İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaslar kimi kime sikayet ediyorsunuz? Adamlar arastirsa, nasil kazanc elde ettiginizi gorse size odeme yapaxagini mi saniyorsunuz? Zaten bu ve bunun gibi sebepler yuzden sizin odemenizi kesmedi mi? Anliyorum moraliniz bozuk ama bu tur sacma seyler yapmayin. Cok gecmeden kanallarinizi partnere tasiyin.

Aynen öyle hocam.

Eskiden private serverlerde metin2 de KO da felan GM serveri kapatıcam diyince herkes hop kardeş emek verdik derdi burada ona dönmüş.Çalıntı içeriklerle cidden aylık 5-10 bin tl alıp zararsız ziyansız kazanacağınızımı sanıyordunuz ? Azıcık sokağa çıkıp bakın para ne kadar zor kazanılıyor nankörlük yapmayın.Burdan herkes yiyeceği ekmeği yedi yiyenlerde yiyor rica ediyorum adsense küfür etmeyin herkes burdan parasını çok rahat bir şekilde aldı...

Not:Adsensem işleme girmedi

Şu konuyu illaki saptıranlar hep bu forumda oldu olmayada devam edecek.

Arkadaslar kimi kime sikayet ediyorsunuz? Adamlar arastirsa, nasil kazanc elde ettiginizi gorse size odeme yapaxagini mi saniyorsunuz? Zaten bu ve bunun gibi sebepler yuzden sizin odemenizi kesmedi mi? Anliyorum moraliniz bozuk ama bu tur sacma seyler yapmayin. Cok gecmeden kanallarinizi partnere tasiyin.

hocam aslınd asenin partnere alsan kanalları ne güzel olur bilyormusun elin rusu kazanacagına sen kazansan :)

Google isterse ödemez diyenler, zaten Google isterse ödemez bizde biliyoruz.
Biri açıklama yapsın olmadı banlasın Adsenseyi, bu iş bu kadar zor değil.
Yazarsın spam geçersiz etkinlik bilmem ne adsense ban bu kadar basit.
Olmadı yazarsın bir otomatik mail, ödeme yapmadığın herkese atarsın hesabın illegaldir ödeme yapmayacağız diye.
Kurumsallık adına bunları yap diyoruz zaten, babasının hayrına beklemiyoruz bir açıklama.

Bir arkadas r10 a eklemis suan..

ylAmV9.jpg

Kaynak : 2 Ay Ödemesini Alamayanların Dikkatine

hesap işleme girdi ama ödeme yok ortalıkta..

Not:Eski adsense kanal yapmıyorum uzun süredir işleme girmeme sorunu yaşamadım şu zamana kadar.

bu nasıl şans yaa çok az kazanan adsense hesabı bu ay coştu gitti ama hesap işleme girmedi. üzücü taraf bir adet telif var partnere taşıyamadım... :( buda şans mı beyaaa paranın yatmadığınamı yanayım kanalın coşup gititğine mi ? :(

Eğer geçersiz trafik kesintisi var ise zaten hesapların incelendiğine işarettir sanırım. bende mail yolladım bakalım nasıl cevap gelecek en son mail yolladığımda ay başı gibiydi sanırım bu ay 21 ödeme döneminde yapılır diye cevap gelmişti hatta paylaşam resmi bi dk içerisinde diğer pcde mailde

Ağustos eylül diye gider o, bence yeni bir başlangıç yapın ona odaklanın yatarsa ne ala yatmazsa sağlık olsun deriz.

2 ay ödeme almadım kesinti yok.

ikinci bir ban dalgasi geliyor gibi, hesaplar bu gecersiz etkinlikten nedense kurtulamadi bir türlü...

hiç değişen birşey yok hep aynı sözler. haziranda da bazı kişiler mesaj atmıştı. cevap olarak yine 30 gün içinde ödemeleriniz yatacak gibisinden cevap yazmışlardı. bir başka arkadaşa da temmuz 21de ödemelerinizi alırsınız diye mesaj atmışlar hatta forumda ekran görüntüsüde vardı mailin ama ne gelen var ne giden. boş boş yazıyolar. google bizimi koparıyor anlamadım ki.

[email protected] ilk otomatik mesaj geliyor devamına kendi mailinize yanıtla diyerek yollayın tekrar ve Türkçe değilde İngilizce yazarsanız daha iyi olur türce yazılanlardan pek anlamıyorlar sanırım ilk bana alakasız bir cevap geldi sonra İngilizce yazdım max diye biriyle yazıştık oyle bir kaç mail

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri