bence teknik sıkıntı falan da değil. youtube adsense sayısı aşırı arttığı için youtube adsenselerini 2 parti ödüyorlar. 2 ay üst üste teknik sıkıntı olmaz. mevcut adsensem ile 2 senedir sıkıntısız ödeme alıyorum daha önce böyle bir şey yaşamadım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 gündür yatıcak diyorum ama artık biraz morelim bozuldu birdahaki ay para daha fazlaydı enazından birdahaki ay parasını alsam banlanmadan sonrasına quiz dönerim zaten
Asıl bomba 2 ayın toplam kazançları birleşirse olur görün o zaman bilim kurgu filmlerinde bile olmayan seneryoları![]()
Ağız tadıyla kanal yapmayı özledimTelif yemeyi özledim
![]()
arkadaşlar benim adsense yeni olmasına rağmen benim ki de yatmadı..2 aylık adsense 23 haziranda girdim pini benden sonra pin girenlerin nerdeyse çoğu ödemelerini almış
Ben de bir adsensede 25inde girdim test ödemesini o da işleme girmedi
25 ile 30 arası birçok adsense pin ve test ödemesi girildi farklı zamanlarda
hatta birini daha 2 saat kadar önce girdik bakalım, test ödemesini ve pini hiçbirinde gelişme yok
bu sekilde bekleyen şu anda 5 kişi var. (Yakın cevremde)
Adsense giriş yaptım az önce böyle hata verdi
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ama şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edilmiş ve bunu çözmek için çalışacağız.
Hayır olur inşAllah
zaten sık sık olan bisey heyecana gerek yok.Adsense giriş yaptım az önce böyle hata verdi
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ama şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edilmiş ve bunu çözmek için çalışacağız.
Hayır olur inşAllah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.