İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
5 yillik adsense girmedi.

Girmeyenlerin sayisi cok mu? Gecen aykine benzer bi durumdur ins.

2 yıllık adsense ve 1,5 yıllık adsense işleme girmedi..

işlemde değil.Hayırlısıyla girerde ödemeleri alırız İnş.

eski yeni 2 yıllık 2 aylık hiç bir hesabım işleme girmedi. ilk defa böyle geciktiler.

İşleme girecek mi diye tırsmaktan artık alıştım herhalde :) agar.io oynuyayım az sonra işleme girer inşallah :)

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ,

konuya sonradan anket eklenebiliyorsa ekler misin hocam? Sayı önemli bizim için.

Eklenmiyorsa da bunu sildirip yeni konu açılsa daha iyi olur.

Acaba geçen ayki gibi bir sorun mu var yoksa bu işleme girmeyenler gelecek ay banlanacak mı onu anlarız.

4 tane defalarca ödeme aldığım 4er haneli hesapları girmedi. Çevremde 3 haneli odeme alacakların hepsi girdi ancak 4 hane olanlar beklemede.

benimde 2 yılı aşkın süredir kullandığım hesabım işleme girmedi.
geçen ayda gecikmişti

benim 4 hane değil hocam benimde girmedi 1.5 yıllık adsense

benimde 2 hesabım 4 hane ve işleme girmedi
(bunların dışında hiç etkilenmeyen 4 hane olup sorunsuz işleme giren de var)

Çoğunluk 4 hane işleme girmeyenlerin. Demekki 4 haneliler işleme sonra girecek bence.

Arkadaşlar bu panik nedir 2 saat gecikti diye herkes senryo yazmaya baslamıs bekleyin girer işleme. ( benim de işlemde değil )

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ,

konuya sonradan anket eklenebiliyorsa ekler misin hocam? Sayı önemli bizim için.

Eklenmiyorsa da bunu sildirip yeni konu açılsa daha iyi olur.

Acaba geçen ayki gibi bir sorun mu var yoksa bu işleme girmeyenler gelecek ay banlanacak mı onu anlarız.

adsense yaşlarıyla ilgili anket açtım herkes oy verirse toplamda kaç kişinin girmemiş kaçı yeni kaçı eski vs ögrenmiş oluruz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri