İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
gecikme bu inceleme yüzündense derin bi oh çekebiliriz :) hocam birde mailin resmini atsanız bi kendimizde görsek maili şöyle :)

Ya hocam bu mesaj adsensede yardım menusune girdigin zaman yazıyor tıpa tip aynısı yani otomatik mesaj

Ya hocam bu mesaj adsensede yardım menusune girdigin zaman yazıyor tıpa tip aynısı yani otomatik mesaj

Beyler dunden bu yana olan butun yazışma aşağıdaki gibi siz karar verin artık. Evet bu mailin ingilizcesi birkaç yerde yayınlandı otomatik cevap ama bundan oncede test odemesi ile alakalı bir cevap geldi.

----------------------------------------

Değerli Adsense Ekibi,

Bugün 25 Haziran olmasına rağmen Mayıs ayına ait kesinleşen kazançlarım için halen ödeme işlemi başlamadı. Adsense forumunda araştırdığımda birçok kullanıcının parasını aldığını görüyorum. Rica etsem ödemenin ne zaman yapılacağı konusunda bilgi verebilirmisiniz? Bu gecikmenin sebebi nedir? Bazı kullanıcılar ödemelerini almışken bazı kullanıcılar ise halen beklemekte.

-----------------------------------------

E-postanız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak Mühendislik Ekibimizden bir bilgilendirme aldım. Ekibimiz sorunun teknik bir problemden kaynaklandığını bu sebeple test ödemenizi alamadığınızı ve sorundan Türkiye'de bulunan yayıncılarımızın bir kısmının etkilendiğini bildirdiler.

Ekibimiz, sorunun tespit edilmesi ardından bugün içerisinde çözüldüğü bilgisini de paylaştılar, ancak test ödemenizin hesabınıza ulaşabilmesi için, öncelikle banka hesabınızı yeniden eklemeniz gerekiyor.

Sizden ricam, banka hesabınızı yeniden eklemeniz ve yeniden eklemeniz ardından 3 iş günü içerisinde test ödemenizi hesabınıza alamazsanız bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirmeniz.

Önceden de belirtmiş olduğum gibi, ödemeniz size ulaşana kadar sizinle olan iletişimimizi açık tutuyor olacağım. Konu ile ilgili bir gelişme ya da bir sorunuz olması durumunda bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirebilirsiniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Yine de herhangi bir endişeniz varsa lütfen bu e-postayı yanıtlayın.

-----------------------------------------------

Anna Hanım Merhaba;

Öncelike hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ancak benim beklediğim ödeme test ödemesi değil. Mayıs ayına ait kesinleşmiş kazancım olan xxxxxxxx tl ödemenin işleme girmediğini belirtmek istemiştim. Bu yaşanan teknik sorun sadece test ödemeleri ile ilgili mi yoksa aylık ödemelerin yapılmasını da engelliyor mu ? Normalde 21'inde işleme giren hesabımdan halen bir hareketlilik görünmemekte.

-----------------------------------------------

Rahatsızlıktan dolayı özür dilemek neden oldu.

Tüm Adsense hesapları yakından bağımsız ülke ve kazanç geçersiz etkinlik için izlenir. Hesabınız soruşturma altında iken, ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınacaktır. Bu beklemeye ilgili bize gerekmez, tutun otomatik trafik geçerli olup olmadığını soruşturma sonunda silinecektir.

Bizim tıklama kalitesi uzmanlarımız, hesabınızın trafik soruşturma sürecinde ve soruşturmanın tamamlandığı muhtemelen birkaç gün içinde, en kısa sürede size bir e-posta göndermek için emin olacaktır. Paranızı en kısa sürede soruşturma bittikten olarak size verilir.

Sabrınız için teşekkürler.

Geçersiz trafik dediğin hile ile izlenim yapan , para ile izlenim satın alan vs gibi şeyler dimi ? Korkuyorum da :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri