İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Bu da banlanırsa 3 adsense banlanmış olacak, toplamda 6 haneli tl resmen çöpe gitmiş olacak. Bir zamanlar Music nationsun yaptığı gibi olacak. Umarım bu sefer işleme girerse herkez hayırlısıyla, planladığı şeyleri yapar.

1YQjv1.png

GOLD üye olunca len deme hakkı mı veriliyor forumda?

adminler bu GOLD ÜYE ye haddini bildirmeli bence.

Kim sana seviyesizce konuştu da böyle atara kalktın.

Hayırdır derler. Dikkatli ol.
sakin ol koçum. o söz öbeğinin meşhur bir videodan olduğunu sana uzun uzadıya anlatmaya niyetim yok. yazılanları anlayacak kapasiten yoksa ileri geri konusmayacaksin.

-mobil-

sakin ol koçum. o söz öbeğinin meşhur bir videodan olduğunu sana uzun uzadıya anlatmaya niyetim yok. yazılanları anlayacak kapasiten yoksa ileri geri konusmayacaksin.

-mobil-

artistlik yapma hocam. burası gövde gösterisi yeri değil ! [MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] şu 60 gün muhabbetinden kaynaklanıyor olabilir mi? son çare o geldi aklıma.

http://www.ytpara.com/941270-post17.html

Kimse bundan bahsetmediği için galiba yanlış hatırlıyorum diyerek hiç bahsetmedim bu durumdan ama 15 haziran sözlesmesinde adsense isterse 2 ayda bir ödeme yapabilecek gibi bir ibare vardı sanki hatta ben de aman ödesinler de 2 ayda bir ödesinler diye yorum yapmıstım kendi kendime.
Kimse bahsetmediğine göre yanlış hatırlıyor olabilirim arkadaslar yanlışım varsa özür dilerim herkesten. Hayırlı forumlar.

Kimse bundan bahsetmediği için galiba yanlış hatırlıyorum diyerek hiç bahsetmedim bu durumdan ama 15 haziran sözlesmesinde adsense isterse 2 ayda bir ödeme yapabilecek gibi bir ibare vardı sanki hatta ben de aman ödesinler de 2 ayda bir ödesinler diye yorum yapmıstım kendi kendime.
Kimse bahsetmediğine göre yanlış hatırlıyor olabilirim arkadaslar yanlışım varsa özür dilerim herkesten. Hayırlı forumlar.

Ödeme Koşulları, Sınırlamalar ve Vergiler. Kazanılan bakiyeniz zaman ödeme en az ABD $ 100 (veya yerel para birimi cinsinden eşdeğeri) olarak YouTube kadar uzun nedeniyle herhangi bir takvim ayının sonundan sonra yaklaşık altmış (60) gün içinde herhangi bir gelirleri için ödeyecek kaynaklanmaktadır. çeviri ile böyle yazıyor .

burada muhabbet ediyoruz. sağlam yada uçuk kaçık teoriler atıp belki de belirsizliğe karşı bir psiokolojik rahatlama sağlıyoruz. her söyleneni ciddiye alıp birbirinizin kalbini kırmayın mübarek günde.

YouTube İş Ortağı Programı Şartları 15 Haziran 2015 itibariyle değiyor. Anlaşılan o ki youtube artık insanları eğlendirebilecek, faydalı olabilecek, yaş gruplarına hitap edebilecek videolara ücret ödeyeceğini ve onları destekleyeceğini ilan etmiş durumda. Müzik şirketleriyle anlaşmalar yapmak ve daha kaliteli işler çıkartmak amacı güden youtube, ülkelerde düzenlenen etkinlikleri de arttıracağını ifade etmekte.

15 Haziran 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yeni partner program taahütünü okumanızı önemle rica ederiz.

Youtube, yeni bir geliri, siz partnerleri ile paylaşmak istiyor.

1) Abonelerinizin, Youtube servislerinde yayınlanan reklamlara tıklaması ile birlikte, bu gelirlerden sizlere de %55’e kadar ödeme yapacağız.

2) Ücretli abonelik gelirlerinden elde edilen kazanç, partnerler ile paylaşılacaktır.

3) Kazandığınız miktarlar, artık 60 gün içinde (isteğinize bağlı olarak) ödenecektir. Ödeme yapılması için, hesabınızın iyi durumda olması gerekmektedir. Hesabınızın iyi bir durumda olmaması (kurallara uymamanız durumda) Youtube size hiç bir ödeme yapmaz.

4) Youtube, size bir bildiri gönderecek. Bu bildiriyi 30 gün içinde bize geri göndermeniz gerekmektedir. Bildiriyi kabul ettikten sonra, para kazanmaya devam edebilirsiniz.

YouTube İş Ortağı Programı Şartları 15 Haziran 2015 itibariyle değiyor. Anlaşılan o ki youtube artık insanları eğlendirebilecek, faydalı olabilecek, yaş gruplarına hitap edebilecek videolara ücret ödeyeceğini ve onları destekleyeceğini ilan etmiş durumda. Müzik şirketleriyle anlaşmalar yapmak ve daha kaliteli işler çıkartmak amacı güden youtube, ülkelerde düzenlenen etkinlikleri de arttıracağını ifade etmekte.

15 Haziran 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yeni partner program taahütünü okumanızı önemle rica ederiz.

Youtube, yeni bir geliri, siz partnerleri ile paylaşmak istiyor.

1) Abonelerinizin, Youtube servislerinde yayınlanan reklamlara tıklaması ile birlikte, bu gelirlerden sizlere de %55’e kadar ödeme yapacağız.

2) Ücretli abonelik gelirlerinden elde edilen kazanç, partnerler ile paylaşılacaktır.

3) Kazandığınız miktarlar, artık 60 gün içinde (isteğinize bağlı olarak) ödenecektir. Ödeme yapılması için, hesabınızın iyi durumda olması gerekmektedir. Hesabınızın iyi bir durumda olmaması (kurallara uymamanız durumda) Youtube size hiç bir ödeme yapmaz.

4) Youtube, size bir bildiri gönderecek. Bu bildiriyi 30 gün içinde bize geri göndermeniz gerekmektedir. Bildiriyi kabul ettikten sonra, para kazanmaya devam edebilirsiniz.

bildirimmi yolluyorlar şuanda acaba ?

hocam orada hesap durumu iyi olmasına göre ödeme yapıp yapımaycakları yazıyor bunun tam anlamını biliyor musunuz

60 gün olayını nasıl bir net şekilde öğrenebiliriz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve diğer gizza partner yetkililerini konuya davet ederek.

Zaten her zaman hesap durumuna göre ödeme yapıyorlardı oraya takılmayalım önemli olan adamlar 60 gün içerisinde yapabiliriz diyorlar. Demekki panik yapacak bişey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri