İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], yetmez aga [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] nickli arkadaş'a güzel yemek ısmarlısın bursada ki arkadaşlar :)

Süüüperrrrrrr Arrrrtkkkkkkk işşşşşleeeeemmmmmdeeeeeeeeeeeee bütün hesaplarım :)

darısı herkese inşallah

işlemde gençler adsense beni ve [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] yı mahçup etmedi :D
[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION], bursadasın sanırım. çevresinde olan arkadaş varsa güzel bir iskender ısmarlasın.

hocam ne mutluluk ya :D hakkaten bizi mahçupetmedi gözünaydın :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] hocam teşekkür ederim çabaların için

Geçen ay işleme girmeyen bu ayda girmedi gireneceğinede ümidim yok sayılır muhtemelen geçen yıl olduğu gibi 2 yıllık 2 aylık hesap fark etmez ne bir cevap ne bir dönüş yaparlar öyle gider yapmadıkları iş değil anlıcanız pamuk ipliğine bağlı bu işler.. olursa süpriz olur :)

ytpara'dan > adsense'ye gelsin :D

https://www.youtube.com/watch?v=Z2OpKbFkUEw

Koskoca adminsin nasıl 6.hissin var ? :DD

Beyler şimdi Adsense 60 günde bir ödeme mi yapıyor ?

Yoksa her ay devam edecek mi sizce geçici bir aksaklıkmıydı ?

yaw sen musallat mısın illaha tartışma çıkarıp banlanmak mı istiyon bi bas git alıntı yapma şunu ben diyorum heyecan yapmayın 24 dördüne kadar yolu var sen geliyon artislik yapıyon her kez stresli şurda hala prim derdindesin git başka yerde oyna
amaaaaan işleme girdi ödemeler, küfretsen güler geçerim şu anda. :D

biz bu ödemeleri aldıkya bundan sonra ne yapsa öder diye biliriz noktayı koyarız evel allah [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Parayi niye odemiyorlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler şimdi Adsense 60 günde bir ödeme mi yapıyor ?

Yoksa her ay devam edecek mi sizce geçici bir aksaklıkmıydı ?

onu ağustos ödemelerinde netliğe çıkarırız hralde hocam belli olmaz şuan bence bakalım önümüzdeki ay ne yapacak herkes işleme girecekmi bekleyecekmiyiz yine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri