işleniyor

• Kullanıcı Quasar^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
yok ya bişiler oldu bu youtube'a videolar işlenmek bilmiyor

bugün at bir hafta sonra yayına girsin :D
güncel çalışanlar ayvayı yedi
işleniyor bitene kadar dizinin sezon bölümleri bitecek :D

Hesaba göre degişiyor bence özellikle aynı tarz videolar sürekli atılınca oluuyor gibi sahte bir işleniyor hilesi sanırım bence düzmece ve bekletmeye yonelik.. gibi..

Hesaba göre degişiyor bence özellikle aynı tarz videolar sürekli atılınca oluuyor gibi sahte bir işleniyor hilesi sanırım bence düzmece ve bekletmeye yonelik.. gibi..

Ben de az önce bi özgün kanalıma video yükledim. İlk kez ben de yaşadım %93'de kaldı yarım saat bekledim kapattım :) Özgün kanal olunca sürekli aynı tarz video yüklüyoruz

sıfır kanala yükleyemiyoruz.

isterse 10 yıllık kanal olsun hocam :) spam calısıyorsanız spama karsı bir onlem gibi görünüyor bunlar benim düşüncem özgün kanala gelince özgün kanal için fazla uzun surmeyecektir az once sürekli attıgım videoların yani video tarzlarının işleniyorda takıldıgını gördüm farklı farklı bir konseptte videonun ise acıldıgını işlenmenin bittigini gördüm hepsinden erken bir sekilde ve sonra yüklememe ragmen

az önce başlattım uploadu 19 dan 8 i tamamlandı diğerleri %95 de 20. videonunda uploadu bitmedi yani bir aksilik yok aksine öncesinden daha hızlı işleniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri