Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam mail nereye geliyor adsenseyemi gmailemi
Tek yol quiz'e gitmek mi
O yazı zaten Şubat ayından beri var bu durumla bu alakası yokHocam adsense ayarlarından duruma girmiş, bende baktım öyle birşey yazıyor ama onla alakası yok![]()
O yazı zaten Şubat ayından beri var bu durumla bu alakası yok
Pardon hocam"onla alakası yok" diye mesajımın sonunda belirttim zaten.
son 6 ayın ödeme konularına göz gezdirirseniz konuyu anlarsınız [MENTION=16711]Corsair[/MENTION]
ilk bizim başımıza geldiğinden bu salaklığı ilk biz yaptık.işleme girmeyen adsensedeki kanallar başka bir adsenseye taşınınca virüsü o adsenseye de bulaştırıyor.o da işleme alınmıyor.olası bir banlanma durumunda kanalların taşındığı adsense de nasibini alıyor.
Eylül ayında xx.xxx tl ödemem 2 ay işleme girmeyip sonunda banlandığı zamanlarda da aynı olaylar olmuştu size kendimce olacakları / olasılıkları aktarayım. O sıra google amerika ile 1 saat telefonda konuşmalar, Mark adlı adsense çalışanıyla günlerce süren mailleşmelerim, forumlardan edindiğim tecrübelere dayanarak;
Geçen ayın ödemesini Haziran 2 sinde alanları göz önüne alırsak(ilk kez duydum gördüm böyle bir şey) Temmuz 2 sine kadar ödeme yapılabilir.
Temmuz 2 sinden sonra ödeme yapılmaz ise %90 işleme girmeyen hesaplar Adsense'nin belli kriterlerine yakalanan hesaplardır. Bu hesaplar 1-2 ay arası incelemeye alınacak. Yani Haziran kazançları Temmuz ayının kazançları ile birleşecek ve Temmuz 22'de %70'lik kesimin gene işleme girmeyecek ve sonunda %80'lik kesim banlanacak çeşitli ihlallerden.
Hiç iç açıcı bir mesaj olmadığının farkındayım lakin Eylül ayında neler çektiğimi ben biliyorum şuan da xx.xxx tl ödeme bekliyorum ama artık koymuyor olacakları kestirdiğim için son olarak umarım yanılırım diyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.