İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
bence teknik sıkıntı falan da değil. youtube adsense sayısı aşırı arttığı için youtube adsenselerini 2 parti ödüyorlar. 2 ay üst üste teknik sıkıntı olmaz. mevcut adsensem ile 2 senedir sıkıntısız ödeme alıyorum daha önce böyle bir şey yaşamadım.

3 gündür yatıcak diyorum ama artık biraz morelim bozuldu birdahaki ay para daha fazlaydı enazından birdahaki ay parasını alsam banlanmadan sonrasına quiz dönerim zaten

kardeşim o zaman artık yatıcak deme yatacak de :)
şaka bir yana bozma moralini, herşey olacağına varır.. bu cumaya kadar umutla bekleyeceğiz..

arkadaşlar benim adsense yeni olmasına rağmen benim ki de yatmadı..2 aylık adsense 23 haziranda girdim pini benden sonra pin girenlerin nerdeyse çoğu ödemelerini almış

[MENTION=14517]myozkan[/MENTION] ayın 1 inde değil 3 ünde değil eğer geçen ay gibi ayın 2 sinde öderse söylediğine bende inanacağım bunlar iki turlu ödeme planına geçti diye. ama bunların kibirlerine var ya küfür ettirecekler mübarek gün açıklama da yapmıyorlar sorana bir robotla oto cevap gönderiyorlar. ruslar, usa nın her çıkarttığına rakip oldu şu youtubun karşısına çıkaracak bir şey yapamadı. adamlar tekel kimseyi iplemiyorlar.

Asıl bomba 2 ayın toplam kazançları birleşirse olur görün o zaman bilim kurgu filmlerinde bile olmayan seneryoları :D

Yüzyılın filmi olur imdb puanı 9.9 olur :D
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam vardır bir bildiğiniz sizin :)

Ay başı geldi çattı, Cumaya kadar yatar diyenlerdenim bende :)
Hayırlısı bakalım.

Adsense eski hesaplarda eski ödemelerinizi görüntüleyin diye bir buton eklemiş, dişliçark ödemeler kısmına
Orada belirtmiş zaten yeni ödeme yöntemine geçileceği hakkında yazı var.
Güncelleme dün yapıldı, işleme Cumaya kadar girer.

arkadaşlar benim adsense yeni olmasına rağmen benim ki de yatmadı..2 aylık adsense 23 haziranda girdim pini benden sonra pin girenlerin nerdeyse çoğu ödemelerini almış

Ben de bir adsensede 25inde girdim test ödemesini o da işleme girmedi

Ben de bir adsensede 25inde girdim test ödemesini o da işleme girmedi

25 ile 30 arası birçok adsense pin ve test ödemesi girildi farklı zamanlarda
hatta birini daha 2 saat kadar önce girdik bakalım, test ödemesini ve pini hiçbirinde gelişme yok
bu sekilde bekleyen şu anda 5 kişi var. (Yakın cevremde)

25 ile 30 arası birçok adsense pin ve test ödemesi girildi farklı zamanlarda
hatta birini daha 2 saat kadar önce girdik bakalım, test ödemesini ve pini hiçbirinde gelişme yok
bu sekilde bekleyen şu anda 5 kişi var. (Yakın cevremde)

Benim çevremde de bu şekilde bekleyen 3 kişi daha var.

adsense e girerken bu çıkıyor :(

İlk başta kabul etmeye korktum ama normal bir şekilde girdi yine hesaba

dizi izlemekten cigerim soldu işlemene girene kadar kendime yas ilan ettim :D

Adsense giriş yaptım az önce böyle hata verdi
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ama şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edilmiş ve bunu çözmek için çalışacağız.
Hayır olur inşAllah

We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ama şu anda isteğinizi işleme koyamıyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edilmiş ve bunu çözmek için çalışacağız.
Hayır olur inşAllah

hocam o arada veryor bi kaç yenıle yap duzelir

Hayır olur inşAllah
zaten sık sık olan bisey heyecana gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri