İşleniyor süresini kıslatmanın yolları nelerdir?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bak şimdi hatırladım :) zamanında özgün videolar yaparken corel video studio kullanırdım. kayıt dosyası kullandığım uzantıya göre yüklenırken işlenme açısından büyük farklar teşkil ediyordu. mantık şu olabilir denemenizi tavsıye ederım. mp4 dosyasını youtube geç işleme alırken flv dosyasını daha hızlı okuyor olabilir.tamam aynı videoyu adamla yukluyorsunuz ama o adam mp4 e convert edip öyle yuklerken 5 dk işlenme süresine takılıyordur siz wmv olarak yükleme yaptığınızda youtube geç işliyordur. sonuç olarak hangi uzantıyla yükleseniz de youtube onu kendi sistemine uygun bir hale getirip öyle paylaştığından hepinizin paylaşımı aynı gözüküyor olabilir. bu farkı anlamak için bir videoyu avi, wmv, mp4, flv olarak convert edip kendi bilgiayarınızda ( uçuk kaçık 1080p etmeyın ama yaklaşık aynı mb aynı kalite civarlarında kayıt seçeneklerını yakalamaya çalışaraktan ) ayrı ayrı sekmelerde uploada koyduğunuzda birinin işlenme süresinin daha kısa olacağı kesindir. öz mantık bu olsa gerek test ederseniz sonuç elde edebilirsiniz
ikimizin videosu da flv hocam. yt editör analatabiliyor muyum? :)

Hızlandırma tamamen Yt nin sunucularına bağlı bir durum buna nasıl müdehala edip hızlandırmak istiyorsunuz acaba :) Şans arkadaslar gerçekten şans hatta şans da değil nasip kısmet işi herkes dükkan actı artık yt ye kısmetiniz varsa gelir sizin reklamı tıklar müşteri 30 40 dk geç önce fark etmiyor benim 1 gün önce attıgım videolar bir gun sonra atandan sonra cıkıyor aramada ..

Çok basit Pingleyerek girin bi Pink sitenize pingletin benimkiler hemen aciliyor

Arkadaşlar 20 tane video var para kazanmasını açmadım halen. Dünden beri para kazanma yanmıyordu ellememiştim şuanda durum nedir ?

Çok basit Pingleyerek girin bi Pink sitenize pingletin benimkiler hemen aciliyor

Hocam işlenen videoya nasıl ping atıyorsunuz?
Videonun şu adreste yayınlanacak :: youtube.be/fpasıjf diyor yüklerken onu mu ping atacağız örneğin topluping.com gibi sitelere?

Hocam işlenen videoya nasıl ping atıyorsunuz?
Videonun şu adreste yayınlanacak :: youtube.be/fpasıjf diyor yüklerken onu mu ping atacağız örneğin topluping.com gibi sitelere?

evet aynen oyle Link fark etmez ama ben direk video yöneticisinden linkleri alip atiyorum oneririm ping biter bitmez o dk içerisinde yaniyor $

Arkadaşlar youtube üzerinde video düzenleme yaparsanız işlemesi de vakit alacaktır adamlar ona Süper hız gibisinden bir belirtisi yok. yavaş olacağı aşikardır yani.

daha hızlı bir işlem için vds alırsın orada birleştirip atarsın. Daha hızlı olmuş olur
benimde öyle bir çalışmam var ama konularda reklam yapmak istemiyorum.

tek yolu partları bilgisayarda birleştirip kanala atmak.

Kaç saat sürüyor biliyormusun 100 dk lık video.

---------- Mesaj saat 04:36:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:14:54 civarında gönderildi. ----------

Tam deneme fırsatım olmadı ama topluping işe yaramıyor heralde başka bi ping sitesi söylesene

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri