İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Bence adsensenin açılış tarihiyle alakası yok. Alaka 4 hane yada daha yüksek rakamlardan dolayı. Aranızdan birileri diyecektir ki işte 4 hane ödeme alanlarda var gözden kaçmış yada adsense kıyak yaptı diye düşünüyorum.

Biliyosunuz ki 15 Haziranda yeni kurallar geldi.
Bence bu kurallara göre 4 haneden düşük rakamlar ayın 21 inde veya 21 inde sonraki ilk iş gününde. 4 Hane yada daha yüksek rakamlarsa incelenip başka bir tarihte işleme sokulup ödenicek.

Aramızda 4 haneden daha düşük (4 haneye çok yakın olan 3 hanelerde 4 hane sayalım) ödeme bekleyip işleme girmemiş olan var mı ?

3 haneli yeni adsense sorunsuz yattı. ama 4 haneli 15 aylık adsensede TIk yok..
bu düşünce aklıma geldi ama, 4 haneli ödeme alanda çok be hocam ..

bekliyoruz bakalım.
hayırlısıyla cumaya kadar tüm sorular cevabını bulacak :)

+2 yıllık adsense 4 haneli geçen ay'da geç yattı bu ay daha ısleme girmedi hayırlısı inşALLAH bekliyoruz .

Benim anlamadigim kesinlesmeyi 11inde yaptılar hiç gecikme olmadı simdi neden ödemiyorlar problem olsa 11inde de problem olurdu hayirlisi inşallah aliriz kac gün geçti bugünde geçiyor ne diyim :confused:

http://i.hizliresim.com/b5dzW0.png

Aynı geçen ay olduğu gibi.Senaryoda bir değişiklik yok. Bütün ülkeden millet bekliyor. Ödeme alamayan belki binlerce kullanıcı var ve helpdesk'te geçen ay olduğu gibi ödeme sorunlarına hiçkimse cevap vermiyor. Diğer bütün sorular anında cevaplanıyor.

dört haneli adsense yattı kardeşimin üç haneli birbuçuk yıllık adsensesi yatmadı zaten dört kanalı vardı ikisini bazı ..... flag atıp kapattırmış şüpheli biraz bizimki

Son düzenleme:
http://i.hizliresim.com/b5dzW0.png

Aynı geçen ay olduğu gibi.Senaryoda bir değişiklik yok. Bütün ülkeden millet bekliyor. Ödeme alamayan belki binlerce kullanıcı var ve helpdesk'te geçen ay olduğu gibi ödeme sorunlarına hiçkimse cevap vermiyor. Diğer bütün sorular anında cevaplanıyor.

ödeme departmanı yıllık tatile çıkmış her halde kimsede çıt yok

kesinleşmeler web sitelerden 10 gün sonra oluyordu, artık ödemeler de 1 hafta geç olabilir diye düşünüyorum başka birşey gelmiyor aklıma.

Biri arasa su google turkiyeyi sorsa vallahi zehir oldu kaç günümüz

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar geçen ay geç işleme girip de ödeme alan arkadaşlar bu ay da mı aynı durum söz konusu yada geçen ay 22'sinde ödeme alan bu ay yine mi 22'sinde ödeme aldı. Eğer öyle ise adsense sıraya koymuştur ödemeleri diye düşünüyorum. Çünkü ben geçen ay 24'ünde aldım ödemeyi, bu ay da hala beklemedeyim.

Biri arasa su google turkiyeyi sorsa vallahi zehir oldu kaç günümüz

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tr de adwords ofisi var ben bile google hakkında daha çok şey biliyorum onlardan.
001 650-623-4000 google destek hattının numarası. Cebine güvenen ve ingilizcesi olan bir youtuber arasa fena olmaz aslında. :) Telesekreter çıkınca sırayla 5 - 3 - 0 tuşlanırsa direk agent'a bağlanıyor.

alakası yok kardesım gecen ay benım 2 sınde yattı bu ay 22 sınde..

Geçen ay 24ü akşam işleme girdi 25i sabah 11 gibi hepsi hesaba yattı.

Kanala gir para kazanma ayarlarında adsense ilişkisini incele değiştire baş adsense kimliği yazar orda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri