıçaklarıyla dalmaya başladı ortalıkta kan gövdeyi götürüyor.Mutlu musun adsense ? mutlu musun larry page ?

3 unde 5 inde işleme girecek diyenler boş yapmasın neye göre söylüyorSunuz bunu ? milletin canı burnunda zaten boş boş yorum yazmayın bi bildiğiniz varsa kaynağını da söyleyin

Bu sıcakta oruç + adsense stresi birleşince millet saatli bombaya dönüyor her an biri patlayabilir, umarım ben olmam :D sabredin arkadaşlar sabrın sonu selamettir. Güzel günler göreceğiz güneşli günler :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 2-3 ü arası kesin yatacak diyenleri yatmazsa cuma günü fena taşa tutacağım, vahiy geliyor sanırım bu arkadaşlara

Bu 2-3 ü arası kesin yatacak diyenleri yatmazsa cuma günü fena taşa tutacağım, vahiy geliyor sanırım bu arkadaşlara

geçen ay 2-3 ü gibi ödeme almışlar da [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] mesela. ondan öyle söylüyorlar. bende merak ediyorum 2 3 güne ne olacak:confused:

Ben yavaştan quize taşımaya başladım nolur nolmaz eğer adsense işleme girerse yeni kanallar açarım.

Her girdiğimde konu en ustte ulan diyorum işte ödenmiş galiba sonra konuya bir bakıyorum yine amcalar....

Mobil

[MENTION=7785]STR[/MENTION] geçen ay bir çok kişinin adsensesi işleme girmedi normal tarihler içerisinde sonra adsense haziranın 2 sinde işleme koydu adsenseleri ve 3 ünde bütün ödemeleri bitirdi buna dayanarak konuşuyoruz

[MENTION=7785]STR[/MENTION] geçen ay bir çok kişinin adsensesi işleme girmedi normal tarihler içerisinde sonra adsense haziranın 2 sinde işleme koydu adsenseleri ve 3 ünde bütün ödemeleri bitirdi buna dayanarak konuşuyoruz
2 sinde saat kaç gibi girmişti işleme hocam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 unde 5 inde işleme girecek diyenler boş yapmasın neye göre söylüyorSunuz bunu ? milletin canı burnunda zaten boş boş yorum yazmayın bi bildiğiniz varsa kaynağını da söyleyin
Konuyu basindan beri takip ediyorum burayailk mesajimi yazıyorum.

Şahsi fikrim; Adsense, ödeme politikalarinin değişeceğini ve bunun biraz zaman alacagini belirten yazilar ile otomatik mesajlari gonderiyordu. Adsense kullanicisi git gide arttigi icin ayni gun tum odemelerde zorlaniyor olabilirler bunun çozumu icinde yeni bir sistem geliştirmiş olabilir ve tabi odeme tarihlerinide degistirmis olabilirler. Nitekimde sistemi tamamen oturtmadanda kullanicilara su degisikligi yaptik ettik diye bilgilendirme maili gondermiyorlar. Ornek veriyim [MENTION=11620]era[/MENTION] yada [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti bota guncelleme yapmadan yapilacak seyleri yaziyorlarmi hayir.. Yeni guncellemeleri yapiyorlar test edip ondan sonra sunu bunu yaptik diyorlar. Dogru olanida bu zaten yazılımcilar icin. Bence odemeler cumaya kadar yatacak en gec pazartesi odenmis olacak. 2 gunden beri adsense uzerinde Kapanis bakiyesi, eski odemeleri goruntule ve ana sayfa gorunumundeki farkliliklar gibi bir takim değişiklikler görüyoruz panel uzerinde surekli belkide farkedemedigimiz degisiklikler var.. Tamam sabır taşı oldu ödeme alamayanlar ha bigun ha yarin diye diye ama boyle buyuk bir global sirket, dunya capinda odeme bekleyen kisilerin parasini odememezlik yapmaz. Bekleyelim görelim pozitif düşününki pozitifi cekin arkadaslar..

Saygilar, sevgiler
Arınç

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

Benim teorim google odemelerin bi kismini ay basina tasidi .. bizden saat olarak geride olduklari icin bizim saatimize gore bugun aksam saatlerinde yada gece onlarin mesai saati icerisinde adsenseler isleme girecek tir ..adsense deki paralar kesin yatacaktir oyle veya boyle.. sadece kisisel fikrimdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri