İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar Burada Umutla Sizden Cevap Bekliyor. Siz ise Kestirip Atıyorsunuz. Kesin ve Anlaşılır Bir Şekilde Arkadaşları Rahatlatsanız iyi Olacağını Düşünüyorum...

Kusurabakmayin arkadaslar tlf dan yaziyorum. Arkadas yazmis gerci ilk odemem hesabima yatan. 1 yil once actitigim bu ay onaylattigim adsense hesabimin ilk odemesi yatti.

İlk ödemeler ne zaman onaylatırsanız yinede yatıyor zaten bizim ödemeyle alakası yok

ne zaman yatacak bu para. biz böyle burda youtube sorunudur diyip sesimizi çıkarmıyoruz. Adamları bizi takip ediyorsa biz bunlara 10 yıl sonra paralarını yatırsak yine bize teşekkür ederler diyip istedikleri kadar bekletirler.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sizlerinde Gizza aracılığı ile youtube ile doğrudan bağlantı kurma imkanınız var sanırım. Bu konuyla ilgili hızlı bir şekilde bilgi alabilmeniz münkün mü? :(

01.Haz.2015 - 30.Haz.2015 - Hiç işlem yok güne böyle başlattığın için senin ta a... google :D

Beyler son gün bugun. Ben dün kanalları yeni adsense taşıdım bari bu ay kazancı orda kesinleşsin, çünkü o adsenseniz banlanırsa bu ay kazandıgınız çöp olacak ve kanallar mimlenecek elbet, ama ilk ödeme bahanesi ile alınır diye düşünüyorum o ay parası. Eğer sorun cıkmazsada yeni adsenseniz olmus olur :)

Beyler son gün bugun. Ben dün kanalları yeni adsense taşıdım bari bu ay kazancı orda kesinleşsin, çünkü o adsenseniz banlanırsa bu ay kazandıgınız çöp olacak ve kanallar mimlenecek elbet, ama ilk ödeme bahanesi ile alınır diye düşünüyorum o ay parası. Eğer sorun cıkmazsada yeni adsenseniz olmus olur :)

Seni uzmek istemem ama benim ilk Adsensede yatmadi bu ay :confused:

Arkadaşlar büyük bir ihtimal paramız cumaya kadar yatar ama oldu da yatmadı partnere taşıyamadığım kanalları başka adsenseye taşırsam sıkıntı olur mu?

Hocam sizin bu dediğinizi ben yaptım . Kullanmadığım adsense ye yüksek gelirli olan kanallarımı bağlamıştım. Bağladığım adsenseye yansımıştı. O Ay ki yansıyan parayı aldım daha sonra adsensem banlanmıştı :)
Yani kullanmadığınız bir adsense varsa onu kullanın derim adsenseniz çöp olmasın [MENTION=11731]ByTayfun[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam sizin bu dediğinizi ben yaptım . Kullanmadığım adsense ye yüksek gelirli olan kanallarımı bağlamıştım. Bağladığım adsenseye yansımıştı. O Ay ki yansıyan parayı aldım daha sonra adsensem banlanmıştı :)
Yani kullanmadığınız bir adsense varsa onu kullanın derim adsenseniz çöp olmasın.

amaçta o zaten :) Aynen 0 adsense tabi. Yeni adsensede ödenmeme görmedim zaten :) Bende kullan at yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:47 ----------

Seni uzmek istemem ama benim ilk Adsensede yatmadi bu ay :confused:

3 gün içinde onayladıysan 10 una kadar yatar hocam daha erken bile. benim geçen ay 30 unda yatmıştı mesela ilk ödeme

Bazı arkadaşlarımın hesapları daha yeni olmasına rağmen onlarda ödemeleri alamadı.İlk ödemeleri idi.

İlk ödemeler ne zaman onaylatırsanız yinede yatıyor zaten bizim ödemeyle alakası yok

ilk ödemeyi bekliyorum 2 aylık, pini bu ay, test ödemesini geçen hafta onayladım, işleme girmedi

Son düzenleme:
Benimde 1 adsense 1 hafta önce pin girip test ödemesi yaptım hala işleme girmedi yani sıfır adsense işleme kesin girecek diye birşey yok.

Hey adsense hadi işleme sok
Tabi tabi senin karnın tok
Forumdakilerin halinden haberin yok
Verdin birden herkese şok
Hesabını ona göre yap ,biliyorsun ki takipçin çok. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri