Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
22 sini iple cekmeyin bence gittikce zor gunler bekliyor. İncelemelerin cogu sonuclandi kanimca banlamalari toplu yaptiklari icin bekeltiyorlar kisaca suan benim veya sizin hesaplariniz coktan banlanmis olabilir. Bu ay sonu baslicaklar diye dusunuyorum
[MENTION=8608]Grafi[/MENTION] Her yorumun ile çoğu kişinin antipatisini kazanmak hoşuna gidiyor olsa gerek? Veya canın sıkıldıkça milleti ateşlemek oruç oruç?
İnsan yeter ki kendini çaresiz durumda hissetmeye görsün.Ard arda gelen olumsuzluklara binaen düşünülen kötü senaryolarla ya kendini bitirir ya da başkalarını.
Burada senin yaptığında bu.Bizler her ne kadar olumsuz durumda olduğumuzu görüyor olsak bile olumlu düşünürek en azından forum içersinde kötü bir hava oluşturmuyoruz.Bu kurguladığınız yapma senaryoları lütfen kendinize saklayın.Çünkü tahminlerinizin ne size bir faydası olacaktır ne de bize.Felaket tellallığı yapmaya gerek yok.
Şimdi tek yapmamız gereken sabırla beklemek olacaktır.
[MENTION=8608]Grafi[/MENTION] paralar ödenecek diye bir tarafını yırtan arkadaşlar ne kadar saçmalıyorsa sen de o kadar saçmalıyorsun bence. Kimsin, nesin, google yetkilisi misin, bizim bilmediğimiz ne biliyorsun? Net konuşuyorsun da ne yapalım sana neden inanacağız?
Kapalı kutu bir durum adamlar isterse ödeyecek istemezse ödemeyecek. Paralar yatacak diyen de yatmayacak diyen de boş konuşuyor. Herkesin canı sıkkın, bilmişlik taslamasın kimse boşuna
Herkesin 22 si sabahı parası hesabında olacak + duyduğuma göre gecikme için özür mahiyetinde google her hesaba extra 1000$ ekleyecekmiş inceleme mailleri yalan bot mesaj banlamada yok. Oldu mu? 1 ay boyu ... gibi bu mesajlarla güne başladınız hayatınızda ne değişti?
Ben gayet rahatım daha önce başıma gelen bir olay ve kaç kez söyledim bilmiyorum gene aynı şeyler olacak en başından beri söylediklerim tuttu son yazdığımda tutacak bu kadar net konuşuyorum. Neden gerçekler size bu kadar acı geliyor spam yapıyorsun sen kardeşim o parayı bu işe başlarken unutacaksın. Ben o paraya umut bağlayanlara yavaştan kendilerine yol çizmelerini sağlıyorum bize bunu yapan olmadı mal gibi 2,5 ay bekledik.
Son olarak kendi hayatımdan örnek vereyim en son ki incelemede ödemeden 2 gün önce paraya güvenerek cebimde 1000 tl ile İstanbula taşındım. Tanımadığım insanların evinde kaldım 1 ay bekleyin dediler bekledik gelmedi 2 ay bekledik gelmedi kredi kartından yedim -4000 tl'leri gördüm ve sonuç BAN. 3 ay depresyondan çıkamadım tekrar youtube başlamam ocak ayını buldu neyse size boş vaatler yalanlar lazım. İnceleme konusunda benden tecrübelisi yoktur hanginiz amerika googleyi arayıp telde 30 dk sohbet etti durum hakkında bilgi almaya çalıştı? Hanginiz adsense çalışanı Mark ile 5-6 kez mailleşti hanginiz premium adsense sahibi bulup inceleme durumunu sordurtabilir?
dostum sana bu bilgileri Adsense calısanı Mark mı verdi , Amerika'ya telefon acıp Adsense yetkilileri ile sen mi görüstün ?
Şunu bil yeter ortada bir inceleme durumu var mı? Var (teknik sorun olduğuna inanan saflar hala var mı bilmiyorum) İnceleme ne için yapılır? Reklam vereni korumak için kalitesiz veya ihlal yapan hesapları banlamak için. Ben bir incelemeden kimsenin banlanmadan geçtiğini ne gördüm ne duydum sen duyduysan söyle? Ben herkes banlanacak demiyorum inceleme sonucu birilerinin canı yanacak
VardiSelam arkadaşlar işleme girmeyen 2 hesabım var. Bu hesaplara bağlı bir kaç kanal askıya alınmış. Bugün kontrol ettim. Bu kanalları silerken "bekleyen finansal ödemeleri alamayacağımı biliyorum" gibi bir şık işaretletiyor. Soru şu kesinleşmeden bu kanalı silmemelimi ? yoksa hiç beklemeden silmeli mi? Bu arada daha önce hemen siliyordum. Böyle bir soru o zaman da var mıydı açıkçası dikkatimi çekmemişti. Teşekkürler.
Vardi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.