İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
allah yardımcımız olsun arkadaşlar inanıyorum bugün saat 7 gibi yatıcak ;)

---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

geçen ayda 25 inde yatmıştı

Geçen ayda orda olmuştu geçen ayda şurda olmuştu geçen ayda bu saatteydi.

Geçen ay zaten 24 ünde işleme girdi 25 inde sabah 9.20 de yattı.
Bizde 24ünde işleme girdimi "hayır". + Geçen ay nerdeyse hiç kimsenin işleme girmemişti hatta işleme girdi ama panelde gözükmüyor diyorduk, ama şimdi öyle bir durum yok adamlar ödemelerini aldı ve paralarını yedi bile.

İnsanları umutlandırıp bekletiyorsunuz sonra daha çok siniri bozuluyor insanların.

Ama inş dediğin gibi olur :D

Son düzenleme:
Resmen youtubeye karşı grev başlattım. Parayı alamayınca 1 tane bile video editleyip atasım gelmiyor nedense :D
Yabancı forumlarda genel bir inceleme var yazıyor, sıra bize nezaman gelir Allah bilir :p

Beyler iyi günler , Adsense'e girdiğim zaman durum a tıklıyorum böyle birşey yazıyor ;

Google, AdSense reklamlarının görüntülendiği siteleri, program politikalarımıza uygun olduklarından emin olmak için izler. Sitenizde aşağıdaki ihlâlleri saptadık. Bunların yanlızca şu an için saptadığımız ihlâlleri temsil ettiğini lütfen unutmayın. Sizin sorumluluğunuz, mülklerinizin politikalarımıza her zaman uygun olmasını sağlamaktadır. Tüm sitelerinizde düzenli olarak uygunluk incelemesi yapmanızı öneririz. Politika bildirimlerimize ilişkin daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

Sadece bende böyle bişey yazıyorsa adsense de "durum" kısmını tıkladığımızda bende büyük bir sorun var sanırım ?

Aşağıdada Kayıtlarımızda hiçbir politika ihlâliniz yok. Teşekkür ederiz! yazıyor.

Yani ihlalimiz yok sadece aşağıda varsa var oluyor yukardaki dediğiniz yazı bilgilendirme mesajı anladığım kadarıyla.

bu hesabı ortak kullandığım arkadaşın hindu adsense çalışan arkadaşı var, benim ad pub id'sini istedi verdim ve sonrasına karışmadım, devamında arkadaş muhattap oldu o şahısla.
ne kadar doğrudur bilmem ama parası şu an yatmayanlar turuncu gruba alındı demiş.
o ne ola ki diye sordum, incelenecek hesaplar havuzu dedi...

bende onların yalancısıyım :)

Adamla Dalga Geçenler Olmuştu Bakın Söylediği Doğru Çıktı :)

arkadaşlar dua etmekten başka çaremiz yok kimbilir herkes bu paraya göre ihtiyaçlarını karşılama planı yapmıştır ama şunu unutmayın ASLA PES ETME diye bir söz vardır hemen karamsar olmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri