İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
işleme girmeyince millet birbirine sariyordu şimdi herkes pampık gibi oldu ne güzel😃 para degistiriyor insanı azizim😃😃😃

Son düzenleme:
Para değil hocam sartlar değiştiriyor. Sanki birine yatan paranın baska birine bir faydası mı oluyor burda?
Katılmıyorum dusuncene.

aynen öyle kardeşim . herkesin bi sıkıntısı ödemesi vs var. haliyle millet geriliyor. işleme girince millet rahatlıyor.
borcu harcı olan ev geçindiren insanın parası yatmayınca zora düşünce haliyle gergin oluyor. sıkıntıya düşen ve parası yatmayıp gülen eğlenen adam görmedim ben. dün gece sabahı nasıl ettiğimi ben bilirim :D
ondan şartlar değişyior :D

valla arkadaşlar hepimize geçmiş olsun 2 aydır işleme girmeyen adsense işleme girdi ya hiç ümidim kalmamıstı cok iyi oldu

Konu kapatılsıncilari buraya bekliyoruz. :) . Kapansin şu konu artık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında bi anket yapılsa iyi olur 23.07.2015 ten sonra işleme girenler girmeyenler diye bakalım son durum ne

Hesaba gecmeden rahatlamicam:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzun bir süre bu konuyu takip ettik, güncelledik

güldük, sinirlendik, moralimiz bozuldu ya da moral bulduk burada yazılanlarla..
çok şükür hesaplar işleme girdi ve hatta ödemeler alınmaya başladı..

inşallah ödeme konusunda sorun yaşayan arkadaşların ödemeler en kısa sürede hesaplarına geçer...

bu konuya artıkın ELVEDAAAAAAAAAA :))

O degilde,Su felaket tellallari nerelerde.???????
şahsım adına cevap vereyim.

hesaplar banlanacak demedim ama banlanabilir gibi bir cümlem olmuştur. hatta bu konuda [MENTION=15970]ilyas[/MENTION]'a da çok kez laf söyledim. :)

şimdi şöyle bir düşün bakalım. forumda bir kitle adsense çalışmaktan vazgeçti. bir kitle adsense + partner'i %50-%50 çalışmayı düşünüyor. ödemeler işleme girecek diyen [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] bile kanalları partnere taşıyıp öyle ödeme beklemiş, 21'i gecesi yine işleme girmeyenler hızla kanalları partnere taşımış.

ben de dün gece tam partnere geçmeye başlayacaktım ki o anda ödemenin işleme girdiğini gördüm.

bir sürü yerden bilgi almaya çalışıldı. maxad bi bilgi verdi, 21'i işleme girmeyince onlarda ne diyeceğini bilemedi. mnote, gizza aracılığıyla bilgi aldı ödemeler kademeli olarak yapılacak denilmiş. fakat dün sabahtan akşama kadar partnere kanal taşımış o da. bak direk MCN ile aldığı bilgiden bile umudu kesmiş kanal kaçırıyor adam.

bu iki bilgi dışında ödemeler yapılacak diyenler tamamen polyannacılık yaptı, aksini kimse iddia edemez. neden dersen bak yine laf ilyas'a geliyor. :D ilyas geçen ay 2 temmuz'u bekleyin ödemeler yapılacak, tecrübe vs dedi. ödemeler yapılmadı. neden yapılmadı diyorum cevap yok. yapılacak diyen diğer kişilerde hesapların banlanacağını, ödemelerin gelmeyeceğini kabul edemeyenlerdir.

ama şunu gördük, ödemeler gelmeyedebilirdi. özellikle 21 temmuz'da yine işleme girmeyince ödeme bekleyen 500 kişiden toplasan 4-5 kişi kalmıştı ödemeler gelecek diye düşünen.

felaket tellalları dediğinin çoğu ödemelerden umudunuzu kesin gelirse sürpriz olur diyenlerdi. ödemelerin geleceğine inanıp banlanmaktansa ödemelerden umudunu kesip ödeme gelince sürpriz olması daha güzel birşey.

böyle bir süreçten sonra çok şükür ödememizi aldık. ben de şahsım adına açıklamamı yaptım. bırakın felaket tellalı aramayı akıllanın, alternatifli çalışın. :) çünkü geçen ay ödeme alanlar bile 3,5 attı bu ay. hatta partner çalışanların içinde bile korku oldu.

not: ilyas arkadan atıp tutuyomuş gibi olmasın diye etiketledim seni de. :o

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], 3 temmuzdan sonra da bekleyin demiştim :)

tadını çıkartın beyler boşverin artık kimin ne dediğini...hava ne kadar güzel bugün yaaaa

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], iki tane sağlam kanalımı içerde bıraktım. taşıma işlemini temmuz da başlamadım aslında 2 hazirandan sonra ödeme aldıktan sonra başladım yani geçen ay değil çünkü film dizi ve çizgi film partner de daha çok kazandırdığını anladım. adsense de niche olayına gireceğim. sana da önerim film dizi ve çizgi film kategorilere partner de çalışman en az yüzde adsenseye göre 50 daha çok kazandırıyor tabi işi bilirsen. herkesin kendine göre tekniği ve yöntemi var.

en son konu hakkında değerlendirmem de cuma gününe kadar adsense ödeme yapmazsa scammer olacağını aksini düşünmek istemediğimi söyledim. ya aga ne yapacan sen yatırmaz dedin ben yatar dedim tersi de olabilirdi sen haklısın ben haksızım diye liseliler gibi kavgamı edelim :) sonuçta yatırdılar git paranı harca sıkıntıları gör birilerine yardım et ne bilim ama geçmişin meselesini yapma. kim ne dediyse dedi. paranı almana sevindim :) senden daha beteri olan arkadaşlar vardı. kimse peşine düşmesin ne oldu diye sormasın da sonuçta kimsenin çaresizliği ve mutsuzluğu kimseyi mutlu etmemeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri