Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ağızlarına odunla vuracağız ahahahahaüşenmedim saydım... ana ödeme konusunda yaklaşık 80 kişi ödemesini almış. çoğunluk olan biziz korkacak bir şey yok. sadece onlar biraz daha şanslı.
edit: onları böcek gibi ezeceğiz.
ağızlarına odunla vuracağız ahahahaha![]()
![]()
![]()
sen beni bu saatte güldürdün Allah ta seni güldürsün ahahahahSonrada: Hayvan gibi şii yapıyonuz derler artık asdasdasda![]()
![]()
sen beni bu saatte güldürdün Allah ta seni güldürsün ahahahah![]()
![]()
![]()
üzülmek yok kardeşim her zaman gül, gülmek iyidir ömrü uzatır![]()
06:19 islem yok yok yokkkkk![]()
hocam siz adsense forumunda davetiye isteyenmiydiniz![]()
Aynen aynen birinizde bana ref. olmadınız valla alacanız olsun ama yılmadım yorulmadım yinede geldim![]()
![]()
belli hocambende gelmiyo diye kazandığım ilk 3-5 le direk üye olmuştum hoşgeldiniz
![]()
evet biliyoruz, hatta bu konu adsenseler işleme girmediği için açıldı. aksi söylenip kanıtlanana kadar zaten durum bundan ibaret. bu zor durumda senin o lanet hızlı mesaj bölümüne saati yazıp sonra tırnak içinde hiç işlem yok yazman bize hiç yardımcı olmuyor.
yine de bunun bir saçmalık olduğuna dair önyargımı kırıp davranışının temeline indiğimde sende "Histronik Kişilik Bozukluğu" olduğunu hiç düşünmeden ifade edebilirim. koca bir mesaj sütununu işgal edip "hiç işlem yok" yazmanın başka türlü izahı olamaz.
hastalığının bilimsel açıklamasından ufak bir alıntı: "Başkalarının ilgi ve muhabbetlerini çekebildikleri sürece canlı, neşeli, şevk dolu ve cilveli veya çapkındır. Kendileri grubun odağı olduğu sürece ilişkileri kuvvetlidir. Cinsel anlamda uygunsuz provokatif davranışlar sergileyebilir, duygularını etkileyici tarzda dışavururlar. Bunun yanı sıra egosantrizm, kendine düşkünlük, sürekli takdir arzusu ve ihtiyaçlarına ulaşmak için sürekli psikolojik manipülasyonda bulunurlar."
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.