İşler yolunda mı gidiyor? TBM / Tıklamalar / TO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler aşağıdaki istatistiklere göre herşey yolunda mı düşüklük ve ya herhangi bir sorun var mı? TBM / Tıklamalar / TO - İzlenme ile doğru orantılı mı?
wv53Z6.jpg

Şimdiden teşekkürler bol kazançlar.

Çok yolunda gittigi söylenemez
oranlar cok düşük

oranlar düşük dostum yabancı çalışmıyorsan yabancı çalışmanı ve uzun videolar ile çalışmanı öneririm

Çok yolunda gittigi söylenemez
oranlar cok düşük
oranlar düşük dostum yabancı çalışmıyorsan yabancı çalışmanı ve uzun videolar ile çalışmanı öneririm

nasıl artış gösterebilir yada yapabileceğim bir şey var mı? Sayfada genel olarak haber ve özgün slayt paylaşımı yapıyorum videolar 2 ila 6 dk arasında nadirde olsa 12 13 dakikalık videolarda yüklüyorum.

güzel izlenimler alyorsun ama kazanc izlenmeye göre düşük. bu izlenime 150-200 tl arası kazanc getirmesi lazım..
yeni basladıysan cok iyi gittiğini söyleyebilirim. en azından benim ilk dönemlerime göre oldukça iyi :)

güzel izlenimler alyorsun ama kazanc izlenmeye göre düşük. bu izlenime 150-200 tl arası kazanc getirmesi lazım..
yeni basladıysan cok iyi gittiğini söyleyebilirim. en azından benim ilk dönemlerime göre oldukça iyi :)

Evet hocam seneler önce çok kısa bi geçmişim olmuştu youtube ile daha sonradan bırakmıştım. şimdi yeni sayılırım 0dan başladım 13 günde gidişat bu ama bende tıklamalardan dolayı sıkıntı var gibi hissediyorum.

mesala şuanda 29 ocak için son 1 saatte 3k izlenim almışım ancak tıklanmalar 16

hersey yolunda ah bir izlenimimiz olsa bekliyoruz aşşagıda duzeldıgının bariz resmi :)
hizliresim.com/ Kd39BX

Birde sormak ıstedıgım birsey var elimde 7-8 tane gmail hesabı var 10-7-5 ve3 senelik ama youtube aktif edilmemiş bunun bir avantajı varmı veya satabilirsem bir işe yararmı ekstradan

Evet hocam daha önceden çok kısa bi geçmişim olmuştu youtube ile daha sonradan bırakmıştım. şimdi yeni sayılırım 0dan başladım 13 günde gidişat bu ama bende tıklamalardan dolayı sıkıntı var gibi hissediyorum.

mesala şuanda 29 ocak için son 1 saatte 3k izlenim almışım ancak tıklanmalar 16

uzun videolar calısıyorsan video içi reklamların en fazla 3 tane olsun ce videonun basında olsun... bu sekilde benim bgbg 1 tlden 3 tlye fırladı.. ama kısa videolar calısıyorsan bir öneride bulunamayacağım.

uzun videolar calısıyorsan video içi reklamların en fazla 3 tane olsun ce videonun basında olsun... bu sekilde benim bgbg 1 tlden 3 tlye fırladı.. ama kısa videolar calısıyorsan bir öneride bulunamayacağım.

genel olarak slayt videolar ve haber çalıştığım için pek uzun videolar yükleyemiyorum hiç bir bot, vds vs.de kullanmıyorum kişisel bilgisayarımda zamanım oldukça slayt ve güncel haberleri takip ediyorum bu yönde paylaşımlar yapıyorum ama tıklanma oranım oldukça düşük organik ve iyi izlenim oluyor ama bu seferde tıklanmalar düşük oluyor tıklanmaların çok olduğunda da ( çok derken 100 küsürü bulunca bile seviniyorum :) ) TBM çok düşük oluyor.

Eger slayt videolarla bu sekilde gidiyorsaniz ve her zaman son degerler kalici olursa 1 ev kiraya vermis gibi gelir saglayabilirsiniz. 4-5 adsense 4-5 daire kiradaymis gibi olur ve organik olur :) Devaminda sabit ve bol kazanclar dilerim.

Benim hesap hala aynı. izlenim 3.5k oldu ama halen sadece 2 tık daha eklenip 18 tık'a ulaştım bgbm 0,90tl şuanda

---------- Mesaj saat 01:49:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:18 civarında gönderildi. ----------

Eger slayt videolarla bu sekilde gidiyorsaniz ve her zaman son degerler kalici olursa 1 ev kiraya vermis gibi gelir saglayabilirsiniz. 4-5 adsense 4-5 daire kiradaymis gibi olur ve organik olur :) Devaminda sabit ve bol kazanclar dilerim.

Çok teşekkür ederim. İzlenim benim için pek önemli değil açıkçası tıklamalar çok canımı sıkıyor kazanç konusunda sanırım doğru söylüyorsunuz ama 1 günü 1 gününü tutmuyor bazen 1 tlyi bile göremezken bazense 10 15 tl'yide bulabiliyor.

Amerikalilarin izleyecegi iceriklere yonelin

Amerikalilarin izleyecegi iceriklere yonelin

slayt ve haber çalıştığım için pek yurtdışı haber ve slayt hazırlayamıyorum takip edemiyorum pek birde abone sorunu yaşayabilirim ingilizce ve türkçe içerikte. Adsense reklam ayarları vs var mı?

2 Gündür, 2 adsense hesabımda da artışlar var.
Sanırım bazı şeyler ya düzeliyor, yada bir sorun var
( Artık istatistiklerin pozitif gitmesinden bile korkar olduk!!!)

Ben de yeni başladım ama benim düşüncem videolar çok kısa.1dk bile yok galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri