İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
umarım kimse davetiye yollamaz...
millet şurada ciddi bir mevzu peşinde, sen gelmiş davetiye istiyorsun...

MEMR4k.jpg

Allah akıl fikir versin

Keşke Adsense 'nin pinini girmeseydim. Geçen ay 23 'ünde pini girip 24 'ünde ödemeyi almıştım. Bu ay girmiş olsaydım toplu olarak hiç işleme girmeme sıkıntısı olmadan öderlerdi. Sanırım her seferinde yeni Adsense almakta fayda var. 3 ayda bir toplu olarak ödeme alınır ama sıkıntısız olur.

[MENTION=9898]sectumsempra[/MENTION] ahahahahahahahahahaha koyun can derdinde kasap et derdinde ne insanlar var ya :)

Koskoca Google'ın Destek ekibi yok arkadaş.Adamlar sadece Web Adsense'si olanlara(Haftada 25$ ve üzeri kazanmak şartıyla) e-mail desteği veriyor.YouTube'tan gelir elde eden yayıncıların AdSense aracılığıyla e-posta ya da sohbet desteği için uygun olmadığını düşünüyorlarmış.

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

umarım kimse davetiye yollamaz...
millet şurada ciddi bir mevzu peşinde, sen gelmiş davetiye istiyorsun...

MEMR4k.jpg
İnsanda biraz akıl olur ya bu nedir.

Beyler bende ingilizce var metni yazdım. Konu açacağım link i özelden veya buradan yazabilecek var mı ? Açayım konuyu. Gracey olur başkası olur en azından çok yazdığımızı görür de yanıtlar belki :)

Beyler google irlanda telesekreterden adsense departmanına aktarılmıyor direk fakat adwords departmanına bağlanıp adsense yetkilisine aktarmasını isteyebiliriz.

Akıcı ingilizcesi olan birisi arayabilir mi?

Maksimum 10-15 TL yazar.

+353 1 436 1000

Sırasıyla 1-1-1 tuşladığınızda adwords departmanına aktarıyor.

@l0cksmith
Anladım hocam.Birkaç mesajını gördüm.Hep yabancı yazıyor.Türkçe bir yorumun yok dedim ne yapmaya çalışıyor :) Yorumlarını okudum.Ödeme yok diyor Digitaldekiler biz de ondan bahsediyoruz.Onların yorumları neyse bizim de aynıdır.Genel anlamda paylaşsan daha iyi olur tek tek paylaşınca mesaj sayına bakınca post kasıyormuşun havası veriyor :)
Eğer yanlış bir yorum yaptıysam kusuruma bakma :p

Beyler google irlanda telesekreterden adsense departmanına aktarılmıyor direk fakat adwords departmanına bağlanıp adsense yetkilisine aktarmasını isteyebiliriz.

Akıcı ingilizcesi olan birisi arayabilir mi?

Maksimum 10-15 TL yazar.

+353 1 436 1000

Sırasıyla 1-1-1 tuşladığınızda adwords departmanına aktarıyor.

Bize ödemeler Dublin'den gönderiliyor faturada da belirtilmiş.

Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

İhmal etmesin konuşabilecek kişi beyler, burdan bişeyler öğrenebiliriz.

Yazabilirseniz Türkce metni,Ben elimden geldigince ceviririm [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=25964]battusay[/MENTION]

Beyler bende ingilizce var metni yazdım. Konu açacağım link i özelden veya buradan yazabilecek var mı ? Açayım konuyu. Gracey olur başkası olur en azından çok yazdığımızı görür de yanıtlar belki :)

Yazabilirseniz Türkce metni,Ben elimden geldigince ceviririm [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=25964]battusay[/MENTION]

Dur bakalım arkadaş hallediyor , olmadı sende aç bitane :o

Bize ödemeler Dublin'den gönderiliyor faturada da belirtilmiş.

Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

İhmal etmesin konuşabilecek kişi beyler, burdan bişeyler öğrenebiliriz.

Ben zamanında aradım Google Amerika'yı, bayanla görüşmüştük 1-2 dakika sürdü bana aktardığı, Adsense departmanının dış dünyayla iletişimi mail harici yokmuş ve hiç bir şekilde bilgi alamadıklarını belirtti bildiğin korunuyormuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri