Web adsensemi yoksa youtubemu ?
Hocam youtube mi bu? nerden aldın bunu hocam
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/J72VFzehsFc;context-place=forum/adsense buyrun en altta var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Web adsensemi yoksa youtubemu ?
Hocam youtube mi bu? nerden aldın bunu hocam
View image: 7 5 2015 12 37 53 AM buyrun beyler adamınki girmiş işleme umut ışıkları gözüktü![]()
Bu kimse galiba test ödemesini yapıp ilk ödemesini almış.
Reimdeki adsense web adsense maalesef
Nerden anladınız?Reimdeki adsense web adsense maalesef
boşuna mı heyecan yaptık![]()
Geçen sene banlananlar hakkında bilgisi olan varsa bakabilir mi?
Arkadaşlar geçen sene banlananlar kaç gün içinde banlanmıştı bilginiz var mı?
Eğer birkaç gün içinde banladıysalar biz neden daha banlanmadık?
İkincisi geçen ayda daha az kişinin işleme girmemiş ve ödemeleri 2 veya 3ünde yapılmış.
Bu ay sayı arttı diye biraz daha gecikme olur ödemelerde belki
View image: 7 5 2015 12 37 53 AM buyrun beyler adamınki girmiş işleme umut ışıkları gözüktü![]()
Invalid traffic diye bir bolum cikmis, kesintileri gostermek icin.
Invalid traffic diye bir bolum cikmis, kesintileri gostermek icin.
web adsensei bu youtube degil. Trolluyo gibi hissediyorum veya banka hesabini yeni girmis bi eleman
Nerden anladınız?
Bende çok heyecanlandım ve attım hemen görüntüyü buraya elim ayagım titriyor![]()
Beyler google'dan birini buldum adsense bölümünde çalışıyor hatırladığım kadarıyla konuşuyorum kendisiyle ama hala son yazdığıma cevap vermedi.
![]()
![]()
---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------
Beyler sanırım içimiz biraz rahatlayacak. Adam merak etmeyin bazılarının ödendi ve geri kalanlarında yakında ödenecek tarzında konuştu. Adam kahvaltı edicekmiş ( artık nerdeyse ) kahvaltı ettikten sonra yine konuşucaz umarım işimize yarar.
![]()
adsense for content demiş, bizmkiler adsense for youtube.
[MENTION=8608]Grafi[/MENTION] sen neden sürekli muhalefsin ki ? Olumsuz konuşmaktan başka kanıtsız boş boş konuşmaktan başka ne yaparsın bu forumda ? Arkadaşın google için çalışanlar linkinde vermiş olduğu isimler arasından buldum elemanı.. Herneyse durum bu. Varsa daha iyisini yapan buyurun , klavye ve mouse elinizde...
sahtemiymiş o resim adama saydırıyolarda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.