İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Benim adsenseme gelen yazıya inanmayan arkadaşlar varmış işte ekran görüntüsü :

Goremiyorum ?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsense güncellemesiyle ilgili yazı defalarca yazıldıya inş güncellemeden dolayı geçikmiştir sonunda ödenir ama şunu anlamıyorum ödeme alanlar var onlarda güncelleme oluyor sonuçta genel bir güncelleme

Bazı ülkelerde işte, dün girenler vardı, bugün girenler var, acaba tek tek kontrolmü ediliyor , tahminim inşallah bugün bizimde girer işleme, hatta bir bakın varmı birşey:)

Nedense ben bugün umutluyum:)

10:30 son umudum:) Bence girecek ama bu sabah işleme girmeyen adsensemdeki bir kanal topluluktan gitti bbg oranı %40 tı bakalım ne olacak.

Bugün de olmak üzere yarına kadar işleme girecekler girer, girmeyenlerin Allah yardımcısı olsun.

Bir bakın.

https://forums.digitalpoint.com/threads/finalized-earnings-pip-pi-adsense-june-2015.2756744/page-6

Dananın kuyruğu bugün yada yarın kopar bence pazartesiyi beklemezler. İşleme girecekler bugün %60 yarın %40 girer bence.

Arkadaşlar : ) Konuştuğunuz şeylerin ödemeler ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece bekleyelim ve görelim, bugün olmazsa pazartesi herşey netleşir. Ödeme alacaklar alır, almayacaklar zaten alamaz.

adamdaki kararsızlık hatsafada :D inşallah girer biran öncede herkes rahatlar :)

Zate panelde Önceki ödemeler diye bir sekme açılmış. Çalışmalar mevcut

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

adamdaki kararsızlık hatsafada :D inşallah girer biran öncede herkes rahatlar :)

Daha önce 2 adsense banlatan biri olarak. Normal dir diye düşünüyorum :)

2 sine kadar bence pek beklemeyin derim 2 sinde bi girin bakın allahın izniyle hesapta olucak paralar

ben bundan 1.5 yıl önce ayın 2-3'ü gibi ödeme aldığımı bilirim, zaman zaman olabiliyor bu tarz gecikmeler.adsense kullanıcısı eskiye nazaran çok fazla o nedenle daha fazla sıkıntı olmaya başladı son zamanlarda.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:23 ----------

Hesapları tek tek inceliyor?!!!
Böyle bir şey olabilir mi yahu

elbette mümkün değil öyle birşey, adamların milyonlarca dolar harcayıp geliştirdikleri yazılımlar var, botlar hesapları en ince ayrıntısına kadar inceler, sıkıntılı hesaplar editörler tarafından son bir inceleme yapılarak nihai karar verilir.

İşleme girdi diyecek babayiğit yok mu? :)

Adam demişki :)

Hello Adsense, I'm use Ads 3.5 years, And this is the first time, there is no progress payment.
Generally, progress began 21-22 of month.

I earned in May 404,32 €, Brutto
Unpaid 330 € Netto for Mai

The money should arrive in June, As usual, after 21...
But still NO PIP in My Account.

what is the problem? I have not received any letters,Why a such delay this month?
Someone has a similar problem in your country? method of payment - bank transfer
Please moderation, check the status of my account
pub-*****

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

Sonra biri cevap vermiş;

(No useless PIP questions before the end of the month please)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri