İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Kanal silmekle verileri saklamak mümkün olsaydı, kapanan kanalların parasını hiç bir zaman alamazdık. Silinen kapanan kanallar sadece kullanıcılara silinip kapanıyor.
Şimdiden toplu olarak böyle bir girişimde bulunmakta olsa olsa adsense ekibini işgirlendirebilir.
Bana kalırsa bırakın incelesinler.

umarım öyledir hesaba bağlı kanal yok patlayan kanallarda sahtelik yok adam gibi incelesinler her ne kadar inanmıyorsamda incelemeye

@bkrmyss ben ve 40 50 kişi mayıs ödemesini 2 3 haziran da aldı diyorum ama hala millet hepimiz banlandık diyor ama kimseye anlatamıyoruz hala gergin bir ortam. ben neden ısrarcı bir şekilde yazıyorum bunu biliyormusunuz tam oturtmuş adsenseyi stabil bir kazanca kavuşmuşum gaza gelip partnere dağıttık güzelim adsenseyi bi baktık 3 haziran da ödeme yaptı [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] sakin olun bekleyin temmuzun ilk haftası yatar pazartesi salı yatmazsa.

Biliyorum hocam yanlış anlamayın boşa yazıyorsunuz demiyorum. Sırf sizin tayfa 3ünde para alabildi diye bekletiyorum ben kanalları.

Zaman gelince yatar para alırız, 3ünde de yatmazsa partnere taşırız kanalları.

Gerçi ben bireysel olarak kanalları hiç dokunmamayı planlıyorum, çünkü sağlam çalıştığım bir adsense. 3 ay sonra bile olsa yatacağını düşünüyorum.

aga manuel bu kadar kanalı incelemek imkansız hadi bir yazılımla inceleyecek diyelim neye göre veri girip inceleyecekler ki ? hacı güncelleme sonuçlarını yaşıyoruz yoksa saçma sapan bir ödeme planı çizer mi geçen ayda öyle yaptı işleme girmeden bazılarına ödeme yaptı 3 4 gün sonra ödeme yaptı kalan bizleri de normal ödeme tarihinden 10 gün sonra yaptı.

MANTIK ARIYORSAN OKU KARDEŞİM!

Arkadaşlar her kuyuya atılan taş burada çok büyük etki yaratıyor. Çünkü her geçen gün hepimiz daha çok hassaslaşmaya başladık.

Size en mantıklı gecikme sebebini açıklayacağım katılan arkadaşlar beğenirse sevinirim. En azından kabul görmüş sayabiliriz.

Birincisi bu güne kadar hiç bu kadar kişinin ödemesinin yapılmadığı olmadı ve bu kadar büyük çaplı bir banlanma olayı söz konusu olamaz. Siz spam yapıp yüklüyor olabilirsiniz ama yükledikleriniz sapıkça şeyler değil sonuçta hepsinin bir izleyicisi var ve gerçek insanlar bunu izliyor. Youtube da insanlar zaten kafasına göre bir şeyler izlemek için giriyor bizde o insanlara dolaylı şekilde bolca seçenek sağlıyoruz. Youtube'un spam yapanada çok ihtiyacı var düşünsenize youtube sadece özgün video kabul etse youtube da video kalır mı? Tabi hayvan gibi dandik saçma sapan spam yapanların hakettiği gene bandır eninde sonunda onu bulur benim dediğim daha çok yarı özgün gibi.

Şimdi gelelim asıl önemli yere!

Google'ın tüm platformlarında ki değişiklikler geçen ay boy göstermeye başladı. Raporlarda sıkıntılar türedi, kanallarda ülke seçeneği bir ara kayboldu gitti, test ödemeleri gelmemeye başladı, youtube da çalışırken saçma sapan hatalar görmeye başladık, sürekli google uygulamalarına güncellemeler geldi, Adsensin logosu bile değişti!

Bütün bunlarla birlikte değişen tüm programlar(Unutmayın bize ödeme yapan şey sql sorguları ile çalışan bir bot programı) değişen sistemlerle uyumsuzluk yaşadı güncellenmeleri gerekti.(tüm dünyaya milyon dolarlar pompalayan programın ne kadar özenli mühendislikle geliştirileceğini düşünün).

Ödeme konusunda ilk patlak geçen ay başladı. 22'sinde ödeme alan arkadaşlarım oldu bizler 25.nde ödeme aldık ve hatırı sayılır ölçüde kişide ödeme almadı. Ayın 29-30 u oldu herkes şaşkın sadece bu forumda 50 civarı kayıtlı ve bir o kadarda kayıtsız kişinin ödemesi işleme girmedi. Daha önce adsense kıyımı oldu ama bu kıyım için büyük bir rakamdı çoğu pes etti partnere geçti. Sonra oda ne kalan tüm kişiler ödemesini ayın 2 sinde aldılar. Sorun çözüldü.

Bu dediğim de yeşil turuncu mor grup saçmalığına son versin

Madem bu gecikmeler incelemelerden gruplardan dolayı geçen ay ödemesi geciken kişiler demek ki incelendi sorunsuz görüldü ve ödemesi yapıldı. Yani yeşil gruba geçtiler. Peki o zaman kardeşim bu adamların yarısından çoğunun gene ödemesi gecikti? Nerede bunların içler açan yemyeşil grubu. Bu konuda moral isteyen @İlyas kardeşime gitsin.

Bu ayın hikayesi;

Bizi kahreden bu ayın ödemeleri normal şekilde başladı arkadaşlar artık ülke sırasına göre mi gidiyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Bir çok kişiye ayın 22 sinde mail geldi google baba onlara size para yolladım evlatlarım diye bilgi verdi. Bu mailler sabah saati geldi. Ama 22.sinde ödemesi yola çıkanlar bilirler büyük bir kısmının ödemesi işlemde gözükmedi, bir çoğuna ertesi gün geldi parası, bir kısmına daha geç. Google burada sistemin yanlış çalıştığını fark etti bilakis test ödemesi sistemi gibi. Google hemen otomatik ödeme otomasyonunu durdurdu. Şuan programı yapılandırdıklarını düşünüyorum koskoca yazılım devi google ödeme işini elimize yüzümüze bulaştırdık iki zıkkımı adam gibi güncelleyemedik diyemez. Sonrasında bakınız dün bir gruba gene ödeme denemişler biraz önce resim koydum herkesin ödemesi başarısız olmuş.

Sonuç ise; banlandım diyenler olacaktır bunlar normal standart banlanmalar, iyi ihtimalle gene geçen aykı kılıfın üstüne yatmak için google kalanlarımızın ödemesini ayın 1-2 sinde çıkacaktır. Belki bakarsınız bu durum hoşlarına gider parti parti ödemeye başlarlar artık. Yani bir şeyler değişti doğru ama bu kadar toplu kıyım olmadı.

EY TÜRK YUTUBIR KARDEŞİM;

Amerikada ki oğlanlar hayvan gibi video yüklemiyor, avrupada ki oğlanlar video yükleme scriptine abanmıyor. Farkedin artık ki youtube piyasasının gene hatırı sayılır derecede hissesini elimizde tutuyoruz hangi kanala baksam bir türkün çıkıyor inanamazsınız. Bizim gibi maraba sınıfı lüks kölelere youtube'un sonsuz ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Zaten benim korktugumda bu.
Bizden 1 kisi bile suan gitmis görünmüyor inşaAllah gitmezde.

Yok öyle birşey hocam sıkıntı sistemlerinde gecen ay oldugu gibi

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------

Arkadaşlar her kuyuya atılan taş burada çok büyük etki yaratıyor. Çünkü her geçen gün hepimiz daha çok hassaslaşmaya başladık.

Size en mantıklı gecikme sebebini açıklayacağım katılan arkadaşlar beğenirse sevinirim. En azından kabul görmüş sayabiliriz.

Birincisi bu güne kadar hiç bu kadar kişinin ödemesinin yapılmadığı olmadı ve bu kadar büyük çaplı bir banlanma olayı söz konusu olamaz. Siz spam yapıp yüklüyor olabilirsiniz ama yükledikleriniz sapıkça şeyler değil sonuçta hepsinin bir izleyicisi var ve gerçek insanlar bunu izliyor. Youtube da insanlar zaten kafasına göre bir şeyler izlemek için giriyor bizde o insanları bunları sağlıyoruz. Youtube'un spam yapanada çok ihtiyacı var düşünsenize youtube sadece özgün video kabul etse youtube da video kalır mı? Tabi hayvan gibi dandik saçma sapan spam yapanların hakettiği gene bandır elinde sonunda onu bulur benim dediğim daha çok yarı özgün gibi.

Google'ın tüm platformlarında ki değişiklikler geçen ay boy göstermeye başladı. Raporlarda sıkıntılar türedi, kanallarda ülke seçeneği bir ara kayboldu gitti, test ödemeleri gelmemeye başladı, youtube da çalışırken saçma sapan hatalar görmeye başladık, sürekli google uygulamalarına güncellemeler geldi, Adsensin logosu bile değişti!

Bütün bunlarla birlikte değişen tüm programlar(Unutmayın bize ödeme yapan şey sql sorguları ile çalışan bir bot programı) değişen sistemlerle uyumsuzluk yaşadı güncellenmeleri gerekti.(tüm dünyaya milyon dolarlar pompalayan programın ne kadar özenli mühendislikle geliştirileceğini düşünün).

Ödeme konusunda ilk patlak geçen ay başladı. 22'sinde ödeme alan arkadaşlarım oldu bizler 25.nde ödeme aldık ve hatırı sayılır ölçüde kişide ödeme almadı. Ayın 29-30 u oldu herkes şaşkın sadece bu forumda 50 civarı kayıtlı ve bir o kadarda kayıtsız kişinin ödemesi işleme girmedi. Daha önce adsense kıyımı oldu ama bu kıyım için büyük bir rakamda çoğu pes etti partnere geçti. Sonra oda ne kalan tüm kişiler ödemesini ayın 2 sinde aldılar. Sorun çözüldü.

Madem bu gecikmeler incelemelerden gruplardan dolayı geçen ay ödemesi geciken kişiler demek ki incelendi sorunsuz görüldü ve ödemesi yapıldı. Yani yeşil gruba geçtiler. Peki o zaman kardeşim bu adamların yarısından çoğunun gene ödemesi gecikti? Nerede bunların içler açan yemyeşil grubu. Bu konuda moral isteyen @İlyas kardeşime gitsin.

Bu ayın hikayesi;

Bizi kahreden bu ayın ödemeleri normal şekilde başladı arkadaşlar artık ülke sırasına göre mi gidiyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Bir çok kişiye ayın 22 sinde mail geldi google baba onlara size para yolladım evlatlarım diye bilgi verdi. Bu mailler sabah saati geldi. Ama 22.sinde ödemesi yola çıkanlar bilirler büyük bir kısmının ödemesi işlemde gözükmedi, bir çoğuna ertesi gün geldi parası, bir kısmına daha geç. Google burada sistemin yanlış çalıştığını fark etti bilakis test ödemesi sistemi gibi. Google hemen otomatik ödeme otomasyonunu durdurdu. Şuan programı yapılandırdıklarını düşünüyorum koskoca yazılım devi google ödeme işini elimize yüzümüze bulaştırdık iki zıkkımı adam gibi güncelleyemedik diyemez. Sonrasında bakınız dün bir gruba gene ödeme denemişler biraz önce resim koydum herkesin ödemesi başarısız olmuş.

Sonuç ise; banlandım diyenler olacaktır bunlar normal standart banlanmalar, iyi ihtimalle gene geçen aykı kılıfın üstüne yatmak için google kalanlarımızın ödemesini ayın 1-2 sinde çıkacaktır. Belki bakarsınız bu durum hoşlarına gider parti parti ödemeye başlarlar artık. Yani bir şeyler değişti doğru ama bu kadar toplu kıyım olmadı.

Amerikada ki oğlanlar hayvan gibi video yüklemiyor, avrupada ki oğlanlar video yükleme scriptine abanmıyor. Farkedin artık ki youtube piyasasının gene hatırı sayılır derecede hissesini elimizde tutuyoruz hangi kanala baksam bir türkün çıkıyor inanamazsınız. Bizim gibi maraba sınıfı lüks kölelere youtube'un sonsuz ihtiyacı var.

İşde tamda bu hocam spam falan hikaye spam olmasa video da olmaz youtubede youtube spamı bitirmek istese her harikarda cin seddini ceker cekmek işlerini gelmiyor cünkü özgünle nereye kadar gidecek youtube özgünle gitmek isteseydi her kanalı onaylı yapardı onaysız kanalları rafa kaldırır siler atardı buda sanırım cok zor birşey olmasa gerek bu kadar iyi kullanılabilen bir scriptte ayrıştırma yapmak

Bizim gibi maraba sınıfı lüks kölelere youtube'un sonsuz ihtiyacı var.
Heleki bu cümlene öyle katılıyorum ki günün 18 saatini pcde başka kim gecirir

Artı Olarak o resmi nerden buldunuz bir yazaarmısınız

Son düzenleme:
[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] gördüğüm en mantıklı, aklıselim açıklama.

Birincisi bu güne kadar hiç bu kadar kişinin ödemesinin yapılmadığı olmadı ve bu kadar büyük çaplı bir banlanma olayı söz konusu olamaz. Siz spam yapıp yüklüyor olabilirsiniz ama yükledikleriniz sapıkça şeyler değil sonuçta hepsinin bir izleyicisi var ve gerçek insanlar bunu izliyor. Youtube da insanlar zaten kafasına göre bir şeyler izlemek için giriyor bizde o insanlara dolaylı şekilde bolca seçenek sağlıyoruz. Youtube'un spam yapanada çok ihtiyacı var düşünsenize youtube sadece özgün video kabul etse youtube da video kalır mı? Tabi hayvan gibi dandik saçma sapan spam yapanların hakettiği gene bandır eninde sonunda onu bulur benim dediğim daha çok yarı özgün gibi.

Ödeme konusunda ilk patlak geçen ay başladı. 22'sinde ödeme alan arkadaşlarım oldu bizler 25.nde ödeme aldık ve hatırı sayılır ölçüde kişide ödeme almadı. Ayın 29-30 u oldu herkes şaşkın sadece bu forumda 50 civarı kayıtlı ve bir o kadarda kayıtsız kişinin ödemesi işleme girmedi. Daha önce adsense kıyımı oldu ama bu kıyım için büyük bir rakamdı çoğu pes etti partnere geçti. Sonra oda ne kalan tüm kişiler ödemesini ayın 2 sinde aldılar. Sorun çözüldü.

Bu ayın hikayesi;

En mantıklı yorum iyi özetlemişsin

Üzüldügüm tek sey gecen ay ben ödeme aldıgımda 3 Haziran'da ödeme alan arkadasların konusuna sıradan bir olay gibi bakmıstım.
Simdi basımıza gelince anca akıllandım.
Belki de suan parasını alıp konuya girmeyip ha bire spam yapan nicelerinin basına birdahaki ay bizim basımıza gelenler gelecek.
İnşaAllah bana dokunmayan yılan 1000 yasasın kafasından Ramazan bitmeden cıkarız.

arkadaşlar 11 de kesinleşen paralar 25 kadar ödenmeyip sonra sistemde sorun var diyen ve halen paradan ümit edenler sistemde sorun vardı da 22-25 kadar bazıları neden aldı bizki spamla yıllarca yt den para alan insanlarız youtubenin googlenin zekasını herkes iyi bilir kendinizi kandırmayın derim. paralar parça parça ödenecek ödenmicek şu anda Mimlendik biz.

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] sana diyecek sözüm yok :) helal olsun gardaş

arkadaşlar 11 de kesinleşen paralar 25 kadar ödenmeyip sonra sistemde sorun var diyen ve halen paradan ümit edenler sistemde sorun vardı da 22-25 kadar bazıları neden aldı bizki spamla yıllarca yt den para alan insanlarız youtubenin googlenin zekasını herkes iyi bilir kendinizi kandırmayın derim. paralar parça parça ödenecek ödenmicek şu anda Mimlendik biz.

yav he he

Arkadaşlar bu teori daha önce söylendi mi bilmiyorum.

Adsense gelirleri giderlerini karşılayamadı zarara uğradı ( pek ekonomi bilgim yok ) paraları biraz daha elinde tutup işleme yatırıp paramızı değerlendirip biraz olsun o zararı kapatmaya çalıştı ? Olabilir mi ( dediğim gibi ekonomiden anlamam)

Eğer bu söylendiyse bi de şu var.

Çılgın adsense youtuber ları coşturuyor.

Eğer bu da söylendiyse modlar 1 gün dinlendirebilir beni, bişey diyemem ona.

Bana katılan kardeşlerime sonsuz saygılarımı sunuyorum. Gereksiz triplere kaprislere girmeye gerek yok. Evet banlanma ihtimalimiz olabilir ama bütün ihtimallerden daha fazlası size anlattığım teoride bulunmaktadır. Şuan için en geçerli mantıklı açıklamadır.

Şimdi düşünmemiz gereken, bu ödemeler bize elbet gelirde. Biz nasıl eski mutlu halimize geri döneriz bilmem. Psikolojimiz allak bullak biraz zamana ihtiyacımız olacak :)

Adsense gelirleri giderlerini karşılayamadı zarara uğradı ( pek ekonomi bilgim yok ) paraları biraz daha elinde tutup işleme yatırıp paramızı değerlendirip biraz olsun o zararı kapatmaya çalıştı ? Olabilir mi ( dediğim gibi ekonomiden anlamam)

Çok zor bi ihtimal hocam, nihayetinde google da reklamverenlerden para alıyor. O nedenle zarar edeceği bi durum yok pek

Ya kardeşim nasıl inanıyorsunuz bunlara geçen gün biride google doların düşmesini bekliyor öyle ödeme yapacak dedi. Gülmekten ölüyorum ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri