Benim 60 video birden takıldı siz siliyor musunuz yoksa bekliyor musunuz videoları düzelmesi için
Beklemedeyiz Hocam Sabah Ola Hayrola.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim 60 video birden takıldı siz siliyor musunuz yoksa bekliyor musunuz videoları düzelmesi için
benimde 95 te takıldı kaldı
işleniyorda takılan son attığınız videolar kaç dakikalıktı? az önce 5dk'lık başka bi video attım takılmadan yayınladı ama eski takılı kalanlarda tık yok halen.
arkadaşlar videoları silmeyin bence niye derseniz biraz önce 2 3 dk lık video attım onlarda işleniyor da takıldı kaldı ama bi süre sonra düzeldi 15 dk fln , doğal olarak da 1 2 saatlik videolarınız daha fazla sürecek düzelmesi ama düzelecektir bence silmeyin ben silmedim sabah görecez sonuçları
az önce 2 kanalim direk kapandi , bir kanalda hersey özgündü, digerinde yt to yt videolar vardi sebebini anlayamadim ip cerez vs hersey farkliydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.