İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Davetiye için çok teşekkür ederim. Şu an yurt dışındayım İstanbulda bir arkadaşa rica ettim zamanı olursa maslakta google ofisi var oraya gidecek bizzat. Olmadı ben cuma dönüyorum dönünce gidip birde ordan bilgi almaya çalışacam. Google Istanbul
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Tekfen Tower
Buyukdere Caddesi No: 209 Kat:9
34394 Istanbul
adres , orda olan varsa bi uğrasın kaybedecek bişey yok. olduğunca çıkan bilgileri teyit ettirmiş oluruz. Saygılar

hocam gelen mailler doğrultusunda iki durum var
birinci durum; ödemelerle ilgili teknik bir problem olduğu yönünde,
ikinci durum; adsense hesaplarının incelendiği yönünde.

forumlarda duydugum, test ödemesininin de yapılmasında çıkan sıkıntılardan dolayı bana göre teknik bir sorun var ve bu sorun ile uğraşıyorlar.

teknik sorun oldugu belli oldu mu mailler v mesajlar üzerine . adsense forumunda bugda kaldıgı belirtilmiş ki ihtimali çok çok yüksek arkadaşada telefonda sıkıntı oldugunu belirtmişler demekki paramaızı alacagız :D
hadi hayırlısı

Böyle bir teknik sorun olacağı test ödemelerinden belliydi, ama bu kadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim.

Davetiye için çok teşekkür ederim. Şu an yurt dışındayım İstanbulda bir arkadaşa rica ettim zamanı olursa maslakta google ofisi var oraya gidecek bizzat. Olmadı ben cuma dönüyorum dönünce gidip birde ordan bilgi almaya çalışacam. Google Istanbul
Tekfen Tower
34394 Istanbul
adres , orda olan varsa bi uğrasın kaybedecek bişey yok. olduğunca çıkan bilgileri teyit ettirmiş oluruz. Saygılar

>Tekfen Tower o kadar yakınım ki aramızda 1 km ha var ha yok :) Gelmek isteyenler Avrupa yakasından Metrobüse binip mecidiyeköyde insin.Alt tarafdan metro bağlantısı ile Hacıosman metrosuna binip 4.Levent'de insin.Saphire AVM tarafından çıkarsanız, Ortalama 5 dk sonra tekfenin önündesiniz.

Not: Tekfen Tower'da bulunan google ofisi sadece adwords türkiye birimi.Adsnese ile ilgili yardımcı olurlar mı bilemiyorum.

test ödemeleri yeni yeni çözülüyor ..mesela ben dün bir postta kardeşimin test ödemesinin daha gelmediğini yazmıştım bu sabah gelmiş;):)test ödemeleri sorunu bizden önceydi zaten nerden baksak 3 hafta belki de 1 aylık bir sorun yavaş yavaş çözülüyor.

>Tekfen Tower o kadar yakınım ki aramızda 1 km ha var ha yok :) Gelmek isteyenler Avrupa yakasından Metrobüse binip mecidiyeköyde insin.Alt tarafdan metro bağlantısı ile Hacıosman metrosuna binip 4.Levent'de insin.Saphire AVM tarafından çıkarsanız, Ortalama 5 dk sonra tekfenin önündesiniz.

Not: Tekfen Tower'da bulunan google ofisi sadece adwords türkiye birimi.Adsnese ile ilgili yardımcı olurlar mı bilemiyorum.

--Aynen sadece adwords ama belli mi olur sonuçta hepsi google için çalışıyor kaybedecek bir şey yok en fazla bir dolaşılmış olur

Adsenseyi bıraktım öyle kenara quiz kanal yapıyorum , Gelirse bu ayın 21inde çift ödeme gelir , hem ramazan bayramına çift ödeme alarak ayrı bi bayram yaparız :D

вαттυѕαу;1070221' Alıntı:
Adsenseyi bıraktım öyle kenara quiz kanal yapıyorum , Gelirse bu ayın 21inde çift ödeme gelir , hem ramazan bayramına çift ödeme alarak ayrı bi bayram yaparız :D
bayramdan sonra gelecek hocam ya gelirse önce geleydi iyiydi :D

вαттυѕαу;1070234' Alıntı:
Bayram bittigi zaman gelcek işte , herkes 3 gün bayram yapcak biz 5 6 gün :p
o paranın ikisi birden yatsın ben rahat 15 gün bayram yaparım hocam :p 5 gün yetmez :D

Bayramda giyilmedik donun içine s... diye bir söz var ama yatsın da bayramdan sonra yatsın ömenli değil:p;):D

Tekfen Tower
34394 Istanbul

google türkiye ofisi sadece adwords ile ilgileniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri